Doğru söylüyor.Aslında ben buna benzer bir yorum paylaştım ;ama yine de bu gösterdiğiniz çabanın kırılmaması için yazının bir kısımını sildim.
Uçaklar ,Gemiler ötv'siz yakıttan faydalanabiliyor ama gel gör ki ; yurdumun temiz insanı ,kolay da değiltir tarlalarda çalışmak ,mahsul üretmek.Onların onca sorunu içerisinde ,bir de mazot tutarıyla uğraşıyorlar.Çiftciye bile tebessüm göstermiyorlar :''ananı da al git yani ''.Siyasi propanga yapmıyorum.Gerçek o yani.
O kadar emin olduklarından da ,''çılgın proje ''palavrasıyla ortadalar.Bence hiç belli olmayacka bu dönüşüm.Konu az değişecek ama yıllar boyu toplumun değer verdiği nitelikleri istismar ettiğinin ,herkes bilincinde ve farkında.Bu toplum kitap okumaz olarak nitelendirilir ama kim bilebiliyor..benim veya birbaşkasının aldığı kitap ; en az 10 kişiyi ziyaret edebiliyor.Olayın özü ,yine saf görmeyin.Olay ve olgular zincirleme geliştiği için,aslında bunlarla da alakası var.Dünyanın en pahalı akar yakıtı kullanıyoruz ,daha ne diyelim.Umarım yakın gelecekte herkesin yüzü güler.