0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düşmeyiz inşallah Hatta düştüysek kalkarız daha ölmedik ya diyip günlük iğrenç espiri kotamı doldururum
Dağılın beyler adam haplı.
Hemen nuke lüyorum şirketinizi. Son 3 dk. kaç abicim oralardan
"ben sibele hak veriyorum 4. olmak istiyorum... ama kocam zengin olsun bana karışmasın sadece kredi kartını versin istiyorum yemeği 1. yapsın sexi 2. çocuğu 3.... ben sadece yiyip içip gezip tozayım... nası fikir
Kesinlikle yürekten ve gülmekten katılıyorum Senin 4. olduğun adama ben 5. olurum
diğer üçü 3-5-8 oynar biz tavla atarız bebeim...
kadın meşhur oldu Türkiye onu konuşuyor, yakında kasette çıkartır veya dizilerde filmlerde görebiliriz
4 evlilik yapmak isteyen Sevgili arkadaşlar 4 kadın = 4 kaynana demektir...Dikkat edelim unutan gençlerimize öğretelim...
Rahmetli dedemin 2 hanımı vardı. Rahmetli babaannemin babasının da 4 hanımı varmış. Dolayısıyla herhangi bir dost meclisinde bu konular gündeme geldiğinde bazen Nagehan bana takılır: "Herif" der, "nasıl olsa genlerinde var. Eğer ben yaşlanırsam, 2.yi alabilirsin, ev işlerini o yapar, bana da bakar" der
Kesinlikle sağlıklı bir insan gönlünü iki kişi ile paylaşamaz. Kadın olsun, erkek olsun. Gönül kimi insanlarda çok genişdir ama her zaman tek kişiliktir.