Gönderen Konu: LENSO D1R  (Okunma sayısı 6215 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: LENSO D1R
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2011, 13:36:03 »
kesinlikle doğru seçim yapmışsın hayatım. çok beğendim. iyi günlerde kullan.. ama bunlara bu kadar para verilir mi ya  :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2011, 13:36:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2011, 13:53:10 »
kesinlikle doğru seçim yapmışsın hayatım. çok beğendim. iyi günlerde kullan.. ama bunlara bu kadar para verilir mi ya  :D

Hadi hadi yengecim izinsiz aldı sanki :P

35im kardeşim hayrını gör benim gönlüm beyazda ya da bundaydı zaten çok yakışacak inşallah... Bende beyaza geçmek istiyorum bu yaz ama hafif bir jant lazım bakalım.... Bu arada RC mi de yavaştan modlayacaz sanırım Mehmetle haydi bakalım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2011, 13:58:00 »

Aaa lütfen ama  sevgilimle aramıza  girme :) ,  sana  ve  ona  verilen  her  lira  helal  aşk   ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 24, 2011, 14:00:51 »
Hadi hadi yengecim izinsiz aldı sanki :P

35im kardeşim hayrını gör benim gönlüm beyazda ya da bundaydı zaten çok yakışacak inşallah... Bende beyaza geçmek istiyorum bu yaz ama hafif bir jant lazım bakalım.... Bu arada RC mi de yavaştan modlayacaz sanırım Mehmetle haydi bakalım :D

fikir  danışmanım  o benim :)

can  kardeşim benim  sağolasın, daha  iyilerini senin Corollove da  görmek isteriz,  kendını ayarla  sanada bir  light  jant  bakalım  81'im ;)
sana  bi  Zero S yakışır , al şase'yi   donanım'ı  üzerine  geçir  en  kötü bilader....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 25, 2011, 13:12:01 »
Hayirli olsun Tunc.

Bunlara 195/50 R 15 'den daha kücük bir boyut takmaman gerekiyor. Lastik alirken de janti koruyacak dudakli modellere de bak derim.
Arka camurluklari traslatmam lazim demissin ama o konuda bir bilgim yok. O kasa Corolla'da bir tecrübem olmadi. Ama traslatma bile yapilacaksa, aracin dolu iken süspansiyonu ve sürtmeyi test etmek lazim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2011, 13:17:56 »
Hayirli olsun Tunc.

Bunlara 195/50 R 15 'den daha kücük bir boyut takmaman gerekiyor. Lastik alirken de janti koruyacak dudakli modellere de bak derim.
Arka camurluklari traslatmam lazim demissin ama o konuda bir bilgim yok. O kasa Corolla'da bir tecrübem olmadi. Ama traslatma bile yapilacaksa, aracin dolu iken süspansiyonu ve sürtmeyi test etmek lazim.
abicim yorumun  için  teşekkürler ,  jantı koruyacak dudaklı lastık modelinde  aldıgımız  yer  yardımcı olur sanırım ?

baska  bir  jantta  195/50/15 takıp  arka  tekerde  denedık, 3  kişi  oturduktan sonra  çamurlugun  fazla  olan  çıkıntısına  sürttüğünü görduk. yaylarında  vermış oldugu deformasyon  ile  boşken bile  esnerse arac  sıkıntı  doğurabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 25, 2011, 13:30:01 »
abicim yorumun  için  teşekkürler ,  jantı koruyacak dudaklı lastık modelinde  aldıgımız  yer  yardımcı olur sanırım ?

baska  bir  jantta  195/50/15 takıp  arka  tekerde  denedık, 3  kişi  oturduktan sonra  çamurlugun  fazla  olan  çıkıntısına  sürttüğünü görduk. yaylarında  vermış oldugu deformasyon  ile  boşken bile  esnerse arac  sıkıntı  doğurabilir...

Bazi modellerde jant dudak korumasi olup olmadigi belirtilir. Goodyear'da vardi mesela. Hafif bir cikintisi oluyor ve kaldirima yaklasirken jant kolay kolay dokunmuyor.

Orada offset de önemli. Ama yaylar deforme olmaz. Olur da olmaz; cok uzun yillar gerekir. Olmussa amortisörler deforme olmustur.

Bu arada 195/50 R 15 'lere baktim. Cok fazla secenek de yok gibi.
Adrenalin bu boyut var mi bilmiyorum. Michelin PE2 var; Pilot Exalto 2 - hakkinda iyi seyler yazilan cizilen bir lastik. Clio RS'de standart geliyor. ER300 Almanya'da bu hafta kampanyadaymis. Tanesi 54 eur.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 25, 2011, 13:35:33 »
güzel seçim olmuş güle güle kullanman dilekleriyle jantlarından kaldırımlar lastiklerinden çiviler vidalar uzak olsun ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 25, 2011, 13:42:22 »
güzel seçim olmuş güle güle kullanman dilekleriyle jantlarından kaldırımlar lastiklerinden çiviler vidalar uzak olsun ;)

Amin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 25, 2011, 13:58:36 »
Bazi modellerde jant dudak korumasi olup olmadigi belirtilir. Goodyear'da vardi mesela. Hafif bir cikintisi oluyor ve kaldirima yaklasirken jant kolay kolay dokunmuyor.

Orada offset de önemli. Ama yaylar deforme olmaz. Olur da olmaz; cok uzun yillar gerekir. Olmussa amortisörler deforme olmustur.

Bu arada 195/50 R 15 'lere baktim. Cok fazla secenek de yok gibi.
Adrenalin bu boyut var mi bilmiyorum. Michelin PE2 var; Pilot Exalto 2 - hakkinda iyi seyler yazilan cizilen bir lastik. Clio RS'de standart geliyor. ER300 Almanya'da bu hafta kampanyadaymis. Tanesi 54 eur.
turanza  Er300 'e   döndum abi  onlarda  burda  580 lira  takım  fiyatı...
adrenalin  bu boyutta  var  o da 660TL takım  fiyatı ...

amortisörleri  yeni değiştirdim ama  arka  taraf  hala aynı derecede  alçak, ben  yayların deforme  oldugunu düşünüyorum  abi , yazın  sonuna  doğru  eibach ile  çözerim  inşallah  bu sorunu da :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mayıs 25, 2011, 14:00:12 »
Amin :)
Abdurrahman abi cevap vermiş yerime  , sağolasın abim, cümlemizin ;)

Amin , teşekkürler  Yağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 25, 2011, 14:09:26 »
Abdurrahman abi cevap vermiş yerime  , sağolasın abim, cümlemizin ;)

Amin , teşekkürler  Yağız.

eyvallah