0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birisi öpüşmek mi dedi tunç'um benim aldıklarımda aynı böyle oldu işte denedim ama daha yapıştırmadım...
Aynen katılıyorum bu halde biraz değişik olmuş,mat siyah folyo ve cam filmiyle çok daha hoş olacaktır. orjinal corolla içinmi bunlar acaba bide internettenmi aldınız?
işte bu ... o 2 vizör orta direkte öpüşecek ...hayırlısı olsun , çok güzel olmuş
Kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle Mügen tarzı (honda civic) var birde onu bilmiyorsun herhalde o dahada şık duruyor sportif olduğu için o da aynı para bilseydinde keşke onu taksaydın Ankara Büyük sanayide 80 Tl İnternette 60 Tl idi ben yaz geldi diye takmamıştım birdaki kışa ben ondan takıcam http://www.hepsiburada.com/Liste/automix-toyota-corolla-mugen-on-arka-cam-ruzgarligi-2007-2010-arasi/ProductDetails.aspx?productId=otsv1002533004919&categoryId=259026#Gorsellerhttp://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-COROLLA-CAM-RUZGARLIGI_W0QQidZZ35754684
güle güle kullanın mugen tarzında corolla için cam rüzgarlıkları var tek parça gibi duranlardan bilginiz olsun ..
Ali bey, Ben de geçen ay Aurisime mugen tipi cam rüzgarlığı taktırdım. Cidden aracın albenisi artıyor. Fikir vermesi açısından resimlerini ekliyorum:
Hayırlı olsun toyotalarımaza herşey yakışıyor mübarek Birde abiler şimdi hangisi mugen tip hangisi indirimde hepsiburada da olan mı yoksa gittigidiyor da olan mı ?
Buradaki resimlere bakınca güzel duran da var durmayan da var. Örneğin koyu renk TOYOTA'larda özellikle siyahta hoş durmuş ama açık renkte pek de hoş görünmüyor. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Nihayetinde zevk meselesidir.
hepsiburada da 53 tl şu aralar yanılmıyorsam. bence denemeye değer bir fiyat.Dediğiniz gibi renge göre biraz değişiklik gösteriyor. Mesela bende çok sırıttı fakat bunu camlara yapacağım filimle birazda olsa kapatmayı düşünüyorum.
Herkesin dediği gibi dirsekleri mat siyah folyo yaparsanız çok daha güzel olur
Haftaya denerim aslında güzel fikir. Bundan sonra arabaya spoiler taktırmayı düşünüyorum. Ama büyük ışıklı mı yoksa anotomik mi taktırayım karar veremedim .
ışıklı demode oldu bee
değilse tak abi ozaman
Abi çok yakışmıyor mu sence . birde alaşımlı jant . Tavana da köpek balığı anten . Yan kapılara ve tamponlara orjinal korumalık . Üff aklım gitti ha Bunlar ama en aşağı 1000 TL civarı tutar + necvox marka hd multimedia sistem 1200 TL : Dadından yenmez ama bu farka seneye arabayı yenilerim
Bence anatomik ama karar senin Ali abi
Anatomik ağır yapısını bozmuyor. Daha clas duruyor araba fakat ışıklı da çok sportif bir hava katıyor . Zor bir karar olacak
Kibar durur güzel olur arkada ince ama büyük bir ayrıntı olur
İlla anatomik olsun diyosun yani tamam bakalım nası duracak. Hafta içi sıpariş veririm hafta sonuna fotoları koyarım inş.
Bana göre iş yapma abicim ne hoşuna giderse onu yap benim fikrim sadece sonra gelip senin sayende aldık beğenmedim olmasın Aman diyim dikkat