0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kerem bey ben de sizin gibiydim üniversitede otostop çekerdik ya da yürüyerek malum trakyada okuduk genelde sarhoşlar duruyordu ama hiçde sıkıntı olmamıştı hiç aklımıza bile gelmez diböyle durumlar ama şimdi bende dursam mı durmasam mı diye çekiniyorum kerem sana hak veriyorum
Sercan bey sizi bilmem ama ben baya bi kamyona bindim , halk arasındaki kötü şöhrete rağmen en sıcak ve saf ve misafir perver insanlar kamyoncular bence.. Korkmadıklarından mıdır bilmem yada arabada değerli bişi taşımadıklarından mıdır hemen durup alırlar tabi yüklüler ise durmaları ve sizin onları yakalamanız için yaklaşık 200 metre depar gerekebiliyordu bazen. Şimdi bizim fabrikaya bazen yurt dışından tırlar geliyor uzun yol şöförleri; araçlarında gps,laptop,tv,dvd buzdolabı yatak yorgan herşey bulunuyor klimalı otomatik vites olanlarıyla uzun uzun yolculuk yapmak isterdim ne yalan söyleyeyim, hiç onlarla yolculuk yapma şansım olmadı ama
az çok bende yaptım kamyonlarla yolculuk tabii sadece yolculuk bende sizin avensisle yolculuk yapmak isterim açıkcası
Sercan ben bile daha doğru dürüst tadına bakamadım:) bi buluşmada değişiriz arabaları sorun değil
Sefa haklısın ama o bebek orada o soğukta,..... hiçmi vicdanın sızlamadı yavw
bırak donsun abi
Bundan 3 sene evvel o zamankı efsanemle tek basıma bursaya .giderken erdek yolu üzerinde 4 tane otostopcuyu almıstım 1 i bayandı o arkada sıkısmamak ıcın on koltuga oturdu.Uludağ unıversıtesının oldugu yer görükleye gıdıyorlarmış.neyse zaten cok konusan bır ınsan olamdıgımdan birşey pek sormadım zaten mevsım yazdı erdekte yazlık yer oldugundan bellı hafta sonu tatıle gelmıs oğrencıydı bunlar, neyse yol boyunca sürekli konusuyorlar bana soru soruyorlar dıkkatımı dağıtıyorlardı görükleye varmadan 6-7 km once bır benzın ıstasyonu var otostopculardan kız olanı durabılırmıyız tuvalate gıtmem lazım dedı tamam dedım durduk bende markete gırdım. yolda sağolsunlar tum sıgaramı bitirmişlerdi. Neyse marketten sıgara alıp cıkmam 5 dakıka. o zaman ıcınde, torpıdo gozundekı müzik cd'lerımi,güneş gözlüğümü, dikiz aynasında asılı olan gümüş kolyemı,vıtes topuzunda duran oltu taşı tesbihimi,arabanın teybını ve ne işlerine yarıyacaksa arabanın çakmagını alıp kaçmıslar. Allahtan tebbirli insanım arabanın anahtarlarını her durumda yanıma alırım eğer almasam kesın bagajdakı çanta içindeki ve o an benım ıcın onemlı olan doktor raporlarını (menüsküsüm'den ameliyata gidiyordum) alıcakalardı. Ama yınede yolda denk geldıgınde otostopcu alıyorum. Aklıma hep bir gün bende o yolda otostop cekebılırım diye dusunuyorum
baya tedbirliymişsin taylan. arabayı nasıl bırakıp gittin ki ben olsam markete gideceğim hadi sizde ininde bi hava alın derdim,oltu taşı tesbihe üzüldüm.
Kızada bir şey yapamadın tabi değilmi....
Sefa sorma o an benım ıcın raporlar daha önemliydi zira bacağımın ağrısından yürüyemez hale gelmiştim Tesbihin gitmesi harbı kötü oldu ama ne yalan söyleyim damla raybanların gitmesine daha çok üzüldüm
damla raybanı boşver oltu daha değerli bence