0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sizin o mangal buluşmasına gelmedim ama gelenlerden Gökhan abide oradaydı o buluşmadan çok daha memnun olduğunu söyledi bu nasıl olacak?
Sefa selam, bu tarz birsürü buluşmaya katıldım zamanında ama inan hiç ilgimi çekmiyor artık ya doygunluktan yada yaş geldiğinden sanırım bu tarz toplantılarda herkes araçlara bakıyor , ancak muhabbet eden kişi sayısı 3 5 kişiyi geçmez , birbirleriyle arkadaş olan ve hava atmaya araçlarıyla gelenlerin dışında kimse birbirini pek tanımaz,
Reisin de dediği gibi aslolan muhabbettir evet orada da muhabbet olmuştur... Oradaki insanlar hakkında birşey söylemek gibi bir durumumuz yok illaki heryerde güzel insanlar vardır... Ancak kaçıyla ilk tanışma da gidip bir hafta evinde misafir etmiş, kaçıyla bir telefonla sadece ilk defa görüşmek için 700km yol gitmiş, kaçı farklı bir şehire aile ziyaretine gitmiştir, kaçı kaçını evlendirmiştir, kaçı kaçına sen benim öz kardeşim gibisin deyip ana babasının elini öpmeye getirmiştir, kaçı ilk defa göreceği bi adamı tanımak için 400km gelip havaalanında 3saat beklemiş ve daha sayamadığım sadece benim yaşadığım olaylar ki diğer üyeleri düşünemiyorum...Toplantı konusunda çook aktif değiliz gerçeğide görebilip kabul ediyoruz ayrı mesele ama bize fotolarla gelmek ayrı bir mesele...
Biladerim herşeyin bi raconu vardır mesut gelsin ahmet gelsin değil mevzu, giderken bi eyvallah denir ilk tanıştııgn adama demezsen çokta mühim değil eyvallah ama sonra öyle anarlar seni... Ayrıca kız arkadaşın üşüyorsa getirme, çok üşüdüyse iki dk arabada oturur araba cabrio değilse sıkıntı olmaz Biz sogukta donuyoruz onlar oyuncakla oynuyor ne demek ayrıca Herkes özgür istediğini yapar yahu adam napsın şimdi söküp lastiklerini mi yaksın