Çocukluğumda ziyaretçiler mi ne öyle bir dizi vardı adını birebir hatırlayamıyorum, TRT.de yayınlanırdı, işte ben bu diziyi azıcık korkarak, ezile büzüle izlerdim ve oradaki tüm karakterlerin bina şeklindeki trafoların içerisinde yaşadıklarını sanırdım
Ben küçükken televizyonda masal anlatan ''tatlı cadı''dan korkardım.

)
transformatörü hep tersten kullanmayı düşündüm. ama korkudan kullanamadım bir türlü. elektriğin 220 v. giripte 6 v. ta düştüğüne göre, 6 volt ucundan girse demekki 220 volt çıkması doğal değilmi

demekki o zamanlarda bile elektirik baya pahalıymış... ne zeka ama ..
transformatörü hep tersten kullanmayı düşündüm. ama korkudan kullanamadım bir türlü. elektriğin 220 v. giripte 6 v. ta düştüğüne göre, 6 volt ucundan girse demekki 220 volt çıkması doğal değilmi
demekki o zamanlarda bile elektirik baya pahalıymış... ne zeka ama .. 
Aslında bu elektirğin doğasında var ve yüksek gerilim hatları ile elektriği nakil etmek için kullanılıyor da.
Ben tek başıma ve kendi tasarladığım bir gemi ile uzayda çoooook uzun süreli bir seyahat istiyordum. Gerçi hala istiyorum.
herkes sırayla çocukluğuna geri döndü.

bende küçükken oyuncak bebeklerin gece canlandığını biz uyuduktan sonra da evde dolaştığını düşünürdüm. o yüzden hep onlara iyi davranırdım "yazık diye

hatırlarsınız sanırım "Chucky" diye bir korku filmi vardı oyuncak bebek canlıydı. galiba onun etkisinde biraz fazla kalmışım
müzede bir gece filmi geldi benim aklıma
bir filmde oyuncak bebek ya da küçük kız çocuğu varsa o film büyük ihtimalle korku filmidir.

Neyse çocukluğumuza dönüp kişilik analizide çıkarılabilir buradan.
Çocukluğunda TemelReis'in laz olmadığının farkında olan varmıydı
Hehe iyiymiş oda

Çocukluk ne hoştu yaa valla çok özledim

Lojmanda evin önünde bi ağaç vardı benim yüzümden büyüyemezdi en az 50 cm genişlğinde kazmıştık askerler kovalardı bizi
O içteki çocuğu hiç öldürmemek gerek.
O içteki çocuğu hiç öldürmemek gerek.
Tabiki öldürmemek lazım ama arada hiç olmadığını hissediyorum
günümüzdeki çocukla karşılaştığında zaman zaman sıkıntı oluyor ama Hakan abi
İşte unutuyoruz herşeyi. Elbetkide büyüdük ama o çocuğuda beslemek iyi olur arada. Yani geçmişimizin güzelliklerinden, saflığından kopmamak lazım. Sadece üzüntüleri geride bırakmak gerek.
Sadece üzüntüleri geride bırakmak gerek.
duruma göre sevinçleri de ....
geçen gün kar yağdığında çocukluğuma geri dönmek amacıyla camlara kar topu atıp kaçtım
kırılan, dökülen cam yok değil mi