0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi denk getrmişsin ahmet
peugeot rcz kaçtane gördün ahmet oda sayılı antalyada
ailecek mersine giderken otobanda koyu gri renkte m5 ve m6 arka arkaya bizi geçtiler çok aşırı hızlı gitmiyorlardı ama babama yaklaşta biraz motor sesi dinleyelim dedim ama nafile biri 5000 cc ve 6000cc (galiba) biri 1364cc
la havle...
ayrica ben m3e kafa tutamam
Ben her türlü tutarım Hiç farkmaz yani bisikletimin bakımı yaptırıyım yeni maşa alıyım büyük ihtimalle 7li dişliye geçicem ozaman işte her türlü tutarım 0-40 13 sn falan 7liye geçince 0-45 ölçerim
mega low, range dişli al düz duvara tırmanacak kadar büyük bir 1. vites dişlin oluyor aslında 8lisini görmüştüm 50tl istedi diye 7lisini aldım ben de 35 liraya bundan nerden baksan 4 yıl ön
ve la kuvvete...
illa billahil aliyyil azim
ıh, ikisinde de aynı motor var, v10 5 litre, 507hp
Allahımm sana geliyoruzz forumca
ercü evet ondan diyordum ucuzlamış be süper benim kol 6-7 kademe falan değil, çıt çıt çıt diye 30-40 kademe ufak ufak yani, attırıcıya sağlam ince bi ayar yaparak low range ve 8 dişliyi kullanabilirim yani 7+low range kullanıodum ben çalınmadan önce
Ya 6lı kol benim senin taktığın kol büyük ihtimalle ayna dişli koludur onun altına 35 dişli ekselen yine attırır Benim tek dezavantajım aynakol 4lü olduğundan kolu bulmak zorlaşıyor bulsamda çok pahalı Ne arabada nede bisiklette ucuz parça bulamıyorum neden bukadar ara modeller alıyor ki babam anlamış değilim
aynanın kolu değil 7liyi alırken almıştım benim 7li kol 1e çıkarmakta zorlanıyordu, 1e çıkarsam 7ye zor iniyordu ondan almaya gittim bunu verdi izmirde shimano satan bi yer, 8li taksan bile atar bu yeter ki ayarını güzel yap dedi bi ufak kolu var onu yukarı çekince çat çat diye 7 kademe atıyor, aşağı çekince çıt çıt çıt diye 40-50 atıyor