Anket

Seyahat yaparken kendi can güvenliğinizi emanet ettiğiniz otobüs firması hangisi?

Pamukkale Turizm
Ulusoy Turizm
Nilüfer Turizm
Kamil Koç Turizm
Varan Turizm
Metro Turizm
Anadolu Turizm
Hakiki Koç Turizm
Çanakkale Truva Turizm
Efe Tur
İstanbul Seyahat

Gönderen Konu: Favori otobüs şirketiniz !  (Okunma sayısı 4448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Favori otobüs şirketiniz !
« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2011, 21:49:05 »
Sivasta binilebilecek sivas tur 2010 model neoplan :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2011, 21:49:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #21 : Mayıs 17, 2011, 22:18:43 »
Kesinlikle THY :D Bütün otobüs firmalarından nefret ediyorum hepsi rahatsız. Gerçi bunda benim yolculuk sırasında uyuyamamam büyük sebep. Mesela en son geçen yaz Ulusoy'dan aldık, neyse ki atari vardı :D Maro, Galaxy, Popeye falan oynadım bütün yol :D

koptum yaaa :D :D :D bütün yolculuk oyun nasıl oynayabildin abla yaa :D :D
2003 Toyota Corolla 1600 cc vvt-i 110 bg A/T

no problem because it's Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 17, 2011, 22:33:19 »
Metro çok dandik servis 0 ismail ayazdada servis 0 ama otobüs daha rahat tek kötü yanı 1 filmi koyduklarında 17 saatlik yolun hepsinde o yayınlanıyor ee tabi buda baya sıkıcı oluyor en sonunda insan televizyonda kamerayı açıp yolu izleyip uyuya kalıyorsunuz :D Kamil koç babadır candır tek kelime ile otobüsleri rahat (travegolar hariç) man setra falan :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 17, 2011, 23:24:45 »
koçum kamilim :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 17, 2011, 23:50:09 »
  Varan'ı çok kullanırdım. Diğer yandan Edirne'ye iki farklı seyahat ile (Volkan ve Radar idi sanırım) gidip geldiğim olmuştu ve her ikisi de gerçekten çok iyi idi. Ama bildiğim çok kötü firmalar da var malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 18, 2011, 12:25:59 »
Bir Çanakkale'li olarak tabiki Truva -_-  Özellikle trakyada yolculuk edilecekse tercih edilecek tek firma bence truva hoş bu zamana kadar kaç tane başka firmaya bindin derseniz valla binmedim galiba :D :D
Truva trakyada bir numara :D
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 18, 2011, 12:38:16 »
ben seçenekler arasından sadece metro ile seyahat ettim diğerleri hakkında bi fikrim yok o yüzden metro de(mek zorunda kaldım :D)dim
aslında ilkokulda iken bir kere kamil koç ile seyahat ettim ama son dakika bileti ile.. son koltukları biz almıştık, motor sesini severim ama gecenin bir vakti dinlemek pek hoş olmuyor :D   :D
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 18, 2011, 13:08:25 »
O zamaaan bu işlerin içinde biri olarak DÜZCE GÜVEN diyorum :P

Bence en iyisi ŞANS turizm !!! Daha önce hiç duymadınız mı o zaman anlatayım, geçenlerde şahsen Ulusoy kullanayım riske atmayım dedim ama fos çıktı yatak önde malum 2. şöför yataktan hostu cagırıyor önde muhabbet sohbet o biçim, Kız arkadaşım Anadolu ile geldi 3 gün önce personel bu kadar laubali bu kadar aks kafası olur, geçen hafta da arkadaşım Kamil koçla seyahat etti o da memnun değil... İşin özü firmalar hizmet kalitesini arttırsa da her alanda olduğu gibi karayolu taşımacılığında "muhterem aks kafasi" bir personel çıkıp bütün huzurunuzu bozabiliyor ki çoğu firmada artık araçlar şahıs aracı tek bir kuruma ya da kişiye bağlı değil bu Ulusoyda da böyle Kamil Koçta da vs vs de de...

Tekrarlıyorum tamamen bireye bakar olay... O iyi bu iyi yok artıkın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 18, 2011, 14:28:04 »
Tekrarlıyorum tamamen bireye bakar olay... O iyi bu iyi yok artıkın...

Kesinlikle haklısın ciğerim. Zaten bu akaryakıt fiyatları ve birbirleriyle ve havayolu şirketleri ile rekabet adına düşürdükleri fiyatlarla çok fazla bir şey beklememek lazım artık firmalardan.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 18, 2011, 14:38:24 »
Kesinlikle haklısın ciğerim. Zaten bu akaryakıt fiyatları ve birbirleriyle ve havayolu şirketleri ile rekabet adına düşürdükleri fiyatlarla çok fazla bir şey beklememek lazım artık firmalardan.

Hiç sorma abi Düzce'ye Metro girdi şu günlerde gidiş alana dönüş bedava muhabbeti birinci otobüsler mitsubishi, temsa :wacko:  Adamlar tur otobüsü bile olamayacak araçlarla uzunyol yaptırıyorlar... Ulusoy desen lazların elinde kaldı çöförler makara tukara söve söve yolculuk :D
Herkes kamil koç demiş ama babamın eski patronunun Koç ta 4 tane aracı var onlara denk gelenin vay haline :D  Bi su içer tamamlarsın yolculuğu :D

Aslında dediğin gibi  insanların çoğunun tek beklentisi fiyat hangisi ucuzsa veya kampanya ya da kart durumuna göre seyahat edilir oldu... Gidiş alana dönüş bedava olan bir yolda adam ne kadar hizmet edebilir ki...

Boşver abi senin yaris var en kral hattan 10 tl fazlaya istediğin yere gidersin alimallah ::) Yengemde yanında çay kahve ikram etse senden kralı yok ohhh :D Bu arada yaz geliyo yurtdışına kaçmadan yakalamak lazım sizi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #30 : Mayıs 18, 2011, 14:44:54 »
Truva trakyada bir numara :D

Çok sık otobüsle seyahat eden,ankaralı bır arkadasımdan duymustum firrmalar arasında otobusun ıcındeki kafalıklarındaki mp3 listesinde tek roman havası olan firma truva diye.bu neden truvanın özellikle trakyada çok tutulduğunu açıklamış oluyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 18, 2011, 15:15:39 »
Aynen öyle ciğerim, 2 kişi seyehat ettiğimiz takdirde, otobüsten daha ekonomik benim Yaris :) İyi dedin valla, yakala yoksa zor bulursun bizi :D

Hiç sorma abi Düzce'ye Metro girdi şu günlerde gidiş alana dönüş bedava muhabbeti birinci otobüsler mitsubishi, temsa :wacko:  Adamlar tur otobüsü bile olamayacak araçlarla uzunyol yaptırıyorlar... Ulusoy desen lazların elinde kaldı çöförler makara tukara söve söve yolculuk :D
Herkes kamil koç demiş ama babamın eski patronunun Koç ta 4 tane aracı var onlara denk gelenin vay haline :D  Bi su içer tamamlarsın yolculuğu :D

Aslında dediğin gibi  insanların çoğunun tek beklentisi fiyat hangisi ucuzsa veya kampanya ya da kart durumuna göre seyahat edilir oldu... Gidiş alana dönüş bedava olan bir yolda adam ne kadar hizmet edebilir ki...

Boşver abi senin yaris var en kral hattan 10 tl fazlaya istediğin yere gidersin alimallah ::) Yengemde yanında çay kahve ikram etse senden kralı yok ohhh :D Bu arada yaz geliyo yurtdışına kaçmadan yakalamak lazım sizi ;)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '00
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 18, 2011, 16:02:34 »
Mecburen Iğdırlı Turizm.
2000 AVENSİS SOL OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 18, 2011, 16:20:33 »
Antalya'ya uzun zaman gidiş gelişlerde Kamil Koç kullandım, sonraları uçaklar makul fiyatlara düştükçe pek otobüs tercih etmez oldum haliyle,

Firmalar hakkında konuşmak gerekirse gece gündüz arabası muhabbeti kesinlikle var Ulusoy'da 12 teker araç gördüm bir sefer gece aracı çift katlı (önde 2 sıra tek, arkada 2 sıra çift lastik) uzay mekiği tadında huzurlu bir yolculuk ama zaman oluyor ki taksi usulü 56'lık Tourismo'yu dayıyorlar karadenize inenin binenin haddi hesabı yok.

Orta karar firmalarda Kamil Koç sanırım alışkanlıktan daha rahat ediyorum, Metro genellikle son tercihim, Nilüfer ve Anadolu Turizm duruma göre daha sakin yolculuklar sunabiliyor sanırım, donanım konusunda koltuk arkası ekran standart olmasına çok çok az kaldı ancak Rahat hat koltuk düzeni hala 1 adım önde.

Truva ile günübirlik bir Çanakkale yolculuğum oldu servis dışında olumsuz bir taraflarını görmedim.

Eskişehir'e sık gidip geldiğim dönemde İsmail Ayaz'ın Buzlu'dan 1 adım önde olduğuna kanaat etmiştim daha sonraları Tren'i bulan türk olarak trene yapıştım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 18, 2011, 16:24:39 »
Coach Canada :islik:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 18, 2011, 20:08:05 »
http://www.theyeshivaworld.com/article.php?p=24237

Pek tekin degil o hatlar Alper. Coach Canada nasil bilmiyorum ama burada bindigim otobusler gecen yuzyildan kalma.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 18, 2011, 20:36:48 »
ulusoyun üstüne warmı ya helese royal class larıyla bi yolculuk yapmanızı tavsiye ederim. uçaktan eksik kalır yanı yok tekli deri koltuklar filan şahane..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mayıs 18, 2011, 21:28:41 »
en sık istanbul seyahat ama denk gelirsem ulusoy
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 18, 2011, 21:36:10 »
bilenler vardır kontur turizm konya antalya öğrencilik yıllarımda kullandığım marka idi ve son otobüs ve karlı konya yollarında tam anlamı ile denizde sörf yapar gibi gidiyorduk :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 18, 2011, 21:57:57 »
Varan'dan başkası hikayedir.Buna Ulusoy da dahil.Profesyonellik ve standart bakımından Varan'a yaklaşamazlar.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline