0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Bizim Allah‘ımız var" dedi sayın başbakan. Güzel bir tespit...
Sakin ol şampiyon Hepsini bir kerede izlemek istesek yutupa girerdik zaten foruma değil
Burda niye konu açtın o zaman kocaoğlan, yutupta seyretseydin milleti u-yuuutup....
Demek ki her üye zaman zaman zırt pırt canı sıkldıkça konu açıyormuş bilgiç abi
Emek abeey kendi kalene orta açtın Düzceli erkadaşta affetmedi Neyse olur öle arada
Açsın tabi ki, biz bunu destekleriz elhamdülillah... DİL sürçmesin yeterki DİL in kemiği yok.... Mesaj Birleştirildi: Aralık 26, 2013, 18:14:57Sercanım, o kendi kalesine gol atar ancak yav.... Bu arada zırt pırt konu açanlara tilt olan ben değildim, muhabbetleri karıştırmış.... Yine OUT...
Kemiksiz olduğunu hissettin demek abi
Herşey ortada hissetmeye gerek yok...Yönetime kendini nasıl sevdirdiğini şimdi anladık
Sende bunu seviyorum işte abi verecek cevabin olmayınca yaftala yapıştır geç Sevdiirme mevzuna cevap bile vermiyorum imzalarımız birbirimize cevap
Keşke benimde boş zamanım çok olsa da uzun zamandır bitiremediğim romanımı rahat rahat okusam
Yazmayı bitireceksin diye düşündüm en başta. Bu arada bitti mi?
Tabi ben yutup un patladığını unuttuğum için öyle olmuş abi Program kullanmaya alıştık açılıyor bizde youtube.com/watch?v=MUCraW0THS4#
Güzel fikir:) Aslında Türkiye'de solcu olmak adlı bir trafik ve trafik adabı konulu bir kitap iyi olur. Güzel fikir ya neden olsun hahahahhahah (Olmasın değil)