Gecmis olsun Mesut. insallah en kisa zamanda kendini toparlar
Geçmiş olsun Mesut. Allah acil şifalar versin. Bebek beklerken ciddi bir operasyon. Zamanı da enteresan. İki ay gecikse zor zamanlar yaşanırdı.
Allah yardımcınız olsun. Duanızı eksik etmeyin.
geçmişler olsun.bizde kız bekliyoruz 1 ay içerisinde....hem üzüldüm hemde apandiskin farkedilmesi güzel.olaya birde bu yönünden bakınca bence üzülmeyin.Allah sağlık sıhhat versin bebişede eşinize de.
Birinize geçmiş olsun ikinize Allah kazasız belasız tamamına erdirsin diyelim
Gerçekten anatominin değiştiği göz önüne alınırsa apandisit iyi farkedilmiş meslekdaşımında eline sağlık
Mesut kardeşim çok çok geçmiş olsun, Eşinin ve özellikle bebeğin durmunun iyi olmasına çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun.
mesut kardeşim cok geçmiş olsun,Rabbim eşine ve biricik yavruna acil şifalar versin.sağlıklı ve sorunsuz bir doğum nasip etsin...
çok geçmiş olsun mesut... iyi olmasına sevindik...
Mesutum çok geçmiş olsun, Ayla'ya selam .
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim, bu sabah işe gelirken biraz ağrısı olduğunu söyledi eşim, bugün pansumanı ve kontrolu var, öğlen izin alıp çıkıcam işyerinden umarım bi terslik yoktur .
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
çok geçmiş olsun canım abicim , Allah acil şifalar versin , Duygu'da geçmiş olsun dileklerini iletmemi istedi Ayla ablama çok selamlar ...
Tunç söylerim kardeşim, iyi dileklerin için teşekkürler.
Teşekkür ederim Metin abi sağolasın
Mesut Abisi çok geçmiş olsun Allah iyi haberler almanızı nasip eder inşallah. Ayla yengeme de çok geçmiş olsun. Allah gülen yüzünüzü ağlatmasın.
Mesut her şey yolunda mı kardeşim? Nasıl son durum?
Mesut bey konuyu yeni gördüm.Eşinize,size ve doğmamış bebeğinize büyük geçmiş olsun.Neyse ki sorunsuz bir şekilde geçmiş ameliyat.Umarım minik kızınızı en güzel günlerde büyütürsünüz.Sevgiler.
Mesut çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar kendini
Mesut geçmiş olsun kardeşim.Allah acil tarafından şifalar versin...