0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper bey anlayışınız için sağolun aynen bende severim püskevit denmesini bizim oralarda da büsküvi derler mesela Benimde amacım siyasi paylaşım değil videonun komikliği idi Bak Tolga bey forum takip etmek demek herşeyi ile takip etmek demektir, benzer konuyu açarken bahsettiğim gibi olayı siyasi yönlere kaydırmayın diye uyarılarda bulundum konulara sadece '' gerçek mizah anlayışı olanlar yani çuvaldızı kendine batıranlar'' yorum yazsın dedim bu ve benzeri konularda amaç eylenmektir gereksiz polemiklere girip kafa ağrıtmak değil ayrıca benide etiketlemeden önce bi durup düşünün kendinize gelin benim AK'lımda bir şey yok sadece alnım AK Eğer siyasete girilecekse de yarıştıralım ocaktaki görevlerimizi vazifelerimizi aktif bulunduğumuz organizasyonları, zaten bu cümlemden kendi payınızı almışsınızdır tekrar polemik içerici sözlere girmemek üzere saygılar.
Bak Ahmet bey konuyu uzatan sizsiniz ....bi derdiniz mi var diyende sizsiniz...ben sadece püskevit diyeni çok severim yazdım....derdiniz mi var yazısını görünce şaşırdım tepkimi belli ettim o kadar ..neyi yarıştıralım Ahmet bey komik olmayalım lütfen sakin Ahmet bey sakin.....
@ Tolga Bey: Siyasetçilerin söylemleri tüm dünyada mizahi malzeme konusu olarak kullanılabilmektedir. Herhangi bir hakaret veya küfür içermediği, o siyasinin ait olduğu partiye veya ideolojiye sempati duyanları rencide edecek herhangi bir içerik barındırmadığı sürece bu tür paylaşımlara gülüp geçebilmek ve bunları hoş görü ile karşılayabilmekte fayda var. @ ACD: Video, Bahçeli'nin kulağa sempatik gelen konuşmasının Southpark'a başarılı bir şekilde kurgulanmasından ibaret gibi görünse de aslında, siyasi açıdan bazılarına "ajite edici" gelebilecek bir söylemi eleştirmek amacıyla hazırlandığını inkar edemeyiz. Dolayısıyla, yine karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde bu videonun eleştrilmesini de hoş görü ile karşılamamız bence daha uygun olur.Bu arada FacebooK'da Püskevit diye bir grup oluşturulmuş ve şu ana kadar 245.617 kişi beğenmiş. Fakat, bir şey dikkatimi çekti, grubu kuran arkadaşın memleketi Lice, Diyarbakır
Devlet Bahçeli açıklama yaptı çokta güzel söyledi bence:"Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin"
En azından ŞEHİT'E kelle dememiş....
Vedat Hocam, ben hemşericilik, bölgecilik olaylarına kolay kolay girmem ama sadece nazarı dikkatimi celbettiğini belirtmek istedim
http://youtu.be/dHswOr9MheABu da benden gelsin, gençler hiç beklemiyor maşallah
@ Tolga Bey: Siyasetçilerin söylemleri tüm dünyada mizahi malzeme konusu olarak kullanılabilmektedir. Herhangi bir hakaret veya küfür içermediği, o siyasinin ait olduğu partiye veya ideolojiye sempati duyanları rencide edecek herhangi bir içerik barındırmadığı sürece bu tür paylaşımlara gülüp geçebilmek ve bunları hoş görü ile karşılayabilmekte fayda var. @ ACD: Video, Bahçeli'nin kulağa sempatik gelen konuşmasının Southpark'a başarılı bir şekilde kurgulanmasından ibaret gibi görünse de aslında, siyasi açıdan bazılarına "ajite edici" gelebilecek bir söylemi eleştirmek amacıyla hazırlandığını inkar edemeyiz. Dolayısıyla, yine karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde bu videonun eleştrilmesini de hoş görü ile karşılamamız bence daha uygun olur.
iyi iyi bu sefer ki tartışmada bizim küçükyalı tayfasından kimse yok temizzz,tamaam
yettim ama cuma saati geldi hayırlı cumalar