0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç sanmıyorum Audinin donanımı yeter
1.6 102 hp 1295kg araç 1.6 114 hp 950 kg araç Evet baya bir karşılıyor haklısın
Sol ön kapı kilidi bozulması kronik bu grupta bende ve arkadaşımın toledosunda bozulmuştu bütün kapıları kumanda eden parça 2007de 250 tl verince çok acıtmıştı.
Her şartta donanım ve konfor. şehir içinde pist yarışına katılmayacağımıza göre?Ayrıca benden küçük arkadaşlara birşey söyliyeyim... ben 19 yaşımda bir arkadaşımı kaybettim trafik kazasında, çocuğu arabanın içinden 3 saatte anca çıkarabildiler. biliyorum arabayı kaçırmak, sokak aralarında hızla gitmek, ağırlık/güç oranlarıyla saatlerce monitör başında vakit geçirmek ve bunun gibi şeyler çok daha çekici. bende yaptım bunları hatta diğer aracımız passat'ı alırken babama 2.0 alması için resmen yalvardım.. ama trafikte herşey hız demek değil. otomobil bir araçtır sadece. sakın sahip olduklarınızın size sahip olmasına izin vermeyin.hoş bu dediklerimin çokta dikkate alınıcağını sanmıyorum. insanın bazışeylerin farkına varması için bazı şeyleri yaşaması gerekiyor ne yazıkki.
Mustafa abi bu araçlarda fabrika çıkışı orjinal alarm yok mu yoksa sonradan mı takılıyor ? Başka kronik sorunu var mıdır ben bişey daha duydu cam kavlaması diye bu nedir bilgin var mı ?
Sen olsan alır mısın
donanıma bakmam. konfor ve performans.
Al işte bu herifte benden
Sende yine en azından abs li hava yastıklı araba var bizde o da yok + 15 senedir sıkıldık ne yalan söyleyim