Gönderen Konu: Sarmalı direksiyon kılıfı yaptım ;)  (Okunma sayısı 6098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Sarmalı direksiyon kılıfı yaptım ;)
« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2011, 22:36:46 »
Mesut abiye katılıyorum dikiş alta baksa hoş olurdu :) Ama gerçekten hoş olmuş beğendim biraz yanlarda kabarma var ama onlarda olur sıkıntı yok eline sağlık daha farklı şeylerde bekliyoruz :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2011, 22:36:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 27, 2011, 22:41:15 »
Mesut abiye katılıyorum dikiş alta baksa hoş olurdu :) Ama gerçekten hoş olmuş beğendim biraz yanlarda kabarma var ama onlarda olur sıkıntı yok eline sağlık daha farklı şeylerde bekliyoruz :)
Acemilik işte ercü hiç aklıma gelmedi ora fark ettikten sonra o kadar dikişi sökmeyi gözüm yemedi :D teşekkürler bu arada o kabarmalar a direksiyon kollarının ucu haddinden fazla kalın olabildiği kadar sık yaptım bi de iki tane tümsek yer vardı oralarda kbarmış gibi duruyor :) Ayrıca resimde çok büyük gözüyor kalın duruyor ama normal calı olarak bakınca çok şık ve rahat kullanım sağlıyor ellerim sonunda yumuşak bi direksiyon tuttu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2011, 11:25:05 »
Acemilik işte ercü hiç aklıma gelmedi ora fark ettikten sonra o kadar dikişi sökmeyi gözüm yemedi :D teşekkürler bu arada o kabarmalar a direksiyon kollarının ucu haddinden fazla kalın olabildiği kadar sık yaptım bi de iki tane tümsek yer vardı oralarda kbarmış gibi duruyor :) Ayrıca resimde çok büyük gözüyor kalın duruyor ama normal calı olarak bakınca çok şık ve rahat kullanım sağlıyor ellerim sonunda yumuşak bi direksiyon tuttu :D

Yaaaa yumuşak direksiyon tutmak istiyorsan satıp zze112 almalısın hemde 4 kollu direksiyon ohhh kebap :rofl:
Tekrar hayırlı olsun :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2011, 17:25:14 »
Yaaaa yumuşak direksiyon tutmak istiyorsan satıp zze112 almalısın hemde 4 kollu direksiyon ohhh kebap :rofl:
Tekrar hayırlı olsun :)
eyvallah ercü :) bu arabayı satarsak 2005 model altına düşmücez ve toyota olmucak :D (babam mercedese kafayı takmış durumda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 28, 2011, 19:10:02 »
bana kalırsa oldukça başarılı, kılıf olduğu fazlaca belli oluyor ama olsun.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 28, 2011, 20:46:42 »
eyvallah ercü :) bu arabayı satarsak 2005 model altına düşmücez ve toyota olmucak :D (babam mercedese kafayı takmış durumda :)

Onun direksiyonuda hamur gibidir yaaav :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2011, 20:57:58 »
bana kalırsa oldukça başarılı, kılıf olduğu fazlaca belli oluyor ama olsun.
teşekkürler oğuzhan abi dışardan bakan fazla anlamıyor kılıf olduğunu arabanın içine girmek lazım :D