0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi piyasada daha ucuz kredi kartına 12 ay taksit yaptılar ve mıchelın enerj 175 65 r14 350 ytl ye aldım normalde netteki fiyatı 450 ytl filan
Konu hortlamış heralde de ben yine kendi görüşümü belirteyim. Şu durumuda bence hesaba katmalıyız, lastikleri satın alma fiyatı + kargo + işçilik hepsi toplandığında lastik uygun fiyata gelse bile, gelecek olan lastiklerin üretim tarihi belirsiz, 2-3 yaşında lastikleri gönderebilirler, ve buna karşılık bir hak ta talep edemezsiniz, çünkü lastikler 2-3yıl yatmış size gelmiştir. Bir çok kullanıcının hesaba katmadığı, lastiklerin yapılan km dışında belli bir de süre ömrü olduğu, siz belki yılda 10 bin km yapacaksınız, normal de 35-40bin km olan lastik ömrü, siz 20bin km yaptığınızda dolacak, bu açıdan bakınca da ciddi bir ticari zarar olma durumu söz konusu.
+1
Çok teşekkürler herkese amacıma yardım etti. Son defa lastikçileri bir dolaşayım kafama yatmazsa internetten almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da 165 tl'ye conti wintercontact var çok uygun geldi fiyatı. ADAC lastik testinin de birincisi. 149 tl'ye Hızlıal'da Pirelli Snowcontrol serie 3 var ayrıca 50 tl de indirim çekim var. 4 lastik 530 liraya geliyor. Kargo bedava 30 lira da balans, sökme-takma veririm. Google'dan dünya kadar araştırmama rağmen Pirelli Snowcontrol Serie 3 hakkında aklı başında bir yorum bulamadım. Sizce nasıldır? Adac lastik testinde en iyi beş lastik arasında. Yakıt tüketimi ve buzlu zeminde birinci. 600 küsür verip Conti mi yoksa 530 liraya Snowcontrol mü sizce. (Aslında Ultragrip istiyorum ama bu fiyat farkına değmeyeceği düşüncesindeyim)
Hepsiburada dan alırsanız 500 TL ve üzeri YB2013HBHR kodu ile 25 TL de indirim alırsınız. Sökme takma balansta ücretsize gelir
Çok teşekkür ederim. Sökme takma bedavaya gelemiyor galiba (emin değilim) çünkü anlaşmalı servisi yok. Hediye çeki için de ayrıca teşekkürler
Yok 25 TL çek ile iniyor ya bende sökme takma 30 TL dir onuda çekle düşürürsünüz diye yazmıştım
Hepsiburada'dan 4 adet 2012 üretim Conti Wintercontact TS850 lastik alınmıştır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kullanan, bilen, eden varsa beni bu lastik hakkında bilgilendirirse sevinirim. Kağıt üstündeki performansı ezberledim artık, kullanıcı yorumları daha yararlı olacaktır. Saygılarımla.
Hadi hayırlı olsun, TS850 birçok testte ilk 3 te yer alan bir lastik.
Teşekkür ederim. ADAC testine göre birinci ama pek inanmıyorum testlere. Kullanıcı yorumları daha önemli benim için. Bu arada sizin çeki kullanamadım Hürriyet okurlarına aittir diyor Çok sağolun paylaşmak istemeniz en büyük nezaket.