0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle doğru seçim yapmışsın hayatım. çok beğendim. iyi günlerde kullan.. ama bunlara bu kadar para verilir mi ya
Hadi hadi yengecim izinsiz aldı sanki 35im kardeşim hayrını gör benim gönlüm beyazda ya da bundaydı zaten çok yakışacak inşallah... Bende beyaza geçmek istiyorum bu yaz ama hafif bir jant lazım bakalım.... Bu arada RC mi de yavaştan modlayacaz sanırım Mehmetle haydi bakalım
Hayirli olsun Tunc. Bunlara 195/50 R 15 'den daha kücük bir boyut takmaman gerekiyor. Lastik alirken de janti koruyacak dudakli modellere de bak derim. Arka camurluklari traslatmam lazim demissin ama o konuda bir bilgim yok. O kasa Corolla'da bir tecrübem olmadi. Ama traslatma bile yapilacaksa, aracin dolu iken süspansiyonu ve sürtmeyi test etmek lazim.
abicim yorumun için teşekkürler , jantı koruyacak dudaklı lastık modelinde aldıgımız yer yardımcı olur sanırım ?baska bir jantta 195/50/15 takıp arka tekerde denedık, 3 kişi oturduktan sonra çamurlugun fazla olan çıkıntısına sürttüğünü görduk. yaylarında vermış oldugu deformasyon ile boşken bile esnerse arac sıkıntı doğurabilir...
güzel seçim olmuş güle güle kullanman dilekleriyle jantlarından kaldırımlar lastiklerinden çiviler vidalar uzak olsun
Bazi modellerde jant dudak korumasi olup olmadigi belirtilir. Goodyear'da vardi mesela. Hafif bir cikintisi oluyor ve kaldirima yaklasirken jant kolay kolay dokunmuyor.Orada offset de önemli. Ama yaylar deforme olmaz. Olur da olmaz; cok uzun yillar gerekir. Olmussa amortisörler deforme olmustur.Bu arada 195/50 R 15 'lere baktim. Cok fazla secenek de yok gibi. Adrenalin bu boyut var mi bilmiyorum. Michelin PE2 var; Pilot Exalto 2 - hakkinda iyi seyler yazilan cizilen bir lastik. Clio RS'de standart geliyor. ER300 Almanya'da bu hafta kampanyadaymis. Tanesi 54 eur.
Amin
Abdurrahman abi cevap vermiş yerime , sağolasın abim, cümlemizin Amin , teşekkürler Yağız.