0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jantlar ve renkli kaliperler çok değiştirmiş arabayı bence.Bi kaç şey daha yaparsanız tamamlanmış olur.Evo gibi gösteriyor bu jantlar.Çok yakışmış maşallah.
Son hali süper olmuş gerçekten güle güle kullanın maşallah
maşallah gerçekten çok güzel olmuş, benim arkadaşlarda çok ısrar ediyor bas diye ama düşünce aşamasındayım
Yusuf selam jantlar ve yaylar aracı çok şık göstermiş, kesene bereket ancak 2 ufak öneride bulunucam, sarı kaliperler siyah arabada çok şık durmamış açıkçası kırmızı siyahla daha bir uyumlu oluyor, birde ön ve arkadaki krom (panjur çevresi ve arka stop altı) çıtalarını Carbonfiber folyo ile kaplatırsan daha agrasif görünür araç.tekrar hayırlı olsun şık olmuş gerçekten. ama arabayı yıkat biran önce
abi bazı yerlerde ön lipi sürtüyorum o düşündürüyor beni
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-brembo-karbon-kaliper-kapak-set-47893276/detay/?kaliper kapağı böyle çok güzel olabilirdi bence
Yusuf bende H&R kullanıyorum 45mm lik performansı çok iyi ama çokta sertler benim ön camdaki ayna düştü geçen gün yapışkanı kopmuş titreşimlerden dikkatli ol derim buda benim araba : http://www.cardomain.com/ride/2922589/2005-toyota-corolla
Yusuf Puntonun bu kasasını severdim janlar kaçlıktı onda baya büyük duruyorlar farlar için çok uğraştım cidden 2 haftamı aldı , birkaç farcıya sordum yaparız ama yükseklik alçaklıç ayarı çalışmaz diyenler oldu yapılmaz diyenler oldu ama ben yaptım herşeyide çalışıyor ön tamponda el işi onuda ben yaptım
- bu mudur?- budur!
Yusuf abi sekiyo mu aracın sormayı unuttum..? Birde ince yanak konfor çok düştü mü ? Yoksa tokluk belli ediyomu kendini harbiden ? Bizim corollalarında yayları çok sert pek bi konfor yokta bi 3,5 lukta biz mi taksak sonra babayla kavga etmeyelim aile aracıda..:S
maşallah çok güzel olmuş araç.
harcanan emeğe kocaman bir gerçekten çok hoşuma gitti, avensis'i sade severim ama U döndüm galiba uzun zamandır arabayla ilgilenemediğim için birşeyler yapamıyorum ama forumdan kim ne yapmış takib ediyorum itinayla fikir çalınır, tunç'un jantlar, sizinde kaliper'ler bakalım askerlik bitene kadar bi kaç bişey daha bulursak benim araba da olur heralde bişeyler..