Bizde BAYMAK kullanıyoruz bilmem kaç yıldır tavsiye ederim
viessman diye bir kombi var bizim evde, çalışırken biraz gürültü yapıyor ama hakkaten en ufak bir arızası olmadı 5 yıldır
değerli dostum oturduğum bina çok şükür ki merkezi sistem bundan dolayı ban yksek fatura gelmiyor,kışın en soğuk olduğu dönemlerde bile evimin her tarafı hatta binanın her tarafı aynı sıcaklıkta oldğundan evin içinde çok rahat dolaşabilyoruz,sıcak su ve ocak için kombi almıştım 5 senedir vaillant kullanıyorum herhangi bir sorun çıkartmadı inşallah bundan sonrada çıkartmaz.kombi markası olarak buderus,vaillan olarka iki tavsiyede bulunabilrim tabi tercih gene size ait yanlız terhi yaparken şunuda eklemek isterim yoğuşmalı kombiyide tavisye edebilirler,ancak ev kullanıcılarına bunu ben çok tavsiye etmem çünkü yooğuşmalı kombiler suyun sıcaklığına göre bacadan çıkan buharı tekrar yakıt olarka kullanabilyor yani değerleri tam aklımda değil misal vermek istiyorum 75 derece su gönderiyorsa bu su geri dönüşte 20 dereceye düşüyorsa yoğuşma etkili oluyor kısca yoğuşmalı kombiler büyük işyerleri yada büyük metrekareli evler için ekonomi sağlamakta onun dışında standart evler için çok ekonomik olmamakta.saygılarımla.
viessmann
kombinin japonu olmadığı için mecburen alman

acaba gerçekten yokmu kombinin japonu

klimada japonlar amerikalıları bile çiğnemiş durumda Mitsubishi ile..