Gönderen Konu: Emniyetten Duyuru!!!  (Okunma sayısı 4328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Emniyetten Duyuru!!!
« Yanıtla #20 : Kasım 30, 2011, 21:45:49 »
Bende de kapı kilitleme hastalığı var, iyi ki de var yani. Ayrıca filmler göstermese bile arka koltukta çanta laptop çantası hatta üzerinde iyi bir marka olan poşet ve paket bile bırakmam yani. Allah başa vermesin ama hiç de inmem araçtan.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 30, 2011, 21:45:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 30, 2011, 21:56:39 »
ne günlere kaldık yahu modu..

üniversiteyi ek kontenjandan kazandığım ilk yıl yaklaşık 6 ay boyunca ev ile okul arasını 60 km sabah akşam otostop yaparak gittim geldim malum öğrencilik... otosto çektiğim kişi yol parası yüzünden deyince para vermek isteyen, sigara ikram eden türlü insanlarla karşılaştım..
şimdi ben bu durumları bildiğim halde kimseyi kolay kolay almam ... geçenlerde yaşlı bi amcayı aldım sadece naparsınız huy işte...
şimdi iki kere düşünüyorum böyle bir durumda...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 30, 2011, 22:07:02 »
kerem bey ben de sizin gibiydim üniversitede otostop çekerdik ya da yürüyerek malum trakyada okuduk genelde sarhoşlar duruyordu ama hiçde sıkıntı olmamıştı hiç aklımıza bile gelmez diböyle durumlar ama şimdi bende dursam mı durmasam mı diye çekiniyorum kerem sana hak veriyorum
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 30, 2011, 22:17:20 »
kerem bey ben de sizin gibiydim üniversitede otostop çekerdik ya da yürüyerek malum trakyada okuduk genelde sarhoşlar duruyordu ama hiçde sıkıntı olmamıştı hiç aklımıza bile gelmez diböyle durumlar ama şimdi bende dursam mı durmasam mı diye çekiniyorum kerem sana hak veriyorum

Sercan bey sizi bilmem ama ben baya bi kamyona bindim , halk arasındaki kötü şöhrete rağmen en sıcak ve saf ve misafir perver insanlar kamyoncular bence.. Korkmadıklarından mıdır bilmem yada arabada değerli bişi taşımadıklarından mıdır hemen durup alırlar tabi yüklüler ise durmaları ve sizin onları yakalamanız için yaklaşık 200 metre depar gerekebiliyordu bazen. :)

Şimdi bizim fabrikaya bazen yurt dışından tırlar geliyor uzun yol şöförleri; araçlarında gps,laptop,tv,dvd buzdolabı yatak yorgan herşey bulunuyor klimalı otomatik vites olanlarıyla uzun uzun yolculuk yapmak isterdim ne yalan söyleyeyim, hiç onlarla yolculuk yapma şansım olmadı ama  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 30, 2011, 22:24:34 »
Sercan bey sizi bilmem ama ben baya bi kamyona bindim , halk arasındaki kötü şöhrete rağmen en sıcak ve saf ve misafir perver insanlar kamyoncular bence.. Korkmadıklarından mıdır bilmem yada arabada değerli bişi taşımadıklarından mıdır hemen durup alırlar tabi yüklüler ise durmaları ve sizin onları yakalamanız için yaklaşık 200 metre depar gerekebiliyordu bazen. :)

Şimdi bizim fabrikaya bazen yurt dışından tırlar geliyor uzun yol şöförleri; araçlarında gps,laptop,tv,dvd buzdolabı yatak yorgan herşey bulunuyor klimalı otomatik vites olanlarıyla uzun uzun yolculuk yapmak isterdim ne yalan söyleyeyim, hiç onlarla yolculuk yapma şansım olmadı ama  :(

az çok bende yaptım kamyonlarla yolculuk tabii sadece yolculuk :)
bende sizin avensisle yolculuk yapmak isterim açıkcası :D

Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 30, 2011, 23:15:17 »
Çok önemli bir konu
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Günlük güneşlik bir havada aniden ön camda su dolu bişey patladı
tahminimce su dolu poşet attılar ama etrafta da kimse yoktu biraz da ıssız bir yer. Direk devam ettik.
Bir de cama taş da atılıyormuş bilgilerinize
Lütfen dikkat edip
Her ana herşey olabilir düşüncesiyle dikkatli yolculuk yapalım.
Herkese kazasız belasız sürüşler
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 30, 2011, 23:19:31 »

az çok bende yaptım kamyonlarla yolculuk tabii sadece yolculuk :)
bende sizin avensisle yolculuk yapmak isterim açıkcası :D

Sercan ben bile daha doğru dürüst tadına bakamadım:) bi buluşmada değişiriz arabaları sorun değil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Aralık 01, 2011, 23:16:05 »
Sercan ben bile daha doğru dürüst tadına bakamadım:) bi buluşmada değişiriz arabaları sorun değil :)

:) arabaları değişmesekde ben sizinkini kullanırım :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 03, 2011, 00:42:02 »
Sefa haklısın ama o bebek orada o soğukta,..... hiçmi vicdanın sızlamadı yavw

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 03, 2011, 00:52:00 »
gerçekten de önemli bilgiler, paylaşım için teşekkürler...
Okul kampüsü dışında kesinlikle otostopçu almıyorum arabama, kampüs içinde de bazen öğrenci olmadığı her halinden belli tipler oluyor, onları da almıyorum genelde...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 03, 2011, 08:47:47 »
Sefa haklısın ama o bebek orada o soğukta,..... hiçmi vicdanın sızlamadı yavw

bırak donsun abi :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 03, 2011, 14:10:56 »
bırak donsun abi :D

Gebersin pis terrörist........ben zaten şaka yapmıştım; hayatta durmam bu durumlarda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ahmed
« Yanıtla #32 : Aralık 03, 2011, 15:22:59 »
ben üst otoyollarda üst geçitlerde taş sallandıranları duymuştum o süraatle ön cam çatlıyor mecburen duruyorsun sonrası malum Allah korusun
Ahmed

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #33 : Aralık 03, 2011, 16:50:09 »
Bundan 3 sene evvel o zamankı efsanemle tek basıma bursaya .giderken erdek yolu üzerinde 4 tane otostopcuyu almıstım 1 i bayandı o arkada sıkısmamak ıcın on koltuga oturdu.Uludağ unıversıtesının oldugu yer görükleye gıdıyorlarmış.neyse zaten cok konusan bır ınsan olamdıgımdan birşey  pek sormadım  zaten mevsım yazdı erdekte yazlık yer oldugundan bellı hafta sonu tatıle gelmıs oğrencıydı bunlar, neyse yol boyunca sürekli konusuyorlar bana soru soruyorlar dıkkatımı dağıtıyorlardı görükleye varmadan 6-7 km once bır benzın ıstasyonu var otostopculardan kız olanı durabılırmıyız tuvalate gıtmem lazım dedı tamam dedım durduk bende markete gırdım. yolda sağolsunlar tum sıgaramı bitirmişlerdi. Neyse marketten sıgara alıp cıkmam 5 dakıka. o zaman ıcınde, torpıdo gozundekı müzik cd'lerımi,güneş gözlüğümü, dikiz aynasında asılı olan gümüş kolyemı,vıtes topuzunda duran oltu taşı tesbihimi,arabanın teybını ve ne işlerine yarıyacaksa arabanın çakmagını alıp kaçmıslar. Allahtan tebbirli insanım arabanın anahtarlarını her durumda yanıma alırım eğer almasam kesın bagajdakı çanta içindeki ve o an benım ıcın onemlı olan doktor raporlarını (menüsküsüm'den ameliyata gidiyordum) alıcakalardı. Ama yınede yolda denk geldıgınde otostopcu alıyorum. Aklıma hep bir gün bende o yolda otostop cekebılırım diye dusunuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 03, 2011, 22:12:14 »
  İtalyan Gelin'de otostopta saldırıya uğramıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 03, 2011, 23:43:01 »
Bundan 3 sene evvel o zamankı efsanemle tek basıma bursaya .giderken erdek yolu üzerinde 4 tane otostopcuyu almıstım 1 i bayandı o arkada sıkısmamak ıcın on koltuga oturdu.Uludağ unıversıtesının oldugu yer görükleye gıdıyorlarmış.neyse zaten cok konusan bır ınsan olamdıgımdan birşey  pek sormadım  zaten mevsım yazdı erdekte yazlık yer oldugundan bellı hafta sonu tatıle gelmıs oğrencıydı bunlar, neyse yol boyunca sürekli konusuyorlar bana soru soruyorlar dıkkatımı dağıtıyorlardı görükleye varmadan 6-7 km once bır benzın ıstasyonu var otostopculardan kız olanı durabılırmıyız tuvalate gıtmem lazım dedı tamam dedım durduk bende markete gırdım. yolda sağolsunlar tum sıgaramı bitirmişlerdi. Neyse marketten sıgara alıp cıkmam 5 dakıka. o zaman ıcınde, torpıdo gozundekı müzik cd'lerımi,güneş gözlüğümü, dikiz aynasında asılı olan gümüş kolyemı,vıtes topuzunda duran oltu taşı tesbihimi,arabanın teybını ve ne işlerine yarıyacaksa arabanın çakmagını alıp kaçmıslar. Allahtan tebbirli insanım arabanın anahtarlarını her durumda yanıma alırım eğer almasam kesın bagajdakı çanta içindeki ve o an benım ıcın onemlı olan doktor raporlarını (menüsküsüm'den ameliyata gidiyordum) alıcakalardı. Ama yınede yolda denk geldıgınde otostopcu alıyorum. Aklıma hep bir gün bende o yolda otostop cekebılırım diye dusunuyorum

baya tedbirliymişsin taylan. arabayı nasıl bırakıp gittin ki ben olsam markete gideceğim hadi sizde ininde bi hava alın derdim,

oltu taşı tesbihe üzüldüm.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 04, 2011, 00:31:05 »

Kızada bir şey yapamadın tabi değilmi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Aralık 04, 2011, 00:38:37 »
baya tedbirliymişsin taylan. arabayı nasıl bırakıp gittin ki ben olsam markete gideceğim hadi sizde ininde bi hava alın derdim,

oltu taşı tesbihe üzüldüm.

Sefa sorma o an benım ıcın raporlar daha önemliydi zira bacağımın ağrısından yürüyemez hale gelmiştim :) Tesbihin gitmesi harbı kötü oldu ama ne yalan söyleyim damla raybanların gitmesine daha çok üzüldüm :)

Yani.Nefs sahibi olan her insan gibi bakmadım bıle,suan görsem tanımam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 04, 2011, 00:44:48 »
Sefa sorma o an benım ıcın raporlar daha önemliydi zira bacağımın ağrısından yürüyemez hale gelmiştim :) Tesbihin gitmesi harbı kötü oldu ama ne yalan söyleyim damla raybanların gitmesine daha çok üzüldüm :)

damla raybanı boşver oltu daha değerli bence :)

taylanın yerinde senin olman gerekirdi kemal amca :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Aralık 04, 2011, 00:52:31 »
damla raybanı boşver oltu daha değerli bence :)

Tesbıhı arkadaşımdan ödün(çalmıştım) :) raybanın daha taksıtı bıtmemıstı :D