Gönderen Konu: Arabasıyla Konuşanlar Buraya  (Okunma sayısı 5047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Arabasıyla Konuşanlar Buraya
« Yanıtla #20 : Mart 17, 2008, 00:13:01 »
Alıntı yapılan: gökhan şeker
ben yaklaşık 6 senedir haftada 1 gün sırf konusmak dertlesmek ıcın sahıle gotururum arabayı herseyımı paylasırım saka degıl soylenenlerın hepsı gercek katılıyorum konusan arkadaslara toyotayı cok seviyorum hatta kız arkadasımın yanında optugum zaman kavga bıle edıyoruz arkadaslar hangımız askın soyle dıye sınırlenıyor benım kız arkasım:)
[/quote]

Hocam seni bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün  
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 17, 2008, 00:13:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Mart 17, 2008, 10:44:48 »
Hele bide arabanda özel şeyler yaşadıysan o arabaya daha bi ayrı bağlanıyorsun bilmem anlatabildim mi?  
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Mart 17, 2008, 21:53:26 »
Alıntı yapılan: ALİ KOÇ
Hele bide arabanda özel şeyler yaşadıysan o arabaya daha bi ayrı bağlanıyorsun bilmem anlatabildim mi?  
[/quote]
evet ya oda ayrı bi dert bi yanda o kadar özel şey yaşadım diyosun bi yandanda yenilesem daha iyi olur arabayı diyosun şahsen ben eski renault 11 de yaşadım çok yerler gezdik birlikte ama sattım   ve corollamı aldım onada bağlandım
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2008, 01:33:28 »
Can bey aynı sekıl de ben de de 97 şahin vardı cok anımız oldu onunla gercekten severek bindiğim inanmıcaksınız ama oksayarak yıkardım arabamı sungerle ama teknolojı bazen ınsanları sevdıklerınden ayırıyor ve opel aldıgım da gercekten hem sevındım hem uzuldum arada eskı sahınımı goruyorum trafıkte .Ben orjınal bırakmıstım ama sattıgımız adam arabayı gercekten kotu bır duruma sokmus yazık etmıs tertemız arabaya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 22, 2008, 20:21:43 »
Alıntı yapılan: Ali YILDIRIM
Hocam seni bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün  
[/quote]

amiiiiiiin cidden öyle ya mesela birazdan cıkıcam goturucem yıne cok guzel oluyo tavsıye ederım  asıgım ya saklamama gerek yok...
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mart 23, 2008, 01:20:37 »
banada temmuz 2006 da bir cumartesi günü fatih köprüsünden anadolu ya geçerken gişelere gelmeden Volvo tır çarpmıştı aracın sol kapılar sol çamurluk tampon filan gitmişti ve motor durmuştu sonra tekrar çalıştırdığımda motor çalışmış babacan bir komisere de denk geldiğimden o gün fenerbahçe lisesi nde gireceğim sınava AE101 sayesinde yetişebilmiştim ama unutamadığım sınav çıkışında arabama doğru ilerlerken bu sınava beni herşeye rağmen sen yetiştirdin diyip gözlerim yaşarmıştı ve o sınavı verdim yaşasın TOYOTA
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #26 : Mart 24, 2008, 03:07:00 »
Ben de konuşurum  bundan önceki de, buda beni hiç yolda bırakmadı çok şükür  O benim kırmızı gülüm...
Eşyalarında bir ruhunun olduğuna inanırım. Kızgın olup fazla gaza bastığımda onunda ınnnn diye karşı koyduğunu, hafif bir öksürüğe benzer tekleyişini ve bazen unutupta 2. viteste dahi ikilemeden çıktığı hafif bir yokuşta bile inatlaşıp çıkmadığını bilirim.  

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Mart 24, 2008, 15:49:36 »
Valla WV  nin reklamlarında dediği gibi "Otomobil Aşkına". Otomobil aşkı bi başka. Silerken, süpürürken yıkarken bile konuşuyosunuz.

Ben genelde abartısız her akşam ve sabah en azından 1-2 cümle konuşurum. Sabah Bismillahla kapıyı açar ve tekrar Bismillahla kontağa anahtarı takıp çalıştırırım. "Günaydın tatlım nasılsın?" diye sorarım. "Hadi biraz ısında gidek" derim sonra takar bire basarım gaza. Akşam da parkeder evin önüne eğer akabinde çıkmıcaksam "hadi iyi geceler. İyi dinlen. Sabaha görüşürüz" derim. bide bazen bi gözkırpar öpücük atarım.

Bazende yıkarken yanlız olduğunuz için muhabbet ederim. Suyunu üsütüne tutarken soğukmu? diye sorarım. "Şuranıda yıkayalım, buranıda silelim, şuranıda temizleyelim, şuran çizilmiş bi pasta atalım haa oldu işte anca adama benzedin filan derim". Konuşur insan neden konuşmasın ki. Ama birileri varsa deli filan sanabilir aman dikkat    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 31, 2008, 14:41:50 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
banada temmuz 2006 da bir cumartesi günü fatih köprüsünden anadolu ya geçerken gişelere gelmeden Volvo tır çarpmıştı aracın sol kapılar sol çamurluk tampon filan gitmişti ve motor durmuştu sonra tekrar çalıştırdığımda motor çalışmış babacan bir komisere de denk geldiğimden o gün fenerbahçe lisesi nde gireceğim sınava AE101 sayesinde yetişebilmiştim ama unutamadığım sınav çıkışında arabama doğru ilerlerken bu sınava beni herşeye rağmen sen yetiştirdin diyip gözlerim yaşarmıştı ve o sınavı verdim yaşasın TOYOTA
[/quote]

süper ya:)
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabasıyla Konuşanlar Buraya
« Yanıtla #29 : Ekim 08, 2008, 02:35:18 »
Arabamla ben kanki gibiyiz, beraber gezintilere çıkarız, işe-okula gideriz, şarkımızı açarız dinleriz, yokuşlarda ben bi gaz veririm buna o da bi güzel bana mısın demez tırmanıverir, yokuş aşağı da bir melek gibi süzülüverir bıraktım mı :) Otoyolda kartal gibidir, tali yolda bir serçe kadar zariftir, arada kafam bozulur buna dert yanarım, "boşver abicim takma kafana sana kız mı yok" diye sakinleştirir hemen beni, eğer bir köpek tekerine ya da tamponuna işiyorsa sahibini dinlemem hemen kovalıyıveririm o da bana "sağol sahip ciğim" der..... bazen kızıyorum kendisine çok masrafın var gibilerden ama yine de seviyorum keratayı :) sağolsun sadece ayağımı yerden kesmesi bile yeter ;)   mahalleden bi seat leon a kaptırmış gönlünü, yakında istemeye gidicez bunla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 08, 2008, 03:14:07 »
Ben konuyu daha yeni gördüm iyi mi gözümden kaçmış demekki hep yahu  konuşmak ne kelime öyle boş boş otursam bile içim huzur buluyor arabamda hiç yanından gidesim gelmiyor daha bu gece gittim oturdum yahu  ne arabasın sen yaa diye hayretle baktım sonra direksiyonun orasındaki toyota ambleminden öptüm (laf aramızda bu 3.öpüşüm) yahu  bitek ben değilmişim Allah'tan böyle olan okuyunca rahatladım yazılarınızı valla o kadar çok seviyorum ki arabamı sanki kardeşim en yakın dostum arkadaşım gibi..geçen gece rezistansı tamir edeceğim diye sürekli açık bıraktım gece saat 1.30 kadar uğraştım annem zaten kafayı yedi bu diye yatmış artık kıza kıza bıktı pek bişey demiyor alıştı heralde rezistansı tamir ettiğimde akü bitmiş farları bile yakmıyordu ertesi gün bayram aracımda otomatik olduğu için vurdurma şansımda yoktu gittim eve uyku tutmadı duramadım gizlice evden çıktım gittim tek marşta ve kontağı çevirmemle PERFECT( herzaman olduğu gibi ;)   ) dedim sen busun yaa gelip gidip fotosunu çekiyorum vaktimin çoğu arabada geçiyor komşular bile garipsiyor ama napıyım onun yeri o kadar farklı ki neden böyle olduğunu bile bilmiyorum açıkcası resmen aşığım arabama hemde deli gibi duruşu bile böyle keslin kılıç gibi geliyor bana ya kelimeler yetmiyor işte biçok şeyi buraya dökemiyorum bile...Allah huzurumuzu bozmasın ne diyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 08, 2008, 11:55:43 »
arabayla konuşmak birşey de, geçen hafta Laguna'da iken araba benimle konuştu :wacko:

hatta dedikleri:

"Watch Out! Seatbelt not fastened!"
"Warning, handbrake not released"
"Warning, left fog light not functioning"

Hakkaten de kemerim takılı değildi, el freni tam indirilmemişti. Ama baktım sis farları sağlamdı, sağ uzun far ampulü yanmıştı
:blink:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 08, 2008, 12:54:33 »
eheheheh :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Ekim 08, 2008, 13:40:57 »
97 corollamı satarken sanki sevgilimden ayrılmış gibi hissetmiştim kendimi.corollasızlığa 3 gün dayanabildim ve 2006 modelini aldım.bir çukura girdiğimde ondan özür diliyorum.uzun yolculukların sonunda ona teşekkür ediyorum.kızım ona "gümüş" diyor.onu canlı sanıyor.koş gümüş dediğinde gaza,dur gümüş dediğinde frene dokunuyorum.gümüş şarkı söylesin dediğinde  açıyorum teybi.bizimde ailecek böyle bir durumumuz var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 08, 2008, 15:34:55 »
Bir de Fiat Linea nın full modeli de konuşuyormuş :) SMS leri okuyor felan diyorlar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Ekim 08, 2008, 15:39:16 »
Toyota sevilmez mi ? o da ailemizin bir ferdidir, dikkkatlice biner dikkatlice binerim, yani trafik yönünden dikkatten bahsetmiyorum, paspas haricinde bir yerine ayağım değmesin diye, ne kadar temiz olursa o kadar çok severim onu, yalnız misafir yolcular da olduğu zaman otoya binerken üstüme basıyorlar gibi geliyor bana, kuşları sevmesem hepsini vururum onların, üstünü bir kirletiyorlarki sormayın, ağacın altına park yerinden yıldırım düşer diye değil de kuş pisler diye çekiniyorum. Toyota her zaman temiz olmalı, hurdaya gidecek olsa dahi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 10, 2008, 23:40:21 »
ben bı kere ercıyes dagına cıkarken kotu taunus sollamaya kalkmıstı benı.dedımkı corollama hadı tosunum yenılme su kotu arabaya dedım.sankı anladı dedıgımı cekısı degıstı o an ve yenılmedım:D:D. VW caddy le kapıstıgımda ve kazandıgımdada konustum ve hedıye olarak depoyu fullemıstım
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 25, 2008, 21:03:37 »
Sanayiden bi çıksın ona neler yapıcam neler :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #38 : Ekim 25, 2008, 22:18:22 »
tabi ki konuşurum...eski sahibi "gelinim" diye severmiş...o benim "kar tanem" "pamuğum" ...
bunda ilk arabam oluşu da etkili tabiki...geçen de 3-3,5 saat ellerimle temizledim...ve sürekli konuştum arabamla...gören arkadaşlar garipsedi...ama olsun...satmayı düşünmüyorum ama satarken çok zorlanırım gibi geliyo...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 25, 2008, 22:23:20 »
hiç konuşmadım fakat çok hatırası var bizimle keratanın....1998 den beri neler yaşadık neler...10 yıl.... ::) :-\