Gönderen Konu: arkadaşlar merak ettim siz hiç yolda kalmış toyota gördünüzmü  (Okunma sayısı 5916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
ben bugün E5 te E15 corolla gördüm karşı şeritte olmasam yardım etmeye çalışırdım ama...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi

yolda kalmış bir toyota gördüyseniz, bu bir tuzaktır.

Dream beauty needs help on the road !/ Toyota
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Yolda degil de evde kaldi.Metal yakit borulari paslanmis, benzin damlatiyordu. Neme lazim deyip biraktik evde.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Gördüm :D Daha geçen hafta şahsen ve bizzat kendim kaldım :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Bi kere baskı balata bittiği için bikerede yanaşırken kaldırma sürttüğümden lastiğin yarılması sonucu gayette yolda kaldık ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
ben kaldım arkadaşlar motor yatak sardı 2003 hb sol 140.000 km de araç 5.000 tl masraf açtı bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Bakımsız olursa, olur olmaz bir ustanın elinde oyuncak olursa yolda kalabilir. Herkes bilir ki dünyada en az yolda kalan otomobil markalarındandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
ben kaldım arkadaşlar motor yatak sardı 2003 hb sol 140.000 km de araç 5.000 tl masraf açtı bana

Yağ eskidir yada yağ eksilttiğinin farkına varmamışsınızdır bu sayede giderken yatak sarmıştır normal böyle olması yoksa durup dururken 5000tllik masraf açmaz toyotalar
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Bakımları düzenli yapılmayan bisiklet bile yolda kalır. Yakıt bitti, akü bitti, balata bitti gibi nedenlerle kalan TOYOTA'da kabahat yoktur. Kabahat araçta değil sahibindedir. Bunun dışında TOYOTA'nın yıllık servise girme oranı 1,2 dir.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
Geçen sene arkadaşımın 2004 Yaris aracı yolda kaldı.
Aşırı hararetten dolayı motor gitmişti. Ama tabi bunun nedeni daha önce motorda işlem yapılması ve işlem yapıldığında bazı şeylerin yanlış yapılmış olmasıydı.
O yüzden eski sahibindeki problem tekrardan nüksetmişti. Zaten araç daha önce ehliyet kursunda kullanılmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
bende dün maslakta gördüm makyajlı kasa corolla kaputu açık şekilde duruyordu :) sahibide elinde telefonla motora bakıyordu :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar gayet bakımları düzgün yapılıyor yatak sarmadan 1 gün önce yağ seviyesi kontrol edildi ve araba konusunda titizidir toyotanın çürüğü bana denk geldi demekki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
arkadaşlar gayet bakımları düzgün yapılıyor yatak sarmadan 1 gün önce yağ seviyesi kontrol edildi ve araba konusunda titizidir toyotanın çürüğü bana denk geldi demekki

Çok ilginç...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2016 Corolla 1.33 Life
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '16
  • 3 kere teşekkür edildi
Daha önceleri gariban bir şahin arabam vardı. el alışkanlığından olsa gerek çevredekilere pek fazla çaktırmadan kaputu açıp bakıyorum. ama bunu yol kenarında arızalanmış pozisyonda hiç yapmadım. Allah nasip etmesin.... kaputu açınca bezle kenarlardaki tozları silip kapatıyorum tabi. başkaca yapacak bir şey olmayınca. hatta bir gün biraz fazla ileri gidip kaput açıkken motoru çalıştırıp elle teli çekerek gaz verdim, sesini dinledim. yani işte şahinden gelen alışkanlık....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben gördüm Geçen hafta pazartesi benim aracım yolda kaldı :):):)
2008 Corolla 1.6 Elegant MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • DİYARI MEVLANA
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
yılda yirmi bin km yol yaparım ve yol boyunca hep yolda kalmış bir corolla arar gözlerim ama görmek nasip olmadı......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
Siz hiç sarı ışıkta kornaya basmayan Doğan görünümlü Şahin sürücüsü gördünüz mü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Siz hiç sarı ışıkta kornaya basmayan Doğan görünümlü Şahin sürücüsü gördünüz mü?

Aybars Bey, bırakın bize sarı yanmayı, bu arkadaşlar genelde diğer tarafa sarı yandığı anda basıyorlar kornaya :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Alarm takan ustanın benzin pompasının elektrigini kesip alarm sistemine baglaması neticesi vede bu kunu düzgün baglamayıp bir süre sonra çıkması sonucunda aracım benzinde çalışmamış ve beni kısa bir süreligine yolda bırakmıştı .daha sonra lpg sisteminin direk çalıştırma özelligi aklıma geldi yoluma devam ettim . Sıralı sistem lpg bu arada .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "