0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben yaklaşık 6 senedir haftada 1 gün sırf konusmak dertlesmek ıcın sahıle gotururum arabayı herseyımı paylasırım saka degıl soylenenlerın hepsı gercek katılıyorum konusan arkadaslara toyotayı cok seviyorum hatta kız arkadasımın yanında optugum zaman kavga bıle edıyoruz arkadaslar hangımız askın soyle dıye sınırlenıyor benım kız arkasım:)[/quote]Hocam seni bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün
Hele bide arabanda özel şeyler yaşadıysan o arabaya daha bi ayrı bağlanıyorsun bilmem anlatabildim mi? [/quote]evet ya oda ayrı bi dert bi yanda o kadar özel şey yaşadım diyosun bi yandanda yenilesem daha iyi olur arabayı diyosun şahsen ben eski renault 11 de yaşadım çok yerler gezdik birlikte ama sattım ve corollamı aldım onada bağlandım
Hocam seni bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün [/quote]amiiiiiiin cidden öyle ya mesela birazdan cıkıcam goturucem yıne cok guzel oluyo tavsıye ederım asıgım ya saklamama gerek yok...
banada temmuz 2006 da bir cumartesi günü fatih köprüsünden anadolu ya geçerken gişelere gelmeden Volvo tır çarpmıştı aracın sol kapılar sol çamurluk tampon filan gitmişti ve motor durmuştu sonra tekrar çalıştırdığımda motor çalışmış babacan bir komisere de denk geldiğimden o gün fenerbahçe lisesi nde gireceğim sınava AE101 sayesinde yetişebilmiştim ama unutamadığım sınav çıkışında arabama doğru ilerlerken bu sınava beni herşeye rağmen sen yetiştirdin diyip gözlerim yaşarmıştı ve o sınavı verdim yaşasın TOYOTA[/quote]süper ya:)