Gönderen Konu: Cam rüzgarlığı taktım ( 2011 corolla )  (Okunma sayısı 11738 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Cam rüzgarlığı taktım ( 2011 corolla )
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 15:56:59 »
birisi öpüşmek mi dedi :D
tunç'um benim aldıklarımda aynı böyle oldu işte denedim ama daha yapıştırmadım...

Teşekkür ederim :) vallahi sana bensiyo olabilirim bir ara yan yana gelmek lazım abi

Aynen katılıyorum bu halde biraz değişik olmuş,mat siyah folyo ve cam filmiyle  çok daha hoş olacaktır.
 orjinal corolla içinmi bunlar acaba bide internettenmi aldınız?

Evet İnternetten aldım. Z-tec marka olanında . Kalitesi fena değill . Tam bizim araba için yapılmış.

işte  bu ...  o  2 vizör  orta direkte  öpüşecek ...

hayırlısı  olsun , çok güzel  olmuş ;)

Teşekkür ederim :)

Kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle Mügen tarzı (honda civic) var birde onu bilmiyorsun herhalde o dahada şık duruyor sportif olduğu için o da aynı para bilseydinde keşke onu taksaydın Ankara Büyük sanayide 80 Tl İnternette 60 Tl idi ben yaz geldi diye takmamıştım birdaki kışa ben ondan takıcam

http://www.hepsiburada.com/Liste/automix-toyota-corolla-mugen-on-arka-cam-ruzgarligi-2007-2010-arasi/ProductDetails.aspx?productId=otsv1002533004919&categoryId=259026#Gorseller

http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-COROLLA-CAM-RUZGARLIGI_W0QQidZZ35754684

Mugen tarzı düşündüm ama biraz sportif olduğu için ağır duruşunu bozmak istemedim. orjinale yakın olsun istedim. Ama şu an indirimde bir çift edinip deneyebilirim.

güle güle kullanın  mugen
tarzında corolla için cam rüzgarlıkları var tek parça gibi duranlardan bilginiz olsun ..

Teşekkürler :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 15:56:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2011, 19:33:36 »
Ali bey,
   Ben de geçen ay Aurisime mugen tipi cam rüzgarlığı taktırdım. Cidden aracın albenisi artıyor. Fikir vermesi açısından resimlerini ekliyorum:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2011, 23:12:15 »
Ali bey,
   Ben de geçen ay Aurisime mugen tipi cam rüzgarlığı taktırdım. Cidden aracın albenisi artıyor. Fikir vermesi açısından resimlerini ekliyorum:

Çok yakışmış güle güle kullanın. Bak şimdi canım çekti.  hafta içi spariş vereyim de bakayim nasıl duracak :) 2 takım cam rüzgarlığı fiyatı orjinalin sadece önlerinin fiyatından daha ucuz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2011, 06:32:42 »
Hayırlı olsun toyotalarımaza herşey yakışıyor mübarek :) :D Birde abiler şimdi hangisi mugen tip hangisi indirimde hepsiburada da olan mı yoksa gittigidiyor da olan mı ?
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 20, 2011, 10:03:03 »
Buradaki resimlere bakınca güzel duran da var durmayan da var. Örneğin koyu renk TOYOTA'larda özellikle siyahta hoş durmuş ama açık renkte pek de hoş görünmüyor. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Nihayetinde zevk meselesidir.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2011, 11:46:31 »
Hayırlı olsun toyotalarımaza herşey yakışıyor mübarek :) :D Birde abiler şimdi hangisi mugen tip hangisi indirimde hepsiburada da olan mı yoksa gittigidiyor da olan mı ?

hepsiburada da  53 tl şu aralar yanılmıyorsam. bence denemeye değer bir fiyat.
Buradaki resimlere bakınca güzel duran da var durmayan da var. Örneğin koyu renk TOYOTA'larda özellikle siyahta hoş durmuş ama açık renkte pek de hoş görünmüyor. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Nihayetinde zevk meselesidir.

Dediğiniz gibi renge göre biraz değişiklik gösteriyor. Mesela bende çok sırıttı fakat bunu camlara yapacağım filimle birazda olsa kapatmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2011, 11:48:20 »
hepsiburada da  53 tl şu aralar yanılmıyorsam. bence denemeye değer bir fiyat.
Dediğiniz gibi renge göre biraz değişiklik gösteriyor. Mesela bende çok sırıttı fakat bunu camlara yapacağım filimle birazda olsa kapatmayı düşünüyorum.

Herkesin dediği gibi dirsekleri mat siyah folyo yaparsanız çok daha güzel olur :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2011, 11:51:12 »
Herkesin dediği gibi dirsekleri mat siyah folyo yaparsanız çok daha güzel olur :)

Haftaya denerim aslında güzel fikir. Bundan sonra arabaya spoiler taktırmayı düşünüyorum. Ama büyük ışıklı mı yoksa anotomik mi taktırayım karar veremedim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mart 20, 2011, 11:53:16 »
Haftaya denerim aslında güzel fikir. Bundan sonra arabaya spoiler taktırmayı düşünüyorum. Ama büyük ışıklı mı yoksa anotomik mi taktırayım karar veremedim .

Anatomik tabikide çok tatlı duruyor :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 20, 2011, 12:44:52 »
ışıklı demode oldu bee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mart 20, 2011, 14:33:53 »
ışıklı demode oldu bee

Bu mu demode olan ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 20, 2011, 14:49:38 »
değilse tak abi ozaman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Mart 20, 2011, 15:39:16 »
değilse tak abi ozaman :D

Abi çok yakışmıyor mu sence . birde alaşımlı jant . Tavana da köpek balığı anten . Yan kapılara ve tamponlara orjinal korumalık . Üff aklım gitti ha :) Bunlar ama en aşağı 1000 TL civarı tutar + necvox marka hd multimedia sistem 1200 TL : Dadından yenmez ama bu farka seneye arabayı yenilerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 20, 2011, 16:10:30 »
Abi çok yakışmıyor mu sence . birde alaşımlı jant . Tavana da köpek balığı anten . Yan kapılara ve tamponlara orjinal korumalık . Üff aklım gitti ha :) Bunlar ama en aşağı 1000 TL civarı tutar + necvox marka hd multimedia sistem 1200 TL : Dadından yenmez ama bu farka seneye arabayı yenilerim :)

Bence anatomik ama karar senin Ali abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Mart 20, 2011, 16:20:17 »
Bence anatomik ama karar senin Ali abi :)

Anatomik ağır yapısını bozmuyor. Daha clas duruyor araba fakat ışıklı da çok sportif bir hava katıyor . Zor bir karar olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 20, 2011, 16:22:33 »
Anatomik ağır yapısını bozmuyor. Daha clas duruyor araba fakat ışıklı da çok sportif bir hava katıyor . Zor bir karar olacak

Kibar durur güzel olur arkada ince ama büyük bir ayrıntı olur :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Mart 20, 2011, 16:27:44 »
Kibar durur güzel olur arkada ince ama büyük bir ayrıntı olur :D :D

İlla anatomik olsun diyosun yani :) tamam bakalım nası duracak. Hafta içi sıpariş veririm hafta sonuna fotoları koyarım inş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 20, 2011, 16:33:19 »
İlla anatomik olsun diyosun yani :) tamam bakalım nası duracak. Hafta içi sıpariş veririm hafta sonuna fotoları koyarım inş.

Bana göre iş yapma abicim ne hoşuna giderse onu yap benim fikrim sadece sonra gelip senin sayende aldık beğenmedim olmasın :D Aman diyim dikkat :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 20, 2011, 18:26:06 »
Güle güle kullanın..Siyah renkle uyumlu ama başka renklerle siyah sırıtır.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Mart 20, 2011, 22:05:54 »
Bana göre iş yapma abicim ne hoşuna giderse onu yap benim fikrim sadece sonra gelip senin sayende aldık beğenmedim olmasın :D Aman diyim dikkat :D

Yok ya ne demem merak etme :) güzel olacağına eminim zaten.