0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaki sağ sol sinyaller
Onun amacı o ztn stop komple siyah sinyaller sarı bi nevi jdm style
Ya arkası boğulmasa bende yapmayı düşünüyorum ama güvenemiyorum sadece sislere sarı transparan folyo çekeceğim
Dedigin gibi bi bogulma yok çok daha iyi duruyor eskisinden artık kırmızı folyoyu sahinciler yapıyor olabilir ben de siyah transparan vardı xenon ısıgını biraz kestigii için sislerdekini söktüm..
önlerde iyi arkalarda iyi gayet hoş olmuş,pek hoşuma gittimalzeme temini ve uygulama konusunda detaylı bilgi verebilirseniz tüm arkadaşlar faydalanabilir,başta ben tabi ercüment aynen dediğin gibi beyaz sis lambasının artistik gösteriden başka bi espirisi yok,siste en iyi görüşü sarı ışıkla sağlarsın (tecrübeyle sabittir) şahsen görüşümü daha da iyileştirmek için gece görüşüş gözlüğü aldım şu sarı olanlardan,siste henüz deneme şansım olmadı ama otobanda gece kullandım gerçekten farlar gözü yormuyor faydalı bi şeyhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250809076329&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123bendeki gözlük bu
Hayırlı olsun Eyüp abi bende işte h3 sis ampülü alıp transparan sarı folyo çok daha fazla sarı yapar ve JDM olur
kim demiş 3k yol aydınlatmaz diye, benım nightbreaker lardan daha iyi aydınlatıyor , h3 100w yellow
H3 3000k al , o zaten yellllow ninjam benım
3000 k diye bir ibare işin içine girince xenon olmuyor mu ? Yoksa direk adam gidip osram 100w 3000k h3 verirmisin ağbeeeeeyyy desem verirmi
xenon baska K başka , bizimki halogen ampul 4300k ( kelvin ) standart sarımtrak renk olan, kelvin değeri düştükçe renk daha da sarılaşıyor. 3000k bu yuzden sapsarı ...sislerimde folyo yok yani direkt ampul, sanada alalım h3 55w 3000khttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/Xenon-HID-Fog-light-bulb-H3-Headlights-Yellow-3000K-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem335d8f3894QQitemZ220612999316QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Yanlız benim sisler 100 w diye hatırlıyorum Bu haftasonu yağmur olmazsa hem folyo hemde 3000k h3 alayım
folyo ne için , bi bak 100w değilse yükseltme!
Ya folyo görüntü için hafifte dışarıya hiç bir şey yapmadım biraz değişiklik olsun 100 w diye hatırlıyorum ama gitmeden önce bir bakarım
sis camına folyo çekiceksen , 3000k dan sonra ihtiyacın olmucak