Gönderen Konu: Burda benzin çok ucuzzz :)  (Okunma sayısı 4062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '00
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Burda benzin çok ucuzzz :)
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2011, 08:28:00 »
Biz Iğdırdan Nahçıvan'a gidip benzini 1.3 TL'den alıyoruz. 65 TL'ye depo doluyor. Keşke Arabistan'a komşu olsaydık.
2000 AVENSİS SOL OTOMATİK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2011, 08:28:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2011, 01:17:33 »
..burda da çok pahalı.denge işte !  :(...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2011, 01:58:00 »
Biz Iğdırdan Nahçıvan'a gidip benzini 1.3 TL'den alıyoruz. 65 TL'ye depo doluyor. Keşke Arabistan'a komşu olsaydık.

Biz de bunu denedik.Sakarya'dan Bulgaristan'a gidip depoyu ucuz benzinle dolduruyorduk.Fakat dönüşte depo bitiyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2011, 09:54:22 »
Biz de bunu denedik.Sakarya'dan Bulgaristan'a gidip depoyu ucuz benzinle dolduruyorduk.Fakat dönüşte depo bitiyordu.

Güzelce gezip geliyorduk diyorsunuz yani :D :D iyiymiş :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #24 : Nisan 09, 2011, 23:58:30 »
benzin sudan ucuz gerçek anlamında. Allah bi yerden alırken bi yerden veriyo işte. bizde suyumuzu çarçur ediyoruz. suyun kıymetinin anlaşıldığı günler gelecek ama o zamanda zaten suyun çıktığı bölgeleri bize bırakırlar mı bilmiyorum :)
Bizim ülkede herşey bol.. Ama yönetim farklı olunca herşey kısıtlanıyor tabi. Allah bizim ülkemize öyle bir bereket vermişki, bütün dünya farkında ama bizimkiler heryeri satıyor işte..

Birde Türkiye de olmayan modellerinden resim çekip gösterseydin çok güzel olurdu.

Valla düşünmedim değil, ama fotoğraf makine'sini almayı unuttum ve cep telefonuda bozulmuştu :) Kısmet :D

cuma günü suriye den bi müşteri gelecek ondan rica etsem de 3-5-10 bidon benzin getirse :D

Ben düşündüm getirmeyi ama zor iş be abi :) :)

Paylaşım süper, göz kamaştırıcı, ruh tazeleyici :D :D :alkis:

Ne güzel doluyor depo :D :D Biz burada  geçtik 1 lirayı-2 lirayı da 2 dolara bile razıyız artık :D

Zaten video'da dikkat ettiyseniz sesim geliyor.. ben video'yu çekerken adam şaşkınlıkla bakıyordu bana :) Bilmiyorki hasbam bizim ülkede 4buçuk lira benzin bölesini görünce hatıra yapası geliyo insanın :)

Ben bu fiyatlarda kalsın yine rağzıyım.  ;)

Mahmut tuzun kuru galiba :) Bu fiyatın nası oluyorda neresine rağzısın :)

eşyaları toplamaya başladım.hemen Suudi Arabistan'a taşınıyorum.

Malesef vatandaşlık kabul etmiyorlar :) Zaten biz türklere göre bi yer değil diye düşünüyorum.. Heleki bir trafiği var aman allahııım :)

..bu videonun üzerine soğuk bir su iyi gider...

Ah be ağbey.. ben bi sürahi içtim onun üstüne :)

Babam gidip geldikten sonra
" Benzinin sudan ucuz olduğu bi memleket " diyordu.

Sahi 0,5 lt su ne kadar ?

1 litre benzin 0.25 krş - 0.5 lt su 0.75 krş'a denk geliyor :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 10, 2011, 00:11:21 »

Mahmut tuzun kuru galiba :) Bu fiyatın nası oluyorda neresine rağzısın :)

Alıştık bir gün var birgün yok zama ondan ben bu fiyatlarda durursa bile razıyım zaten bundan sonra mazotla benzinin 2.5 , 3.00 tl lere gelmesi hayal gibi gözüküyor aslında hayal dil vergileri düşürseler olabilir ama işlerine gelmiyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 10, 2011, 00:19:51 »
arabistana gidesim geldi resmen  . . .
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Nisan 10, 2011, 00:23:45 »
Alıştık bir gün var birgün yok zama ondan ben bu fiyatlarda durursa bile razıyım zaten bundan sonra mazotla benzinin 2.5 , 3.00 tl lere gelmesi hayal gibi gözüküyor aslında hayal dil vergileri düşürseler olabilir ama işlerine gelmiyor .

Hayal değil tabi.. ülkemizin kaynakları, zenginliği bu fiyata çekmeye yeterde artar.. Ama gel görki aç gözlülük, kukla olunca böyle oluyor...

arabistana gidesim geldi resmen  . . .

Ama olmuyor işte.. Güzelim vatanı değişmiyor insan.. Ordayken bi laf sölemiştim herkesin ağzına makara konusu olmuştu. '' Ben vatanımı kdv'siyle ötv'siyle benzinin 4bucuk lira olusuyla sevdim.. Varsın orda olim yeter bana '' gerçekten insanın kendi vatanından başkası yalan..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 10, 2011, 02:58:19 »
Galonu 60 cente geliyor. Burada 4 dolar. Benim de agzim acik kaldi. :D
Herhalde Kral Abdulaziz rejimi benzin fiyatini subvanse ediyor. Ayrica 'kendi' hazinesinden toplu konut yaptiracakmis. Misir'da olanlardan korkmus. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 10, 2011, 04:13:30 »
Dünya bilim,sanat,teknoloji,fikir,icat,edebiyat,insan hakları ve felsefe tarihine büyük katkıları olmuş olan Arap kardeşlerimizin petrol ummanı üzerinde olması Cenab-ı Hakk'ın onlara bir ihsanı ve lütfudur.Ne mutlu onlara.Darısı bizim başımıza.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 10, 2011, 10:12:55 »
:) 25krş derken :D Burada ancak bir sakız veriyorlar o fiyata :P ... Vay be Litre daha cok gözüküyor fiyattan :D bence yılın videosu secilmeli bu

Bu arada beyaz Gli ac aranıyor :D
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Nisan 14, 2011, 14:14:57 »
Galonu 60 cente geliyor. Burada 4 dolar. Benim de agzim acik kaldi. :D
Herhalde Kral Abdulaziz rejimi benzin fiyatini subvanse ediyor. Ayrica 'kendi' hazinesinden toplu konut yaptiracakmis. Misir'da olanlardan korkmus. :P

Valla ahmet abi adam tam 36 milyar dolar bağış yaptı... Kendi ülkesinde kredi alıp iş kurmak için yada ev, araba almak için olanların borçlarının hepsini kapattı.. Yurt dısında okuyan Suudi vatandaşı öğrenciler için okul bitimlerine kadar bütün ücretlerini ödedi. Şunuda söylemeden geçmiyim mısırda olanlardan bence zerre korkmadı çünkü Suudi arabistan öyle bi yer ki suudi'ler resmen adama tapıyor'lar deyimi yerindeyse, arabalarının arkalarında kral'larının fotoğraflarını taşıyan, kocaman apartmanlardan posterleri sarkıyor.. Şöyle bişeyki mısır'da olan olaylar benim orda olduğum zaman zarfı içerisindeydi, böyle bi ara eylem'e kalkışmaya çalıştılar ve kral'ın kesin vur emri olduğu söylendi bu kadar sıkı bi korumada var.. Hadi korumayı geçtim halkı gerçekten çok seviyor.. Çünkü Suudi'lerin yaşantıları orda gerçekten rahat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 14, 2011, 15:29:44 »
Dünya bilim,sanat,teknoloji,fikir,icat,edebiyat,insan hakları ve felsefe tarihine büyük katkıları olmuş olan Arap kardeşlerimizin petrol ummanı üzerinde olması Cenab-ı Hakk'ın onlara bir ihsanı ve lütfudur.Ne mutlu onlara.Darısı bizim başımıza.

Amin :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Nisan 14, 2011, 17:43:48 »

Aybars abi çok güzel dua etmişsin valla.. Amiiiinnn..

Aslına bakarsak bizim ülke'mizde de mevcut ama kullanabilene aşk olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 14, 2011, 20:47:31 »
Hic belli olmaz Sinan. Misir'in Mubarek'i cok saglam deniyordu.Saddam da ayni sekilde.
Gerci Suudilerin parasi bol, arkasinda da ABD,Avrupa ulkeleri var.O aile, petrolun bekcisi olarak gorevlendirilmis.

Anlasilmasi kolay degil bence, ama fakirlik de diz boyuymus Suud'da.Zenginlik icinde fakirlik. Dogruluk payi var mi bunun Sinan?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Nisan 16, 2011, 19:11:29 »
Hic belli olmaz Sinan. Misir'in Mubarek'i cok saglam deniyordu.Saddam da ayni sekilde.
Gerci Suudilerin parasi bol, arkasinda da ABD,Avrupa ulkeleri var.O aile, petrolun bekcisi olarak gorevlendirilmis.

Anlasilmasi kolay degil bence, ama fakirlik de diz boyuymus Suud'da.Zenginlik icinde fakirlik. Dogruluk payi var mi bunun Sinan?

Suudi Arabistanda fakirlikte var  evet.. Ama fakir olanların hepsi pakistanlı, hindistanlı vs bu tarz vatandaşlar... Suud vatandaşıysan bütün imkanların mevcut. Mesela diyelim devletten 50milyar para çekiyorsun araba yada iş için, Sıfır faiz ile geri ödeme şansı veriyorlar. Ama Suud vatandaşı değil isen durum değişiyor gibi. Taksicilerin cogu pakistanlı işçi olarak calısıyorlar yani. Bi seferinde suud'lu bi taksiciye denk geldik konusurken Türk oldugumuzu anladı sora biraz muhabbet edince taksinin kendisinin oldugunu ve ekstra olarak inşaat işi yaptığını söyledi :) Son inşaatıda bitince Türkiye'ye gezmeye geleceğim diye bir diyalog geçti aramızda :) Bana kalırsa hayat orda kendi vatandaşına gerçekten güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 16, 2011, 19:49:57 »
Bana kalırsa hayat orda kendi vatandaşına gerçekten güzel.
Burdada tam tersi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 30, 2011, 16:43:17 »
boyle sey mı olur ya delırmemek elde degılllllll

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mayıs 27, 2011, 17:31:03 »
boyle sey mı olur ya delırmemek elde degılllllll

Sezer, şu anda bu klavye tuşlarına basıp bunları tartışıyosak hala delirmedik :) Bu devlet bizi öle bi hale getirdiki.. Delirmeye bile izin vermez yada artık sonradan delirenlerden de vergi alırlar :)))