0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahin bey selamlar, bende araci aldigimda kizim daha 1 yasinda falandi, benim yaptigim uygulama su sekilde, Eibach 3.5cm yay on arka , ancak yaylari bir onceki kasanin yayiyka ayni, yeni model yaris yayi diye yuksek mebladan satiyorlar eski kasanin yaylari hem birebir uyuyor hemde fiyatlari daha uygun. Ancak aracin arkasi hafif oldugu icin arka kisim cok yuksek kaliyor yineden en az 2 3 parmak kaliyor ve arka yaylara souk press uygulamasi yaptirttim 1cm daha alcaltim onler ile esitlensin diye.Jant lastik konusunda ise 195/50/16 kullaniyorum, 17 bu araca cok buyuk gelir. Tam ideali 16 dir aracta yorulmaz, perfomansta cok kaybolmaz, konforda 17 den cok daha iyi olur
Oğuz bey bahsettiğiniz rakamlara satılıyorsa benim aldığım rakamda biraz yukarıda kalıyor sanırım (tabi bu fiyat yaris ve auris arasında farklılık gösteriyor olabilir) yarisin daha ucuz olmasını beklerdim bu arada bulunduğum şehirden satın alıp montaj yaptırmak ilk tercihim sayın Mesut Akın'dan satın alınan yer ve montaj bilgisinide koparabilirsem süper olacak
Mesut abi merhaba, peki Yaris icin dizel, benzin yayi farki var mi? Bi sitede gormustum Red eagle 3.5 cm D4D icin uyumludur yaziyordu. Acaba bu yayi benzinli Yarise taksak sorun yaratir mi?
Sahin bey , ben yaylari arkadasimin yarisinden sokup almistim, internet uzerinden sahibinden.com dan get ilanlardan alabilirsiniz sorun olmaz. Ben biraz baktim voglant marka var 550tl ye onuda tercih edebilirsiniz ben baska araclarimda kullandim alman mali ve kalitelidir. Eibach , vogland , Apex (apexi degil cakmadir) tein bublar en iyi markalardirBurak selam. Ben 2005 corollamda 2.0 dizel corolla yayai kullandim hic sikinti yasamadim, sadece bu yaylar benzinliye gore daha serttir dizel motor agir oldugu icin sertligi daha fazldir motoru tasiyabiomesi icinn takarsan sikinti yasamazsin, hatta yol tutusun daha iyi olur ancak 2 dez avantaji var , 1. Sertlik nedeni ile konfor daha fazla azalir. 2. Benzinli motor dizele gore hafif oldugu icin, on tarf beklenenden az cokecektir.
hocam et degeri yukseldikce jant icte kalir bilgin olsun et degeri biraz daha dusuk alirsan dedigin olur. benim auristede ayni sekilde arkalar biraz daha icte olmasi gerekende oymus zaten. bu arada ilk yaylari taktit dusmesine gore ayarla jantlari sen cnku arkalari biraz farkli dusunuyosun sen.
hocam mutlaka vardir emin olun olmaz olur mu dp tuning var ordan bak orasi eibach in genel dagiticisi mutlaka vardirMesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2016, 22:24:27hocap dp tuningde var baktim suanda