0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ses olarak güzel verim alabilirmiyim (s2000 vb.) ? ayrıca ekstradan özellikleri nelerdir?
soruma cevap alabilirmiyim?
merak ettim filtrelerde nasıl bir fark oluyor kaliteli filtre nereden anlışılr ben araştırdım ama pek bilgi bulamadım filtre dandik olursa ne gibi zararları olur hazır konu açılmışken bir soriyim dedim
allaahh hemen cevap vereyimcevaplama süresi 1.2 snair intake kullandığında açık filtre normal filtre kutusunun orada durur dolayısıyla motora yakındır ve içeri giren hava ısınır.cai kullandığında açık filtre taaa tamponun praya kadar iner o yüzden adı cold bilmem ne işte. kimisi daha iyi kimisi daha kötü ses verdiğini söyler. sana soba borusundan air intake yapalım mahalleyi yıkarsın.
Peki mahallede bizi yıkayacak mı? acil cevap bekliyorum hee
sağol mesut abi senin aracın sesini dinledim şahane bu arada bende aurisime filtre takmk istiyorum ama araca özel bulamıyorum
cevaplama süresi 1.6 sntövbe tövbe
aurislerde de direk mevcut plastik borunun ucuna takıyorlar ama bi bakmak lazım.
2001 sonrası corolla vvt-i filtre buldum k&n ama acaba uyarmı
teşekkürler.peki hangi tip egzos takılması uygun olur? ayrıca cold intake kit ile air intake kit arasında bir fark varmı?
Mesut abi hava filtresini takmak kolay mı ve videoyu izledim bagajda ses sistemi var sende lpg de var isletmeyi nereye koyuyosun
mesut abi araçtan çıkan ses çok güzel,sistemde şekil olmuş hani (Y) peki daha fazla verim almam yani ses için hangi kiti önerirsiniz ve egzos vb. şeyler gerekliyse takacağım egzos tipi ne olması gerekir? şimdiden teşekkürler..
Oktay sorunu cevaplamış Hava filtresini kiti takmak kolay ama dikkatli olman gerek zarar verme sağ sola, bagajdaki sistemi biraz küçülttüm artık kafam kaldırmıyor okadar sesi yaşlandık biz video sanırım bi 4 5 yıl önce çekildi aracımın eski hali o yani stepne şuan yok arabada, uzun yola giderken bagaja koyuyorum ama bagajı kapatıyor komple, ince ve küçük stepnelerden alıcam bir ara yada şu köpüklü lastik spreylerinden daha çok ses için bendeki gibi kit takmalısın ayrıca katalitik konvertör iptali yaptırmalısın , ama motor ağrıza ışığın yanabilir ayrıca muayenede sorun çıkar katalitiği iptal ettirirsen.
Mesut abicim yaşlandık mı olmadı bu olmadı vallahi olmadı Köpük spreyler konusunda Türkay abi arkadaşında denemişlerdi hiç bir işe yaramıyor,sibop değiştirilmesi gerekiyor falan demişti hatırladığım kadarıyla böyleydi istersen bir ulaş yardımcı olur
teşekkürler mesut abi.peki abi bana önerdiğin kit CAI fakat senin araçtaki altta yazıda okuduğuma göre air intake kit bunu mu takmamı önerirsin ? ayrıca bu konvertör iptalinden başka bir işlem yapılabilirmi sesin yüksek düzeyde çıkması için?
yaşlandmışızki artık kafamız ses çekmiyor Ercücüm