Gönderen Konu: Avensis 2005 elektrikli dikiz aynası  (Okunma sayısı 5887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis 2005 elektrikli dikiz aynası
« Yanıtla #20 : Nisan 25, 2011, 15:59:45 »
İçeriden düğme ile kapanabiliyorsa, iyi bir oto elektrikçi usta kumandaya ile kapılar kilitlendiğinde bunu sizin için halledebilir.
İyi bir usta bulunuz...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 25, 2011, 15:59:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Nisan 29, 2011, 15:28:26 »
Bu paraya elegant modelini alırdınız.Hayırlı uğurlu olsun .Kazasız belalız hayırlı sürüşler.
Murat bey elegant modelleri alınabılırdı ama bizim istedigimiz gibi temiz arac bulacagımızı sanmıyordum cünkü genelde baktıklarımızın km'si boyası baya vardı  yani bizde öyle arabaları istemedigimizden böyle bi secim yaptık su ana kadar da gayet memnunuz .. Ayrıca temizliginin yanında birde Lpg'si de oldugundan fiyat bizim icin uygundu İnsallah devamında da memnun oluruz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 29, 2011, 23:16:04 »
 Ayna konusu çok büyük bi eksiklik kim ne derse desin. Hele de benm gibi ana caddede oturan insanlar için. Aracı park ediyorum inecem yol dar olduğu için kapıyorum aynaları bu sefer de kapattığım için arkadan bisiklet mi motor mu geliyor bilmiyorum bu çok kötü oluyor. O yüzden çok büyük bi eksiklik ve kınıyorum hatta. Çünkü geçen hafta babam inmeden kapatmış arkayı da görememiş azıcık açmış kapıyı pat diye bisikletli vurmuş kapıya. O yüzden bnm için büyük bi eksiklik kumandadan kapanmaması...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2011, 13:18:48 »
eksıklık de benım anlamadıgım toyota buraya dugme masrafına gıdene kadar neden kapı kıtleme sıstemıne baglamamıs orası bu durum benım basımada geldı ıcerıden kapadım aynaları bı actım kapıyı senın kı bısıklet benım kı araba son anda durdu adam sımdı ben bu hafta ıcı kapılara senkronıze edecegım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2011, 14:24:46 »
eksıklık de benım anlamadıgım toyota buraya dugme masrafına gıdene kadar neden kapı kıtleme sıstemıne baglamamıs orası bu durum benım basımada geldı ıcerıden kapadım aynaları bı actım kapıyı senın kı bısıklet benım kı araba son anda durdu adam sımdı ben bu hafta ıcı kapılara senkronıze edecegım

Ee yanii onu yapana kadar merkezi kilide bağlasalardı çok çok daha iyi olurdu... Belki de yapılır ya araştırmak lazım...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Araç: Auris
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 12, 2011, 17:27:15 »
Ayna bırakın içercen açılıp kapansın yahu her kapı açıp kapattıgımızda açılıp kapanırken bozulur mozulur en kötü 300 sıkışır aynaya :) Tek hoşuma giden sislerin yanıp sönmesi kapıyı kitlediğimde belli bisüre yanık kalması..
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(