Eskişehirden istanbula giderken benzinli corollayla 4.2 görmüştük onu çekemedim ama 4.5 ini çekebilmiştim

eyvallah Fatihciğim ben de zaten benzinle diye tahmin etmiştim.. ancak 100 km de 6.1 lt LPG tüketimi ile Seçkin kardeşimi tebrik ediyorum 
nedemek abi, yol düz olunca fazla gaza basmaya gerek kalmıyor
anlık 3 - 3.5 ve düz yolda ortalama 4.5 litre ( hız 70 )
ortalama 5 litre ama çoğu şehir dışı ve max 70 kmh hız ile yol bilgisayarına göre yakıtı var. araba 1.6 16v vvti 2002
tabi yol bilgisayarı bozuktur benim kesin

ama merzifon amasya arası klima açık gayet sakin şekilde şu değeri gördü :

bu değer 45km nin rekoruydu. klimasız bu mesafeyi 3.8 e düşürebildim tabi ışıkta bile durmadan dönüş 45km sini ise 4.8 litre ortalama ile tamamlayabiliyor. yani düzde tek kişi, yüksek lastik basıncı 5. vites 70-80 hız ile ancak bukadar az yakılır
ankaradan merzifona kadar ortalama 6.3 litre gösterdi. yollar düz tabiki. ama araba çok doluydu ve hız 100 civarındaydı. bu yakıt benzindi ve ben shellden aldım çünkü en uzun km yi shell yapıyo.
2005 madel 1.6 sol İstanbul Keşan arası 100km de 6.1 litre lpg ile 220 km lik yol sonunda. nasıl sizce...( zaman zaman klimada çalışmıştır)
babam sürüyordu ben sürsem imkansız da. en kısa zamanda avensis alıcaz o da lpg li olacak. tüketim verilerini tekrar yazarım. inanmadınız ama.
estağfurullah niye inanmayayım

lütfen aklına öyle bişey gelmesin Seçkin kardeş.. kıskanmışımdır belki de

keşke daha az yaksa arabalarımız Seçkin.. selamlar
bu 4 5 lt leri gördükçe moralim bozuldu

8.9 dan aşağı düşmedim 9.1 genelde kullanımımda gayet sakin sayılır

Uploaded with
ImageShack.usaraç 2.0 elegant executive... 110 km hızla ,klima açık ara sıra daha yüksek hızlarada çıktım.. yakıt 7.0 litre
DÜZELTİYORUM...Dün antalyadan izmire gittim geldim...aracım 2007 avensis 1.6 comfort BRC lpg geçen haftaiçi taktırdım DURUM ŞUDUR:46494 kmde gazı fulledik 47042 kmde 93 liraya tekrar fulledik...47042-46494=548 km 93/548=0,16978 kuruş...araçta 5 kişiydik ortalama toplam kilomuz 400 kilo...tek sıkıntım rampalarda 3. vitese düşmek zorunda kaldım..ortalama hız 90...teşekkürler toyota teşekkürler BRC
alper: lütfen düzeltmelerde "değiştir" butonunu kullanın