0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selamlarToyota fabrikasında kalite operatörü olarak 8 yıldır çalışmaktayım.Sormak isteğiniz birşeyler olursa yardımcı olabilirim...
Bu soruya ben daha tarafsız cevap verebilirim Her ne kadar japonyada üretilen kadar mükemmel olmasada en azından güney afrika corolla üretiminde olduğu gibi başarısız olmadı, kör topal üretime devam ediyor, ama bana öyle geliyorki auris üretimini bizden alıp ingiltereye verecekler Japonyadan gelen corolla ile kıyaslanırsa auris geride kalıyor
Serhat bey burası yeri değiL ama sizin fabrikada üretilen Aurisler için neler söylersiniz
Serkan ve Kemal Bey iyi akşamlar....Serkan Bey resimdeki araç sizin ise aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın yıllarca sorunsuz kullanacağınızı ben garanti ederim allah kaza bela vermesin.Şöyle söyleyeyim hemde Kemal Bey'ede cevap olur sanırım.Adapazarı fabrikası tüm dünya üzerindeki yaklaşık 41 toyota üretim tesisinin yapamadığı kalite başarısını gerçekleştirmiştir.3 defa kalite denetlemelerinden sıfır hata (tabi buradaki hatalar bizim bildiğimiz vuruk,çarık,bozuk değil ) ile geçmiştir.ayrıca avrupa içi denetlemerindede diğer fabrikaların yapadığını yaklaşık 5-6 ay önce gerçekleştirmiştir avrupa rekoruda bizim elimizde.kısacası içiniz rahat olsun ama insanin aklına tamamen japon üretim bir araba daha kalitelidir diye gelmiyor değil )
Teşekkürler Serhat Bey, aracımdan çok çok memnunum zaten bende. Sizde hazır burdayken şunu belirtmeden geçemiycem, bu vitesin ordaki gri bölgenin malzemesi çok kalitesiz geLdi bana. Ufak bir darbede çiziliyor
istanbulda SONY yetkili servisiyim...aynı zamanda diğer bir kolumuzda SAMSUNG ve LG yetkili servisi...elektronik arıza konusunda bütün arkadaşlara yardımcı olurum...
Başkomiserim, 10 yıldır izmirde çalışıyorum bu sene doğuya gidebilirim inşaallah kimse zor durumda kalmazhaklı olduğunuz her konuda yardımcı olmaya çalışırım karınca kararınca
toyota yedek parça satışı yapmaktayım