0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum....alper jant konusunda binlerce seçenek var ama en azından şimdilik böyle yapayım dedim.ilerleyen zamanlarda yine beyaz ama çok kollu 17 veya 18 jant düşünüyorum.arka difüzör bence böyle iyi daha doğrusu siyaha boyanmışına hiç rastlamadığım için tam canlandıramıyorum kafamda.dediğim gibi tüm yaptıklarım aslında içimizden birilerinin arabasında varolan ürünler ben bunların arasından kendi zevkime uygun öğeleri seçerek faaliyete geçirdim.yapacağım üç adet daha geliştirme var bunlardan bitaneside kaliperlerin kırmızıya boyanması..aslında brembonun kırmızı kaliper kapaklarını aldım ama maalesef bu jantlara olmadı..çarpıyo janta iç taraftan.başka bi 16 veya 17 jant olsaydı yada daha yüksek çapta başka jantlara oluyomuş.bunuda bilgi olarak vereyim dedim. sevgili hakkı saygılı;bir site yöneticisinden bu güzel sözleri duymakta ayrıca bi övünç kaynağı oldu,tekrar teşekkürler...
eyyyvallah aslında gerçekten güzel duruyo.yani şunu söyleyeyim bende beyaza beyaz jant olmaz diyenlerdendim.sonra bu fikri bana jant satan bi arkadaş verdi yani orjinalleri boyatma fikrini,daha sonra kocaeli kayada bi abimiz var daha önce bu tip bi jantını beyaza boyattığını ve güzel durduğunu söyledi aracının beyaz jantlı fotolarını gösterdi gerçi onun araç siyahtı yinede özünde düşündüğümde boyatma fikri kısa vadede hem ekonomik hemde gösterişli oldu benim için.. bide benim araç elegant zaten bu jantları alırken dediğin gibi parasını vermişim.mal benim, olmazsa zaten jant alınacak diye kendimi teskin ettim.iyi oldu hoş oldu yani...
şimdi değil biraz daha lastikler eskisin lastiklerle beraber değiştiricem..anlaşırız seninle
seyit abi ve ercüment iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Bugün toyota plazadaydım aurisin içine bindim felaket birşey anlatılmaz yaşanır ama corollayı beğenmedim ne yalan söyliyeyim :/Ama aurise hasta olduuuummm
)) evet evet boyattım jantları...aslında dediğin gibi bu fotolarda dikkat çekici netlikte çıkmamış ama aslında bayaa iyi duruyolar yani bana göre..hatta şöyle diyeyim daha kimse iğrenç olmuş demedi
bende jantları değiştirecektim jant bayine gittim 1.300 liraya bir jant beğendim ama ne olsa bir sene sonra lastikleri değiştiricem boyattım lastiklerle jantlarıda değiştiricem ben 18lik siyah düşünüyordum ama bayazda fenaaa :Dşimdi kararsız kaldım
Evren hocam niye bizimle uğraşıyorsun, bizimde canımız çekiyor
Abdurrahman yazın Ordudayım. Gelince senin aracı da görmek isterim.
beyaz güzel olur...hele çok kollu olursa birde 3,5cm yay ile baygınlık geçirttirir 3.5 yay çok zor benim yollarımda egzozları yoldan toplarım ama jant kesin 18lik takıcam lastiklerim eskisin