0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Kıyamet" kesin olacak mı? yani öyle ya da böyle olacak değil mi?
Vade doldu ise ölüm hoşgeldi sefa geldi. Zira O'ndan geldik O'na döneceğiz.Kıyameti kimse tespit edemeyeceği gibi engelleyemez de onun için kalp ve akıl ne diyorsa onun yapmak lazım gerisine ise biz kader diyoruz....
+41 tabi öbür taraftaki 2 şıktan iyi olanı için bu dünyada yatırım yapmakda bizim ellerimizde Mehmet Ali bey.
Yaradan yolu göstermiş,eşsiz bir anayasa da vermiş, bunun yanında akıl ve fikir de vermiş, eh artık gerisi kişiye kalmış...Mutlu olmak istiyorsa emek verecek,yok ben bir kuralı tanımam diyorsa o zamanda Hesap verecek....
+1
Inanc meselesi. Olacak diye inananlardanim ben.21 Mayis'ta kiyamet kopacak diye burada gazetelere tam sayfa ilanlar verdiler. Kopmadigina gore bu durumu nasil aciklayacaklar merak ediyorum. Hesap hatasi mi acaba?
ben yanlış anlaşıldığımı düşünmedim aslında... ben de inanıyorum çünkü.... inancımı burda ıspat etmek gibi bir çabam yok.....eğer Kuranı kerime ve Allaha inanıyorsam doğal olarak kıyamete de inanıyorum benim söylediğim açık Murat'ın yazdığı gibi işte.... kopacak ve bunun neticesi de yaşanacak biz bunu bilerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz değil mi? (herkes kendi inancı doğrultusunda yapıyor) ben "şunun başı yanacak bu kurtulacak hele öbürü var ya yatacak yer bulamayacak" gibi zihinsel faaliyetlerden rahatsız oluyorum sadece.... hem bu sadece kıyametle ilgili değil yaşamın her bir saniyesi için geçerli benim fikrimce.....
bu işten sadece müslümanlar yırtacaksa allah diğer peygamberleri neden gönderdi acaba? hala anlamış değilim. bırakın herşeyi akarına sizler sadece doğru ve dürüst olun gerisini yaradan halleder zaten.
M.Ö 3200 yani 5200 yıl önce Sümer tabletlerinde Utnapiştim diyor ki;''Bizim zamanımızda böyle değildi,devir çok değişti,kötüleşti,gençlerde büyüklere saygı,ahlak kalmadı.Bunlar kıyamet alametleri.''