0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büyük geçm,iş olsun adınıza üzüldüm,toyota bu terbiyesizliği yapmış ayıp etmiş peki sizin kaskonunz varmı birde sigortaya danışsanız size araça verebilyormu bu durumda belki bir hal çaresi vardır?
Araba yolda kalacak ve servisde 15 gün bekleyecek ondan sonra araç tahsis edeceklermiş
toyota yol yardım paketiniz var mıydı
bir dahakine sen servise 100 metre kala aracı stop et bir yerinide sök araç yolda kaldı diye telefon açmak lazım bunu istiyorlar...
Çok geçmiş olsun. Hakkınızı uygun yollardan aramanız en doğal hakkınızdır. Tüketici olarak haklarımızın bilincinde olmalıyız.
servisler genelde yedek araç vermiyorlar zaten...
eğer araç yatacaksa ve üretimli ilgili bir sıkıntıysa ford ve hyundai çatır çatır veriyor valla.
Focus kaza yapınca fiesta vermişti Ford
11 gün sonra verilen araba ne anladım o işten ben.En önemliside 2008 model corollanın arıza yapması.Nerde kaldı sorunsuzluk.Bende dahil bu formda en çok kullandığımız kelimelerden biri.Sorunsuzluk diye diye birbirimizimi kandırıyoruz acaba.Adamın teki almış elegant dizel corolla 6 ayda üç kere şanzıman sorunu,pişman oldum diyor.aldığıma.Toyotaya bir şeylermi oluyor.Toyotacıyız diye görmezdenmi geliyoruz yoksa.Kendimin 2010 model corolla arabayı çalıştırdığım zaman motor sesi artmaya başladı 6 gündür.yarın cumartesi servise göstereceğim.inşallah bir şey çıkmaz.
ben çok merak ettim bu işin sonunu.
çook geçmiş olsun insanın morali bozuluyordur tabiki böyle arıza yapınca neyse umarım daha fazla sıkıntı olmaz