0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat elimde jant lastik yok o nedenle boş durmasın diye sprey kutularını koydum
o yüzden apar topar yazdım zaten Mesut abi ama bunlarda olmuş Tunç abi biz önce efsaneye kavuşcaz ondan bayaaa sonra bu olur galiba ama olsa çok iyi olurdu geçenlerde internetten bakıyodum bunlara, 0-110km/h 3 saniye yazıyodu. doğrumu yav ?
ilk başlayanlar için sökme takma tamir etme vs işlerini öğrenmen için elektrikli tavsiye ederim, ayrıca ister RTR yani kullanıma hazır halde istersende kit olarak ayrı ayrı alabilirsin .türkiyede en ucuz sıfır araç olarak HPI E10 alabilirsin 350TL RTR halde
teşekkürler Mahmut sağolasın, nasipse senide RC ci yapalım artık zamanı gelmiş....O virüs kanına bulaşmış artık , yapcak bişiy yok toplucan afili birşey
Mahmut HPI'ın parçaları TR de rahat bulunur korkmadan alabilirsin daha sonrada istediğin gibi modifiye edebilirsin aracın şasesini
angeller bomba olmuş ya dur ben biraz para yapayımda bende supra kepi alacam ilk su silviadan alalım impala kepini sattık silvia alıcam o parayla sonra biraz param olsunda supra alayım ... Bu arada tunc abi şasen harbi harbi yakıyo .. Şase kaça patladı eve girene kadar ?