0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg nin markası romano ben aracı aldığımda üzerinde vardı araştırmalarıma göre normalde romano çok iyi italyan bir marka ama sanırım montajda ustalar işi becerememiş. civic konusunda tereddütlerim şunlar: altı accorda göre alçak, kaportası ve boyası çok zayıf diyorlar yeni civic için birde muzzam lastik sesi aldığı söyleniyor.birde seriliği nasıl 0-100 12 saniye yazıyor testlerde accord 10.5 saniye ama kullananlar civic otomatikler çok seri diyor kafam karıştı iyice.Otomatik şanzımanı nasıl accorda göre vites geçişlerini belli ediyor mu ? kemal abi sende yeni civic var sanırım otomatik mi sendeki civic
Valla ben çok niyetlenmiştim Civic almak için. Gittim Marmara Honda' da Şefika hanımla anlaştık. Parada hazırdı bende. Ama malesef araç yoktu. Ancak ay sonuna bulunur dedi Şefika. Bende Auris aldım.
Corollanın süspansiyonu yumuşak ve konforlu diye yazmışsın, yeni kasa corollalardanmı bahsettin kemal abi?
peki kemal abi sence yeni civic mi yeni corolla mı? ikisinin şanzımanlarını kıyaslar mısın?
kemal abi sen neden satıyorsun civici özel değilse. arabanın ilanı sahibindendemi nasıl görebilirim