Gönderen Konu: 2007 AVENSIS EXECUTIVE ELEGANT ...Modifiye Başladı...BOL BOL RESİMLERLE..  (Okunma sayısı 17259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Jantlar ve renkli kaliperler çok değiştirmiş arabayı  bence.Bi kaç şey daha yaparsanız tamamlanmış olur.Evo gibi gösteriyor bu jantlar.Çok yakışmış maşallah.

Son hali süper olmuş gerçekten güle güle kullanın maşallah :D

çok teşekkür ediyorum..
İNSANLAR DA PARA GİBİDİR IŞIĞA TUTUN İÇİNCE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
maşallah gerçekten çok güzel olmuş, benim arkadaşlarda çok ısrar ediyor bas diye ama düşünce aşamasındayım :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Yusuf selam jantlar ve yaylar aracı çok şık göstermiş, kesene bereket ancak 2 ufak öneride bulunucam, sarı kaliperler siyah arabada çok şık durmamış açıkçası kırmızı siyahla daha bir uyumlu oluyor, birde ön ve arkadaki krom (panjur çevresi ve arka stop altı) çıtalarını Carbonfiber folyo ile kaplatırsan daha agrasif görünür araç.

tekrar hayırlı olsun şık olmuş gerçekten. ama arabayı yıkat biran önce :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
maşallah gerçekten çok güzel olmuş, benim arkadaşlarda çok ısrar ediyor bas diye ama düşünce aşamasındayım :D

senin o aşamayı çoktan geçmiş olman lazım düşüncede bırakma ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
bende karbon aldım haftasonu kendim kaplayacaktım abi :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
abi bazı yerlerde ön lipi sürtüyorum o düşündürüyor beni
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Bas bas bas bas.....  :parti: teşekkürler...

Yusuf selam jantlar ve yaylar aracı çok şık göstermiş, kesene bereket ancak 2 ufak öneride bulunucam, sarı kaliperler siyah arabada çok şık durmamış açıkçası kırmızı siyahla daha bir uyumlu oluyor, birde ön ve arkadaki krom (panjur çevresi ve arka stop altı) çıtalarını Carbonfiber folyo ile kaplatırsan daha agrasif görünür araç.

çok teşekkür ediyorum....aslında bende ilk başta kırmızı taktıracaktım daha önceki arabam gri fiat puntoydu onun kaliperlerini sarı yapmıştım dedim kırmızı iyi güzelde bütünlükte sağlıyo ama sarıyı takarsam tezatlık yaratır o yüzden sarı taktım....karbon kaplama fikrin hoşuma gitti gerçekten o olayı yaptırabilirim.... hatta yaptırayım....  :alkis:  :alkis:

abi bazı yerlerde ön lipi sürtüyorum o düşündürüyor beni

artık azcık dikatli olursun olur biter bu yay yol tutuşu arttırırken yakıttada ciddi düşüşe neden oluyo bizim ülkemizde....çukura düşmemek arabayı sürtmemek için daha dikkatli dolayısıyla daha sakin kullanıyoruz araçlarımızı  :argh: :rofl: sonuç daha düşük benzin tüketimi :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
bunu düşünememiştim :D bende düşük yakıt tüketimi için yay almaya karar verdim :D lpg out yay in :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Sefa , Yusufun dediği gibi daha sakin kullanmaya başlıyor insan arabayı :) bişey olmaz biraz daha dikkatli olursun işte fenamı hem kesen için hemde arabanın ömrü için iyi gelir :D

benim araçta o siyah orjinal lip yok mesela ben onu tampona eklettim ve komple boyattım :D ben eskisinden çok çok daha fazla dikkatli oluyorum artık :)

bak benim aracın önüne :D bide orjinaline bak

Yusuf bende H&R kullanıyorum 45mm lik performansı çok iyi ama çokta sertler benim ön camdaki ayna düştü geçen gün yapışkanı kopmuş :D titreşimlerden :D dikkatli ol derim :)

buda benim araba : http://www.cardomain.com/ride/2922589/2005-toyota-corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-brembo-karbon-kaliper-kapak-set-47893276/detay/?

kaliper kapağı böyle çok güzel olabilirdi bence :)

evet ilandakiler daha güzel duruyo şekil şemal itibariyle ilerde onlara geçebilirim 2 vidaya bakıyo sonuçta :D :D

Yusuf bende H&R kullanıyorum 45mm lik performansı çok iyi ama çokta sertler benim ön camdaki ayna düştü geçen gün yapışkanı kopmuş :D titreşimlerden :D dikkatli ol derim :)

buda benim araba : http://www.cardomain.com/ride/2922589/2005-toyota-corolla

benim yaylar katalogta 30 mm gözteriyordu resimde de gördüysen ilk başta 4 parmağım giriyordu şimdi 2 parmağım ucu anca giriyo sanki 30 mmden fazla gibi ... bende sertlik olmadı sadece zıplatıyo püfür püfür :D :D amortisörlerin ve lastiklerin ebatlarının da etkisi var bence...

bu arada senide tebrik ediyorum mükemmel iş çıkartmışsın senin arabanda kendi el emeğinde var daha da bi tatlı keyif veriyordur insana farlarına bittim sanat eseri resmen....
cardomain linkini görünce eski arabam aklıma geldi buldum bende ama hesabıma giremiyorum şifreyi mail adresimi unutmuşum çıldırcam  :(

http://www.cardomain.com/ride/2054348/2004-fiat-punto buda benim eski arabam nostalji oldu banada sayende teşekkür ederim  :D  :D  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Yusuf Puntonun bu kasasını severdim :) janlar kaçlıktı onda baya büyük duruyorlar :D   farlar için çok uğraştım cidden 2 haftamı aldı , birkaç farcıya sordum yaparız ama yükseklik alçaklıç ayarı çalışmaz diyenler oldu yapılmaz diyenler oldu ama ben yaptım herşeyide çalışıyor :D ön tamponda el işi onuda ben yaptım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
- bu mudur?
- budur!
:) :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Yusuf Puntonun bu kasasını severdim :) janlar kaçlıktı onda baya büyük duruyorlar :D   farlar için çok uğraştım cidden 2 haftamı aldı , birkaç farcıya sordum yaparız ama yükseklik alçaklıç ayarı çalışmaz diyenler oldu yapılmaz diyenler oldu ama ben yaptım herşeyide çalışıyor :D ön tamponda el işi onuda ben yaptım :)

140.000 km yaptım o arabayla....ne anılar ne anılar....ahhhhh....ahhh....orjinalleri 14" ti resimdekiler 17" ondan dolayı baya büyük duruyorlar ama ne uğraştırdılar beni bi bilsen orayı yont burayı yont sürtmeyi kesene kadar neler çektim :D :D :D valla el emeği göz nuru senin farlar ve tampon belliki değmiş yaptığına  maşallah mükemmeller nazar değmesin...

- bu mudur?
- budur!
:) :alkis:

çok teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
maşallah jant seçimi nokta olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Yusuf abi sekiyo mu aracın sormayı unuttum..? Birde ince yanak konfor çok düştü mü ? Yoksa tokluk belli ediyomu kendini harbiden ? Bizim corollalarında yayları çok sert pek bi konfor yokta bi 3,5 lukta biz mi taksak sonra babayla kavga etmeyelim aile aracıda..:S
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
maşallah çok güzel olmuş araç.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
harcanan emeğe kocaman bir  :alkis: :alkis: gerçekten çok hoşuma gitti, avensis'i sade severim ama U döndüm galiba  uzun zamandır arabayla ilgilenemediğim için birşeyler yapamıyorum ama forumdan kim ne yapmış takib ediyorum itinayla fikir çalınır, tunç'un jantlar, sizinde kaliper'ler bakalım askerlik bitene kadar bi kaç bişey daha bulursak benim araba da olur heralde bişeyler.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Yusuf abi sekiyo mu aracın sormayı unuttum..? Birde ince yanak konfor çok düştü mü ? Yoksa tokluk belli ediyomu kendini harbiden ? Bizim corollalarında yayları çok sert pek bi konfor yokta bi 3,5 lukta biz mi taksak sonra babayla kavga etmeyelim aile aracıda..:S
alper aile aracıysa tavsiye etmem daha baban biner binmez ilk kilometrede yersin lafı sekme yapıyo aile işi değil en azından avensisi olan ailelere tavsiye etmem ....
ama lastiklerden dolayı konfor da herhangi bi kayıp yok hala pıtır pıtır devam ediyorum ama yaylardan dolayı sekme var....
bugün fark ettim biraz fazla zıplayınca hafiften sürtme yaptı yarın onunla ilgilenicem fırsatım olursa...

maşallah çok güzel olmuş araç.

teşekkür ederim....

harcanan emeğe kocaman bir  :alkis: :alkis: gerçekten çok hoşuma gitti, avensis'i sade severim ama U döndüm galiba  uzun zamandır arabayla ilgilenemediğim için birşeyler yapamıyorum ama forumdan kim ne yapmış takib ediyorum itinayla fikir çalınır, tunç'un jantlar, sizinde kaliper'ler bakalım askerlik bitene kadar bi kaç bişey daha bulursak benim araba da olur heralde bişeyler.. :)

çok teşekkürler....inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre başlarsın bi ucundan...

Mesut bugün tavsiyene uyarak ön tampondaki krom çerçeveyi ve arka farın altındaki krom çıtayı karbon kaplattım.....hatta hattaa yetinmeyip kendime hakim olamadım ve ön camada film çektirdim....felaket oldu çok çok teşekkürler tavsiyen için çorbada tuzun var bilesin :alkis: :alkis: :alkis:
son olarakta ön kaputa ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün imzasını yaptırdım gümüş renkte.....

bi haberim daha var arabayı yine yıkatamadım leş gibi pislik içinde :D :D :D :D kızmak yok.....
fotolar akşama inşallah.....