Gönderen Konu: foruma ilk gelişim  (Okunma sayısı 3159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: foruma ilk gelişim
« Yanıtla #20 : Nisan 25, 2011, 10:08:05 »
Reisin de dediği gibi aslolan muhabbettir evet orada da muhabbet olmuştur... Oradaki insanlar hakkında birşey söylemek gibi bir durumumuz yok illaki heryerde güzel insanlar vardır... Ancak kaçıyla ilk tanışma da gidip bir hafta evinde misafir etmiş, kaçıyla bir telefonla sadece ilk defa görüşmek için 700km yol gitmiş, kaçı farklı bir şehire aile ziyaretine gitmiştir, kaçı kaçını evlendirmiştir, kaçı kaçına sen benim öz kardeşim gibisin deyip ana babasının elini öpmeye getirmiştir, kaçı ilk defa göreceği bi adamı tanımak için 400km gelip havaalanında 3saat beklemiş ve daha sayamadığım sadece benim yaşadığım olaylar ki diğer üyeleri düşünemiyorum...

Toplantı konusunda çook aktif değiliz gerçeğide görebilip kabul ediyoruz ayrı mesele ama bize fotolarla gelmek ayrı bir mesele...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 25, 2011, 10:08:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 25, 2011, 10:16:27 »
Sefa selam, bu tarz birsürü buluşmaya katıldım zamanında ama inan hiç ilgimi çekmiyor artık ya doygunluktan yada yaş geldiğinden sanırım :)  bu tarz toplantılarda herkes araçlara bakıyor , ancak muhabbet eden kişi sayısı 3 5 kişiyi geçmez , birbirleriyle arkadaş olan ve hava atmaya araçlarıyla gelenlerin dışında kimse birbirini pek tanımaz,

ama TCT de işler çok daha değişiktir arkadaşların söylediklerine katılıyorum bu konuda bizler arabalar için değil biribirimizle muhabbet etmek için toplanıyoruz

en basitinden şu kare olayı özetliyor sanırım

bu fotoğraftakilerin hepsi dost ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 25, 2011, 10:29:13 »
abi sizin o mangal buluşmasına gelmedim ama gelenlerden Gökhan abide oradaydı o buluşmadan çok daha memnun olduğunu söyledi :D bu nasıl olacak?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Nisan 25, 2011, 10:31:30 »

abi sizin o mangal buluşmasına gelmedim ama gelenlerden Gökhan abide oradaydı o buluşmadan çok daha memnun olduğunu söyledi :D bu nasıl olacak?

Adam sana cevabını sormadan vermiş zaten Sefa ;)

Sefa selam, bu tarz birsürü buluşmaya katıldım zamanında ama inan hiç ilgimi çekmiyor artık ya doygunluktan yada yaş geldiğinden sanırım :)  bu tarz toplantılarda herkes araçlara bakıyor , ancak muhabbet eden kişi sayısı 3 5 kişiyi geçmez , birbirleriyle arkadaş olan ve hava atmaya araçlarıyla gelenlerin dışında kimse birbirini pek tanımaz,

Ayrıca burada da bahsettim olaydan ;)

Reisin de dediği gibi aslolan muhabbettir evet orada da muhabbet olmuştur... Oradaki insanlar hakkında birşey söylemek gibi bir durumumuz yok illaki heryerde güzel insanlar vardır... Ancak kaçıyla ilk tanışma da gidip bir hafta evinde misafir etmiş, kaçıyla bir telefonla sadece ilk defa görüşmek için 700km yol gitmiş, kaçı farklı bir şehire aile ziyaretine gitmiştir, kaçı kaçını evlendirmiştir, kaçı kaçına sen benim öz kardeşim gibisin deyip ana babasının elini öpmeye getirmiştir, kaçı ilk defa göreceği bi adamı tanımak için 400km gelip havaalanında 3saat beklemiş ve daha sayamadığım sadece benim yaşadığım olaylar ki diğer üyeleri düşünemiyorum...

Toplantı konusunda çook aktif değiliz gerçeğide görebilip kabul ediyoruz ayrı mesele ama bize fotolarla gelmek ayrı bir mesele...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 25, 2011, 10:37:47 »

bahsettiğin mangal buluşması istanbulparkta idi biz aslında 3 5 kişi toplanmak istedik orda sonrada foruma apar topar konu açıldı, haa gökhana gelirsek kusura bakma ama orda yamuk yaptı oda ayrı bir konu,  ben 10dk lığına biryere kadar gittim , geldiğimde çekip gitmişti ,  Gökhanın beklentileri gazlayan anıran arabalar ama mağlesef bizde o yok,  o gün oraya gelenlerle oturup sohpet ettik içeceklerimizi içtik, mangalımızı yaptık, ben model helikopterlerimi uçaklarımı getirdim onları uçurdum akradaşlarımız izledi keyfili birgündü bizim için,  amaçsızca gaza basanları arabayı bağırtanları beklediyse yanlış buluşmaya gelmiş ;)

bu arada askerde olan Sercan arkadaşımızda benimle aynı araçtan var, oda aracını benimki gibi yapmak istiyor ve sorular soruyor doğal olarak onu nasıl yaparız bunu nasıl yaparız diye, ve baan bir cümlede Reis demişte , Gökhan arkadaşımız kudurmuş, forumda sağda solda vay efendim Mesuta reis dediler de, yok Mesut reis falan değil filan değil   :D  ya kardeşim ben reis falan zaten değilim, özel mesajla arabam hakkında soru soran herkese yardımcı oluyorum bunlardan biride Sercan arkadaşımız , toplantıya geldi ve yüzüme karşı sordu birebir cevap aldı, araçtaki ugulamaları görerek , ama Gökhanın zoruna gitmiş Sercanın lafı onuda anlamış değilim nedir bu takıntı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Nisan 25, 2011, 10:49:39 »
Gidiceğimiz alan bakırköy cumartesi pazarı pazar alanı arkadaşlar gelicek arkadaşları buradan uyarıyorum yolda abuk subuk hareketler kimse yapmasın adam akıllı sollama yapılmadan makas yapılmadan güzelce günümüzü geçirelim sonuçta birimizin arabasına birşey olursa hepimizin canı yanar bunu unutmayın arkadaşlar lütfen buluşma yerine yani ilk talatpaşa caddesine gelenler oradada günlerden pazar olucağı için çevreye rahatsızlık vermesin kimse burdan güzelce uyarıyorum arkadaşlar

buluşma öncesi ilk uyarı abi,

gelen herkese teşekkürler gazlıyan arkadaşlarda bidahaki buluşmada aynı durumu yapcaklarsa gelmemeleri daha uygundur. haliyle aracını bağırtan oldu onlara cevap.

Gökhan abi ve kız arkadaşı ilede görüştüğümüzde konu açıldı biz soğukta donuyoruz onlar oyuncakla oynuyorlardı dediler. zaten olaydan sonra ismail abi ve erende foruma girmez oldu. şu bir gerçek ki ben gelseydim kız arkadaşım üşüyorum deseydi bende giderdim abi bu yamuk yapma falan değil, ben senin nereye gittiğini bilmeyeceğim 10 dk mı yarım saat mi 1 saat mi ne zaman geleceğini belli değil kız arkadaşım üşüyecek ben bekle mesut abi gelsin öyle gidelim diyeceğim yani :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 25, 2011, 10:57:25 »
Biladerim herşeyin bi raconu vardır mesut gelsin ahmet gelsin değil mevzu, giderken bi eyvallah denir ilk tanıştııgn adama demezsen çokta mühim değil eyvallah ama sonra öyle anarlar seni... Ayrıca kız arkadaşın üşüyorsa getirme, çok üşüdüyse iki dk arabada oturur araba cabrio değilse sıkıntı olmaz ;)

Biz sogukta donuyoruz onlar oyuncakla oynuyor ne demek ayrıca :wacko: Herkes özgür istediğini yapar yahu adam napsın şimdi söküp lastiklerini mi yaksın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 25, 2011, 11:00:54 »
Biladerim herşeyin bi raconu vardır mesut gelsin ahmet gelsin değil mevzu, giderken bi eyvallah denir ilk tanıştııgn adama demezsen çokta mühim değil eyvallah ama sonra öyle anarlar seni... Ayrıca kız arkadaşın üşüyorsa getirme, çok üşüdüyse iki dk arabada oturur araba cabrio değilse sıkıntı olmaz ;)

Biz sogukta donuyoruz onlar oyuncakla oynuyor ne demek ayrıca :wacko: Herkes özgür istediğini yapar yahu adam napsın şimdi söküp lastiklerini mi yaksın :D

giderken orada değilse hiçbirşey demeden bende çıkıp giderim, şimdi ne demek lastiklerini mi yaksın? adamlar 100km gelmişler bu mudur yani? kardeşlik aile ortamı kız arkadaşı üşüdü hastalanmasın diye çıkıp gitmesi ile bozulacak birşey mi? aile düşüncelerimiz çok farklı anlaşılan
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Nisan 25, 2011, 11:16:23 »
Yok farklı falan değil sen yanlış yerden yaklaşıyorsun Sefa, geldiğinde bi terslik olmuş üstünden zaman geömiş yine aynı mevuzyu açmışssın zaten burasıda ilginç bir olay...

Biz orda donuyoruz onlar oyuncakla oynuyorlar nasıl bir cümleyse lastiklerini mi yaksın da aynı cümle ayrıca Gökhan abine söyle onlar oyuncak değil model ;)

Ayrıca şöylede bir nokta var cümlelerimizi almak istediğin taraftan alıyorsun, üstte koca paragraf yazdım neler olmuş bizce aile o demek ;)

Hepsini geçtim, ''Ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz, şahsin görünür rütbe-i akli eserinde''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 25, 2011, 11:20:26 »
Arkadaşlar, bu mevzuyu kapatsak sizce nasıl olur :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 25, 2011, 11:55:02 »
bi polis  gördüm sanki :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Nisan 25, 2011, 12:11:08 »
Sefa ben giderken haber verdim bi parça alıp gelicem dedim, ayrıca ben aracımı toplantı alanında bıraktım ve Sercanın arabası ile gittik , heralde kendi arabamı orda bırakacak halim yoktu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 25, 2011, 12:14:04 »
Arkadaşlar, mümkünse bu muhabbeti özelden devam ettirebilir misiniz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Nisan 25, 2011, 12:21:41 »
tamam abi özellik bir durum yok aslında aile ortamından bahsediyorduk.

mesut abi aracını hiçbiryerde 1 saatliğine bırakmıyo musun?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 25, 2011, 21:10:45 »
Sefa yazdığım hiçbirşeye cevap vermediğin için konuyu gönül rahatlığı ile kilitleyebilirim....

Kafana göre kilitliyorsun yorumları gelirse eğer konuyu tamamen okuyan kafama göre kapamadığımı görecektir, teşekkürler saygılar ;)