kardeş büyük geçmiş olsun saglam ve uzun soluklu bir diyetle kurtulma şansın var diye biliyorum
rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun büyük geçmiş olsun ...ama unutmayınki hayatını sonu değildir...bu bir sınavdır rabbim bu sınavı hakkı ile vermeyi nasip etsin:))
Geçmiş olsun kardeşim.Aslında bardağın hep dolu tarafına bakmak lazım,bilinen bir gerçektir diyabet hastaları genelde uzun yaşarlar.Normalde bizim de dikkat etmemiz gereken beslenme alışkanlığına siz cebren uymak zorunda kalıyorsunuz.
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun Eren abi
Öncelikle geçmiş olsun. Moralinizi bozmayın bence. Zamanla bu hastalıkla yaşamayı öğreniyorsunuz. Ayrıca şunu bilmekte fayda var; doktorların tavsiyeleri doğrultusunda diyetinize dikkat edip doktorların söylediklerini uygularsanız sizi daha uzun bir ömür bekliyor. Verilen diyet programlarına ve doktorların söylediklerine uyan diyabet hastalarının diyabet hastası olmayanlardan daha uzun ve sağlıklı yaşadıklarını duymuştum. Son bir şey daha söylemek istiyorum, bazı şeyleri her canınız istediğinde (dikkat edin her canınız istediğinde diyorum asla demiyorum) yiyemeyecek olmak hayatın sonu demek değil.
herkes tekrar teşekkür ederim gerçekten farkına varmasam daha kötü sonuçlara sebebiyet verecekmiş böbrekleri eritmeye başlıyormuş çünkü ama herşeye rağmen mutluyum insülinle hayatım güzel
Direk insüline başladığınıza göre tip 1 galiba değil mi?
yok 2.tip ama geç farkettiğim için direk insüline başlamak zorunda kaldım...
Cok gecmis olsun. Diyabet hastaliginin farkinda olmak ve uygun davranmak cok cok önemli.