Gönderen Konu: Doğalgaz Kombi Önerisi olan bilen:)  (Okunma sayısı 7393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Doğalgaz Kombi Önerisi olan bilen:)
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 16:35:09 »
beş yıldır demirdöküm kullanıyoruz ilk defa geçen ay arıza verdi, bir parça değişti 75,00 tl.lik masraf çıktı onun haricinde hiç arıza yapmadı 5 senedir, ve bu kış en fazla ödediğim fatura 110,00 tl. (aramızda kalsın, sağolsun alt üst ve yan komşular öyle bi yakıyorki banada faturayı kimse görmeden almak kalıyor) bu arada ev 3+1 135 m² :) sizede bu markayı ve komşuları tavsiye ediyorum....
iyi ki varsın toyota...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 16:35:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2011, 16:59:18 »
Bizde BAYMAK kullanıyoruz bilmem kaç yıldır tavsiye ederim :D
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 254 kere teşekkür etti
  • 714 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2011, 17:04:36 »
viessman diye bir kombi var bizim evde, çalışırken biraz gürültü yapıyor ama hakkaten en ufak bir arızası olmadı 5 yıldır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2011, 21:14:03 »
değerli dostum oturduğum bina çok şükür ki merkezi sistem bundan dolayı ban yksek fatura gelmiyor,kışın en soğuk olduğu dönemlerde bile evimin her tarafı hatta binanın her tarafı aynı sıcaklıkta oldğundan evin içinde çok rahat dolaşabilyoruz,sıcak su ve ocak için kombi almıştım 5 senedir vaillant kullanıyorum herhangi bir sorun çıkartmadı inşallah bundan sonrada çıkartmaz.kombi markası olarak buderus,vaillan olarka iki tavsiyede bulunabilrim tabi tercih gene size ait yanlız terhi yaparken şunuda eklemek isterim yoğuşmalı kombiyide tavisye edebilirler,ancak ev kullanıcılarına bunu ben çok tavsiye etmem çünkü yooğuşmalı kombiler suyun sıcaklığına göre bacadan çıkan buharı tekrar yakıt olarka kullanabilyor yani değerleri tam aklımda değil misal vermek istiyorum 75 derece su gönderiyorsa bu su geri dönüşte 20 dereceye düşüyorsa yoğuşma etkili oluyor kısca yoğuşmalı kombiler büyük işyerleri yada büyük metrekareli evler için ekonomi sağlamakta onun dışında standart evler için çok ekonomik olmamakta.saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 21, 2011, 17:54:53 »
viessmann
kombinin japonu olmadığı için mecburen alman :D
acaba gerçekten yokmu kombinin japonu :D
klimada japonlar amerikalıları bile çiğnemiş durumda Mitsubishi ile..
Pruva Neta