Gönderen Konu: 16 Mart 2008 İstanbul Buluşması  (Okunma sayısı 10182 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
16 Mart 2008 İstanbul Buluşması
« Yanıtla #40 : Mart 18, 2008, 10:29:29 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Onlar daha organizasyon sonrası "ayılma" modundalardır
[/quote]

Hatta fotoğraflardan gördüğüm kadar henüz ayrılamamışlar. Güzel toplantı olmuş darısı Ankara'nın başına.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 18, 2008, 10:29:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #41 : Mart 18, 2008, 18:08:28 »
16/03/2008 İstanbul buluşması fotoğrafları, toplantı fotoğrafları başlığı altındadır...
ben kendi çektiklerimi koydum, diğer arkadaşların çektikleri de var onlarda eklenecektir kısa bir zamanda, en azından temennimiz o yönde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Mart 19, 2008, 11:06:06 »
saat 15:05 gibi bostancı iskelesine geldim kimse yoktu demiyeyim kimseyi tanımadıgım icin, az bekledim daha sonra geri geldim ama guzel gecmis artık baska zaman sizinle tanısmak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 19, 2008, 14:07:15 »
Yahu İsmail Bey,
Konunun altına cep telefonu numaramı bıraktım.Neden aramadınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #44 : Mart 21, 2008, 09:44:03 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
Yahu İsmail Bey,
Konunun altına cep telefonu numaramı bıraktım.Neden aramadınız?
[/quote]

Yahu daghan Bey,
cok guzel diyorsunda ben persembe gunu aksamından beri internete girmedim . oyuzden dogal olarak goremedim . bunun icin ne diyeceksin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 21, 2008, 22:53:19 »
Bir daha ki sefere şöyle pankart ya da bez afiş gibi birşey yaptırsak aslında,
kendimizi tanıtamadığımız için pasif kalıyoruz, sonrada toplantıya gelmiyorlar diyoruz, buyrun en güzel örnek...
hem zaten İstanbul trafiğinde bütün araçları yanyana yada birbirine yakın çekmek gibi bir lüksünüzde yok ki görünce Toyota Kulüp olduğu anlaşılsın...
Neyse ben söylemiştim, benden günah gitti, fakat bir arkadaşımızı daha tanıyamamış olduk bu yüzden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mart 22, 2008, 10:51:26 »
Alıntı yapılan: Mehmethan Karaali
Bir daha ki sefere şöyle pankart ya da bez afiş gibi birşey yaptırsak aslında,
kendimizi tanıtamadığımız için pasif kalıyoruz, sonrada toplantıya gelmiyorlar diyoruz, buyrun en güzel örnek...
hem zaten İstanbul trafiğinde bütün araçları yanyana yada birbirine yakın çekmek gibi bir lüksünüzde yok ki görünce Toyota Kulüp olduğu anlaşılsın...
Neyse ben söylemiştim, benden günah gitti, fakat bir arkadaşımızı daha tanıyamamış olduk bu yüzden.
[/quote]

cok haklısın afis ten ziyade once bir yerde bulusulsa arabalarla daha sonra organizasyon baslasa daha iyi olur cunku bostancı iskelesinden 2 kere gectim seslenende olmadı oyle gectim hatta iskeleye gelmeden 2 tane biri hatchback (sarı jantlı) digeride D-4D plus olan corolla vardı park etmis onların yanında durdum bekledim ama gelen giden olmadı bende guzel bir bagdat caddesi turu ile geri dondum ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #47 : Mart 22, 2008, 20:32:01 »
Alıntı yapılan: ismail karaoglu
cok haklısın afis ten ziyade once bir yerde bulusulsa arabalarla daha sonra organizasyon baslasa daha iyi olur cunku bostancı iskelesinden 2 kere gectim seslenende olmadı oyle gectim hatta iskeleye gelmeden 2 tane biri hatchback (sarı jantlı) digeride D-4D plus olan corolla vardı park etmis onların yanında durdum bekledim ama gelen giden olmadı bende guzel bir bagdat caddesi turu ile geri dondum ..
[/quote]

ya aslında ben sizin arabayı gördüm zaten far ve jantlardan hemen ele veriyor kendini ama vapura binmiştik   inşallah bir dahaki buluşmada aramızda görürüz sizi zaten gördüğüm kadarı ile 2-3 kişi filandınız hatta o sarı jantlı hb corolla'yı da gördüm ama  o arkadaşta buluşmaya gelmedi.

yane buluşmalarımızda organizasyon iyi ama iletişim zayıflığı öne çıkıyor moderatör  bey'in dikkatine!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 22, 2008, 22:19:55 »
Yahu oraya telefonumu yazdım böyle durumlar için. Pankart mı yaptırayım arkadaşlar, yapmayın allah aşkına...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #49 : Mart 23, 2008, 00:09:01 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
Yahu oraya telefonumu yazdım böyle durumlar için. Pankart mı yaptırayım arkadaşlar, yapmayın allah aşkına...
[/quote]
 aslında bir t-short filan yaptırsak nasıl olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mart 24, 2008, 09:36:49 »
daghan haklısın ama diyorum yaa isim bilgisayarla ama persembe gunu falan en son baktıgımda numaran falan yoktu daha sonrada girmedim bulusma gunune kadar onu soyluyorum ben..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #51 : Nisan 03, 2008, 20:01:03 »
Neyse bir daha ki sefere kendi başıma birşeyler hazırlayayım bari (poster afiş vb.) hep karşıdan beklemek olmaz, en azından beni gören gelir hiç olmazsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 SSS 70
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 16 Mart 2008 İstanbul Buluşması
« Yanıtla #52 : Mayıs 19, 2008, 21:56:18 »
baya zamn olmus herlahde ya bulusma yapmadıgınız bı bulussak toplansak. tanıssak. kanassak anadolu yakasında:S
95 corolla xei 1.6 16v