0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar, ikinci el fiyatları Türkiye şartlarında kalite göstergesi olamaz. Malesef D segmenti 2. elde her zaman çok değer kaybediyor. Daha yeni avensisler bile corolla ya da civic den ucuz ya da aynı fiyata satılıyordu çok daha donanımlı olduğu halde. Bunda yedek parça bulunurluğu da etkili. Keza D segmenti bir araç fiyatına Maserati almakda mümkün 2. elde. Türkiyenin gözde segmenti C, benzinli sedandır. Ancak son yıllardalarda Hb kasa ve dizel versiyonlarda populer olmuştur. 2. elde fiyatlarda bu populariteye göre belirleniyor çoğunlukla.
Vergi sorunu olmasa anında civic'i mi 2.0 motorlu elegant bi avensisle takas ederdim hemde hiç durmadan..
abi vergi sorunu olmasa zaten senin civic'in üstüne baya bi koymak gerekirdi 2.0 avensis için
Ne koyacam ki çok çok 2-2.5 milyar para koyacam öyle çokta fazla değil hani. Ben şu an yıllık 300 ödüyorum onu alırsam yıllık 1 milyarı geçecek.. Farkını verir alırım ama vergiye gelemem arkadaş içime batar
demek istediğimi anlamadın, o arabanın vergisi bin küsür lira olmasa ikinci eli o kadar düşük olmaz zaten ondan bahsediyorum, şu anki şartlarda civic'i iyi bir paraya satsan fark ödemeden bile alırsın neredeyse.