Gönderen Konu: İnternetten Lastik Almak  (Okunma sayısı 10994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternetten Lastik Almak
« Yanıtla #20 : Aralık 12, 2012, 12:19:25 »
abi piyasada daha ucuz kredi kartına 12 ay taksit yaptılar ve mıchelın enerj 175 65 r14 350 ytl ye aldım normalde netteki fiyatı 450 ytl filan
aradan onca zaman geçmiş , her şey gibi bu lastiklerede zam gelmiş olmalı değilmi...?
senin lastikler izmir metroda şu anda 170 tl ye satılıyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 12, 2012, 12:19:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 12, 2012, 13:40:00 »
Konu hortlamış heralde de ben yine kendi görüşümü belirteyim. Şu durumuda bence hesaba katmalıyız, lastikleri satın alma fiyatı + kargo + işçilik hepsi toplandığında lastik uygun fiyata gelse bile, gelecek olan lastiklerin üretim tarihi belirsiz, 2-3 yaşında lastikleri gönderebilirler, ve buna karşılık bir hak ta talep edemezsiniz, çünkü lastikler 2-3yıl yatmış size gelmiştir. Bir çok kullanıcının hesaba katmadığı, lastiklerin yapılan km dışında belli bir de süre ömrü olduğu, siz belki yılda 10 bin km yapacaksınız, normal de 35-40bin km olan lastik ömrü, siz 20bin km yaptığınızda dolacak, bu açıdan bakınca da ciddi bir ticari zarar olma durumu söz konusu.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 12, 2012, 15:09:02 »
Konu hortlamış heralde de ben yine kendi görüşümü belirteyim. Şu durumuda bence hesaba katmalıyız, lastikleri satın alma fiyatı + kargo + işçilik hepsi toplandığında lastik uygun fiyata gelse bile, gelecek olan lastiklerin üretim tarihi belirsiz, 2-3 yaşında lastikleri gönderebilirler, ve buna karşılık bir hak ta talep edemezsiniz, çünkü lastikler 2-3yıl yatmış size gelmiştir. Bir çok kullanıcının hesaba katmadığı, lastiklerin yapılan km dışında belli bir de süre ömrü olduğu, siz belki yılda 10 bin km yapacaksınız, normal de 35-40bin km olan lastik ömrü, siz 20bin km yaptığınızda dolacak, bu açıdan bakınca da ciddi bir ticari zarar olma durumu söz konusu.
+1
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 12, 2012, 15:09:41 »
Bugün babamın arabaya internetten lastik aldık. Fiyat çok çok uygundu yazlık lastiği şimdiden aldık. Lastik Nokian 195 60 R 15 88 H Nokian H Lastik (Üretim Tarihi: 2012 Yılı). 25 TL lik çek kullandım lastiğin tanesi havale ile 144 TL ye geldi. Dün babam michelin energy saver lastik sormuş tanesine 185 TL demişler. Lastiğin linki aşağıda. İsteyen olursa 500 TL ve üzeri 25 TL lik çek kodunu burada paylaşırım.

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-195-60-r-15-88-h-nokian-h-lastik-uretim-tarihi-2012-yili/productDetails.aspx?productId=otkmt441931&categoryId=259720&SKU=OTKMT441931&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotkmt441931%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d195%255cu002060%255cu002015%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: İnternetten Lastik Almak
« Yanıtla #24 : Aralık 12, 2012, 15:26:46 »
+1
Bahsettiğim siteden bizzat bayi sorumlusu ile görüşüp lastik üretim yılı ve haftasına kadar sorup alabilirsiniz.Ben sorup almıştım 2012 nin 43.haftasi olarak üstelik kargo bedava.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 12, 2012, 17:54:19 »
Çok teşekkürler herkese amacıma yardım etti. Son defa lastikçileri bir dolaşayım kafama yatmazsa internetten almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da 165 tl'ye conti wintercontact var çok uygun geldi fiyatı. ADAC lastik testinin de birincisi. 149 tl'ye Hızlıal'da Pirelli Snowcontrol serie 3 var ayrıca 50 tl de indirim çekim var. 4 lastik 530 liraya geliyor. Kargo bedava 30 lira da balans, sökme-takma veririm. Google'dan dünya kadar araştırmama rağmen Pirelli Snowcontrol Serie 3 hakkında aklı başında bir yorum bulamadım. Sizce nasıldır? Adac lastik testinde en iyi beş lastik arasında. Yakıt tüketimi ve buzlu zeminde birinci. 600 küsür verip Conti mi yoksa 530 liraya Snowcontrol mü sizce. (Aslında Ultragrip istiyorum ama bu fiyat farkına değmeyeceği düşüncesindeyim)
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 12, 2012, 18:18:24 »
Çok teşekkürler herkese amacıma yardım etti. Son defa lastikçileri bir dolaşayım kafama yatmazsa internetten almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da 165 tl'ye conti wintercontact var çok uygun geldi fiyatı. ADAC lastik testinin de birincisi. 149 tl'ye Hızlıal'da Pirelli Snowcontrol serie 3 var ayrıca 50 tl de indirim çekim var. 4 lastik 530 liraya geliyor. Kargo bedava 30 lira da balans, sökme-takma veririm. Google'dan dünya kadar araştırmama rağmen Pirelli Snowcontrol Serie 3 hakkında aklı başında bir yorum bulamadım. Sizce nasıldır? Adac lastik testinde en iyi beş lastik arasında. Yakıt tüketimi ve buzlu zeminde birinci. 600 küsür verip Conti mi yoksa 530 liraya Snowcontrol mü sizce. (Aslında Ultragrip istiyorum ama bu fiyat farkına değmeyeceği düşüncesindeyim)

Hepsiburada dan alırsanız 500 TL ve üzeri YB2013HBHR kodu ile 25 TL de indirim alırsınız. Sökme takma balansta ücretsize gelir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 12, 2012, 18:37:48 »
Hepsiburada dan alırsanız 500 TL ve üzeri YB2013HBHR kodu ile 25 TL de indirim alırsınız. Sökme takma balansta ücretsize gelir :)

Çok teşekkür ederim. Sökme takma bedavaya gelemiyor galiba (emin değilim) çünkü anlaşmalı servisi yok. Hediye çeki için de ayrıca teşekkürler :)
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 12, 2012, 18:43:48 »
Çok teşekkür ederim. Sökme takma bedavaya gelemiyor galiba (emin değilim) çünkü anlaşmalı servisi yok. Hediye çeki için de ayrıca teşekkürler :)

Yok 25 TL çek ile iniyor ya bende sökme takma 30 TL dir onuda çekle düşürürsünüz diye yazmıştım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 12, 2012, 19:02:16 »
Bazı firmaların büyük illerde şubeleri veya anlaşmalı olduğu lastikçiler var..  Lastiği firmadan alıyosun şb de ücretsiz montaj yapılıyo ..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 12, 2012, 19:45:25 »
Yok 25 TL çek ile iniyor ya bende sökme takma 30 TL dir onuda çekle düşürürsünüz diye yazmıştım :)
Anladım :) Bu açıdan hiç düşünmemiştim he. Jeton ancak düştü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 12, 2012, 20:31:51 »
Piyasa değerinden ucuza bulursanız neden alınmasınki? Ama saklanma koşullarına ve üretim tarihine bakmadan almamak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 12, 2012, 22:12:50 »
4 tane petlas aldım ankara çağrı oto lastikten tanesini 150 tlden 215/55/16 piyasada 175 den aşağı yoktu. 4 tanesi toplam kargo dahil 640 tl tuttu 20 tl taktırdım 20 tl cebime kaldı :)
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 12, 2012, 22:53:36 »
Hepsiburada'dan 4 adet 2012 üretim Conti Wintercontact TS850 lastik alınmıştır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kullanan, bilen, eden varsa beni bu lastik hakkında bilgilendirirse sevinirim. Kağıt üstündeki performansı ezberledim artık, kullanıcı yorumları daha yararlı olacaktır. Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 12, 2012, 22:57:11 »
Hepsiburada'dan 4 adet 2012 üretim Conti Wintercontact TS850 lastik alınmıştır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kullanan, bilen, eden varsa beni bu lastik hakkında bilgilendirirse sevinirim. Kağıt üstündeki performansı ezberledim artık, kullanıcı yorumları daha yararlı olacaktır. Saygılarımla.

Hadi hayırlı olsun,  TS850 birçok testte ilk 3 te yer alan bir lastik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 12, 2012, 23:15:40 »
Hadi hayırlı olsun,  TS850 birçok testte ilk 3 te yer alan bir lastik.
Teşekkür ederim. ADAC testine göre birinci ama pek inanmıyorum testlere. Kullanıcı yorumları daha önemli benim için. Bu arada sizin çeki kullanamadım :) Hürriyet okurlarına aittir diyor :) Çok sağolun paylaşmak istemeniz en büyük nezaket.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 12, 2012, 23:21:33 »
Teşekkür ederim. ADAC testine göre birinci ama pek inanmıyorum testlere. Kullanıcı yorumları daha önemli benim için. Bu arada sizin çeki kullanamadım :) Hürriyet okurlarına aittir diyor :) Çok sağolun paylaşmak istemeniz en büyük nezaket.

O çek herkes için geçerlidir, 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerliydi.  Bende bugün kullandım, neyse olan olmuş artık sizden yorum bekliyoruz :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 12, 2012, 23:27:32 »
Elime geçince yorum yaparım inşallah. Ben de merak ediyorum kullanmış olan varsa.