Gönderen Konu: Püskevit southparkta =)))  (Okunma sayısı 4755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Püskevit southparkta =)))
« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2011, 01:24:13 »
Alper bey anlayışınız için sağolun aynen bende severim püskevit denmesini bizim oralarda da büsküvi derler mesela :D Benimde amacım siyasi paylaşım değil videonun komikliği idi :D

Bak Tolga bey forum takip etmek demek herşeyi ile takip etmek demektir, benzer konuyu açarken bahsettiğim gibi olayı siyasi yönlere kaydırmayın diye uyarılarda bulundum konulara sadece '' gerçek mizah anlayışı olanlar yani çuvaldızı kendine batıranlar'' yorum yazsın dedim bu ve benzeri konularda amaç eylenmektir gereksiz polemiklere girip kafa ağrıtmak değil ayrıca benide etiketlemeden önce bi durup düşünün kendinize gelin benim AK'lımda bir şey yok sadece alnım AK !!! Eğer siyasete girilecekse de yarıştıralım ocaktaki görevlerimizi vazifelerimizi aktif bulunduğumuz organizasyonları, zaten bu cümlemden kendi payınızı almışsınızdır tekrar polemik içerici sözlere girmemek üzere saygılar.
Bak Ahmet bey konuyu uzatan sizsiniz ....bi derdiniz mi var diyende sizsiniz...ben sadece püskevit diyeni çok severim yazdım....derdiniz mi var yazısını görünce şaşırdım tepkimi belli ettim o kadar ..neyi yarıştıralım Ahmet bey komik olmayalım lütfen sakin Ahmet bey sakin..... :D
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2011, 01:24:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 12, 2011, 09:29:55 »
Bak Ahmet bey konuyu uzatan sizsiniz ....bi derdiniz mi var diyende sizsiniz...ben sadece püskevit diyeni çok severim yazdım....derdiniz mi var yazısını görünce şaşırdım tepkimi belli ettim o kadar ..neyi yarıştıralım Ahmet bey komik olmayalım lütfen sakin Ahmet bey sakin..... :D

Gülümsemek için açılmış bir konuya ciddi yorumlar gelirse aldığınız tepkiler normaldir ;) Şaşırma tepkiniz başkalarını etiketlemekse eyvallah kusura bakmayın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 12, 2011, 13:00:52 »
@ Tolga Bey: Siyasetçilerin söylemleri tüm dünyada mizahi malzeme konusu olarak kullanılabilmektedir. Herhangi bir hakaret veya küfür içermediği, o siyasinin ait olduğu partiye veya ideolojiye sempati duyanları rencide edecek herhangi bir içerik barındırmadığı sürece bu tür paylaşımlara gülüp geçebilmek ve bunları hoş görü ile karşılayabilmekte fayda var. 

@ ACD: Video, Bahçeli'nin kulağa sempatik gelen konuşmasının Southpark'a başarılı bir şekilde kurgulanmasından ibaret gibi görünse de aslında, siyasi açıdan bazılarına "ajite edici" gelebilecek bir söylemi eleştirmek amacıyla hazırlandığını inkar edemeyiz. Dolayısıyla, yine karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde bu videonun eleştrilmesini de hoş görü ile karşılamamız bence daha uygun olur.

Bu arada FacebooK'da Püskevit diye bir grup oluşturulmuş ve şu ana kadar 245.617 kişi beğenmiş. Fakat, bir şey dikkatimi çekti, grubu kuran arkadaşın memleketi Lice, Diyarbakır  ::)

Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 12, 2011, 13:31:29 »
@ Tolga Bey: Siyasetçilerin söylemleri tüm dünyada mizahi malzeme konusu olarak kullanılabilmektedir. Herhangi bir hakaret veya küfür içermediği, o siyasinin ait olduğu partiye veya ideolojiye sempati duyanları rencide edecek herhangi bir içerik barındırmadığı sürece bu tür paylaşımlara gülüp geçebilmek ve bunları hoş görü ile karşılayabilmekte fayda var. 

@ ACD: Video, Bahçeli'nin kulağa sempatik gelen konuşmasının Southpark'a başarılı bir şekilde kurgulanmasından ibaret gibi görünse de aslında, siyasi açıdan bazılarına "ajite edici" gelebilecek bir söylemi eleştirmek amacıyla hazırlandığını inkar edemeyiz. Dolayısıyla, yine karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde bu videonun eleştrilmesini de hoş görü ile karşılamamız bence daha uygun olur.

Bu arada FacebooK'da Püskevit diye bir grup oluşturulmuş ve şu ana kadar 245.617 kişi beğenmiş. Fakat, bir şey dikkatimi çekti, grubu kuran arkadaşın memleketi Lice, Diyarbakır  ::)

Seviyeli tutarlı ve açıklayıcı tavrınızdan ötürü teşekkürederim Hakkı bey ....sizinde resimlerde gösterdiğiniz gibi bazılarının ekmeğine yağı geçtik bal sürülüyor tekrar teşekkürederim saygılarımla.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 12, 2011, 13:51:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2011, 16:06:47 »
Devlet Bahçeli açıklama yaptı çokta güzel söyledi bence:

"Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin"

AMİN
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2011, 16:30:41 »
http://youtu.be/dHswOr9MheA

Bu da benden gelsin, gençler hiç beklemiyor maşallah :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 12, 2011, 16:46:17 »
:) :D :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 12, 2011, 16:53:58 »
Biz doğuştan aktörüz ya :D.

Memleket olayına girmeyelim bence. Diyarbakırlı, Vanlı olup, zamanındaki MHP'yi gururla temsil etmiş insanlar var. Şuanki durum nedir bilmiyorum.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 12, 2011, 17:03:51 »
Vedat Hocam, ben hemşericilik, bölgecilik olaylarına kolay kolay girmem ama sadece nazarı dikkatimi celbettiğini belirtmek istedim :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 12, 2011, 18:11:35 »
En azından ŞEHİT'E kelle dememiş....
+ ;) ;) ;) :) Evet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 12, 2011, 18:25:03 »
Vedat Hocam, ben hemşericilik, bölgecilik olaylarına kolay kolay girmem ama sadece nazarı dikkatimi celbettiğini belirtmek istedim :)
Hakkı Abi, saygılar :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 12, 2011, 18:56:04 »
http://youtu.be/dHswOr9MheA

Bu da benden gelsin, gençler hiç beklemiyor maşallah :D
buda güzelmiş hakkaten :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mayıs 12, 2011, 20:27:36 »

Hakkı abicim saygı kuralları dışına çıktığımı düşünmüyorum, biliyorum ki genel bir yorum yaptın yinede çıktığımı düşünen varsa özür dilerim ancaaaaaakk eleştirilme kısmı beni bağlamaz ki benim hiç bi siyasi görüşüm yok ben bu konuyu 50 kere belirttiğim üzere makara amaçlı açtım ille tartışmak gerekirse kendine güvenen gider konusunu açar konu açandan para almıyoruz bildiğim kadarıyla saygılar Reis :)

Ayrıca Tolga bey son yorumunuzda da duygusal yaklaşmışsınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 13, 2011, 09:02:10 »
iyi iyi bu sefer ki tartışmada bizim küçükyalı tayfasından kimse yok :D :D temizzz,tamaam  :trinity:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 13, 2011, 12:44:33 »
iyi iyi bu sefer ki tartışmada bizim küçükyalı tayfasından kimse yok :D :D temizzz,tamaam  :trinity:
yettim :D :D :D
ama cuma saati geldi :)
hayırlı cumalar
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mayıs 13, 2011, 16:21:01 »
yettim :D :D :D
ama cuma saati geldi :)
hayırlı cumalar

Adam o ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 13, 2011, 16:33:41 »
a.c.d ...
adam o ?
o ne ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mayıs 13, 2011, 16:35:11 »
Selçuk abiye adam dedim abi ne var bunda :D :D