0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jantlar güzel yakışmış şu ehliyeti alayım araba elime geçsin ilk işim yayları kestirmek ve jant değiştirmek olacak kendi jantları güzel ama daha sportif bişe yapcam
Abdurrahman bey hayırlı olsun, jantlarda çok yakışmış, ilkdefa bir aurise jantları yakıştırdım kazasız belasız kullanmak nasip etsin Rabbim,Ramazan yay kesilmez, kesilirse aracın yol tutuşu azalır fren mesafesi uzar içindekilerin hayatı tehlikeye atılmış olur, Spor yay ile değiştirmeni öneririm, kesilmiş yaylar yumuşak olduğu için ve kısaldığı için hem vuruntu yapar hemde yol tutuşu aşırı zayıflar araç yoldaki dalgalanmalarda zıp zıp zıplar , pişman olursun ve servisten orjinal yayları almaya kalkarsan spor yaya göre 2 kat para ödemek zorunda kalırsın.
sağolasın serkan, seninki kadar olmasada biraz güzellik geldi
oğuzhan demeni tercih ederim abi
aracın çok güzel güle güle kullan bendede aynısı var beyaz renk daha bir ayrıcalıklı oluyor..yanlız birde spoyler taktırırsan gec karşısına seyret
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Araç çok tatlı.
bende aracımı perşembe ğünü aldım 2011 model plus sahibi sağ olsun spoiler taktırmış orjinali cam rüzğarlıgı şimdi bana tek ön ve arka loğolarının icini kırmızı folya ile kaplamak kaldı
Abdurrahman kardeş aracın çok güzel. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Resimleri nerede çektirdin? Ordunun neresi?
Fındıktan önce veya sonra. Ama kesinlikle fındık zamanı değil. hehehe
Büyük ihtimalle fındıktan önce gelirim. Temmuz başında bir yurtdışı seyahatim var. Oradan dönünce Orduya gelirim.
hayırlı olsun güle güle kullan,kırmızı folyo işini nasıl yapacaksın ? bana bu konuda bilgi verirmisin