0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onlar daha organizasyon sonrası "ayılma" modundalardır [/quote]Hatta fotoğraflardan gördüğüm kadar henüz ayrılamamışlar. Güzel toplantı olmuş darısı Ankara'nın başına.
Yahu İsmail Bey,Konunun altına cep telefonu numaramı bıraktım.Neden aramadınız?[/quote]Yahu daghan Bey,cok guzel diyorsunda ben persembe gunu aksamından beri internete girmedim . oyuzden dogal olarak goremedim . bunun icin ne diyeceksin..
Bir daha ki sefere şöyle pankart ya da bez afiş gibi birşey yaptırsak aslında,kendimizi tanıtamadığımız için pasif kalıyoruz, sonrada toplantıya gelmiyorlar diyoruz, buyrun en güzel örnek... hem zaten İstanbul trafiğinde bütün araçları yanyana yada birbirine yakın çekmek gibi bir lüksünüzde yok ki görünce Toyota Kulüp olduğu anlaşılsın...Neyse ben söylemiştim, benden günah gitti, fakat bir arkadaşımızı daha tanıyamamış olduk bu yüzden.[/quote]cok haklısın afis ten ziyade once bir yerde bulusulsa arabalarla daha sonra organizasyon baslasa daha iyi olur cunku bostancı iskelesinden 2 kere gectim seslenende olmadı oyle gectim hatta iskeleye gelmeden 2 tane biri hatchback (sarı jantlı) digeride D-4D plus olan corolla vardı park etmis onların yanında durdum bekledim ama gelen giden olmadı bende guzel bir bagdat caddesi turu ile geri dondum ..
cok haklısın afis ten ziyade once bir yerde bulusulsa arabalarla daha sonra organizasyon baslasa daha iyi olur cunku bostancı iskelesinden 2 kere gectim seslenende olmadı oyle gectim hatta iskeleye gelmeden 2 tane biri hatchback (sarı jantlı) digeride D-4D plus olan corolla vardı park etmis onların yanında durdum bekledim ama gelen giden olmadı bende guzel bir bagdat caddesi turu ile geri dondum ..[/quote]ya aslında ben sizin arabayı gördüm zaten far ve jantlardan hemen ele veriyor kendini ama vapura binmiştik inşallah bir dahaki buluşmada aramızda görürüz sizi zaten gördüğüm kadarı ile 2-3 kişi filandınız hatta o sarı jantlı hb corolla'yı da gördüm ama o arkadaşta buluşmaya gelmedi.yane buluşmalarımızda organizasyon iyi ama iletişim zayıflığı öne çıkıyor moderatör bey'in dikkatine!!
Yahu oraya telefonumu yazdım böyle durumlar için. Pankart mı yaptırayım arkadaşlar, yapmayın allah aşkına...[/quote] aslında bir t-short filan yaptırsak nasıl olur