0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz Iğdırdan Nahçıvan'a gidip benzini 1.3 TL'den alıyoruz. 65 TL'ye depo doluyor. Keşke Arabistan'a komşu olsaydık.
Biz de bunu denedik.Sakarya'dan Bulgaristan'a gidip depoyu ucuz benzinle dolduruyorduk.Fakat dönüşte depo bitiyordu.
benzin sudan ucuz gerçek anlamında. Allah bi yerden alırken bi yerden veriyo işte. bizde suyumuzu çarçur ediyoruz. suyun kıymetinin anlaşıldığı günler gelecek ama o zamanda zaten suyun çıktığı bölgeleri bize bırakırlar mı bilmiyorum
Birde Türkiye de olmayan modellerinden resim çekip gösterseydin çok güzel olurdu.
cuma günü suriye den bi müşteri gelecek ondan rica etsem de 3-5-10 bidon benzin getirse
Paylaşım süper, göz kamaştırıcı, ruh tazeleyici Ne güzel doluyor depo Biz burada geçtik 1 lirayı-2 lirayı da 2 dolara bile razıyız artık
Ben bu fiyatlarda kalsın yine rağzıyım.
eşyaları toplamaya başladım.hemen Suudi Arabistan'a taşınıyorum.
..bu videonun üzerine soğuk bir su iyi gider...
Babam gidip geldikten sonra" Benzinin sudan ucuz olduğu bi memleket " diyordu.Sahi 0,5 lt su ne kadar ?
Mahmut tuzun kuru galiba Bu fiyatın nası oluyorda neresine rağzısın
Alıştık bir gün var birgün yok zama ondan ben bu fiyatlarda durursa bile razıyım zaten bundan sonra mazotla benzinin 2.5 , 3.00 tl lere gelmesi hayal gibi gözüküyor aslında hayal dil vergileri düşürseler olabilir ama işlerine gelmiyor .
arabistana gidesim geldi resmen . . .
Galonu 60 cente geliyor. Burada 4 dolar. Benim de agzim acik kaldi. Herhalde Kral Abdulaziz rejimi benzin fiyatini subvanse ediyor. Ayrica 'kendi' hazinesinden toplu konut yaptiracakmis. Misir'da olanlardan korkmus.
Dünya bilim,sanat,teknoloji,fikir,icat,edebiyat,insan hakları ve felsefe tarihine büyük katkıları olmuş olan Arap kardeşlerimizin petrol ummanı üzerinde olması Cenab-ı Hakk'ın onlara bir ihsanı ve lütfudur.Ne mutlu onlara.Darısı bizim başımıza.
Hic belli olmaz Sinan. Misir'in Mubarek'i cok saglam deniyordu.Saddam da ayni sekilde.Gerci Suudilerin parasi bol, arkasinda da ABD,Avrupa ulkeleri var.O aile, petrolun bekcisi olarak gorevlendirilmis.Anlasilmasi kolay degil bence, ama fakirlik de diz boyuymus Suud'da.Zenginlik icinde fakirlik. Dogruluk payi var mi bunun Sinan?
Bana kalırsa hayat orda kendi vatandaşına gerçekten güzel.
boyle sey mı olur ya delırmemek elde degılllllll