0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah Fatihciğim ben de zaten benzinle diye tahmin etmiştim.. ancak 100 km de 6.1 lt LPG tüketimi ile Seçkin kardeşimi tebrik ediyorum
anlık 3 - 3.5 ve düz yolda ortalama 4.5 litre ( hız 70 )ortalama 5 litre ama çoğu şehir dışı ve max 70 kmh hız ile yol bilgisayarına göre yakıtı var. araba 1.6 16v vvti 2002tabi yol bilgisayarı bozuktur benim kesin ama merzifon amasya arası klima açık gayet sakin şekilde şu değeri gördü :bu değer 45km nin rekoruydu. klimasız bu mesafeyi 3.8 e düşürebildim tabi ışıkta bile durmadan dönüş 45km sini ise 4.8 litre ortalama ile tamamlayabiliyor. yani düzde tek kişi, yüksek lastik basıncı 5. vites 70-80 hız ile ancak bukadar az yakılırankaradan merzifona kadar ortalama 6.3 litre gösterdi. yollar düz tabiki. ama araba çok doluydu ve hız 100 civarındaydı. bu yakıt benzindi ve ben shellden aldım çünkü en uzun km yi shell yapıyo.
babam sürüyordu ben sürsem imkansız da. en kısa zamanda avensis alıcaz o da lpg li olacak. tüketim verilerini tekrar yazarım. inanmadınız ama.
Bu hafta sonu babam ankaradan eskişehire ort 5.2 ile gitti bu avensis için süper bir rakam eğer gercekten uzun yolda kullanacaksanız avensis kalitesi ve konforu ile bir numara! Ort 100 km hız ile 6. vitesle gidildi hep! Tüm avensisseverlere duyrulur