Gönderen Konu: bizde avensislendik  (Okunma sayısı 2820 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: bizde avensislendik
« Yanıtla #20 : Mart 10, 2011, 02:31:44 »
Hayırlı olsun.. Ne kadara aldınız..?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 10, 2011, 02:31:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2011, 22:58:44 »
51 bine aldık. artı park sensörü verdiler.
bugün araçla biraz gezdim araç ilk hareket edecekken gaz hemen tepkime vermiyor 1 sn çivarında süreden sonra gaz yiyor. ayrıca depriyaja basınca hemen gazı kesmiyor 1 viteste 4-5 defa başıma geldi. kaloriferi kullanmaya calıştığımda ise ne zaman ön cam düğmesine bassam  klimayla beraber açtı bir türlü direk klimasız direk kaloriferden çalışmadı. yarın hepsini servise soracağım. bunlara canım sıkılmadı değil. önceki 2 araçta ben böyle birşey görmedim. bakam servis ne diyecek

bagaj havuzu adresi için sağolasın abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2011, 23:34:58 »
ön rezistansı açtıgında arkadaşım bizim araçlardadaq böle direk autoya geçiyor klima çalışıyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 12, 2011, 01:22:38 »
benim arabadada ön cam buğu çözücü doğrudan klimayı açıp kısa sürede buğuyu yok ediyor
ama istersen klima kapalı iken havayı cama yönlendirip (tabi daha uzun sürede) normal yoldanda buharı yok edebiliyorsun
eminim avensistede aynı sistem vardır, sen en iyisi o kitapçığı incele, hepsini yazar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2011, 19:57:19 »
havayı on cama verınce otomatık klımayı acıyor ama    ac/   yazan dugmeye basınca klımayı kapatabılıyorsunuz. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 12, 2011, 20:59:58 »
bugün servise gittim.
gaz verme olayını sordum hemen baktılar makineye bağladılar anormal durum yok dediler. eger herhangi bir durum olursa geri getirin dediler.

klima olayını sordum bütün avensislerde aynı imiş. tepkimeyide sordum elektronik olduğundan dolayı gazı hemen anında tepkime vermiyor kalkışlarda normalmiş velasıl sorun yokmuş

yanlız birşeyi söylemeden edemiyeceğim daha servise arabayı kapının önüne koymamızla içeriden birinin çıkması bir oldu hemen sorunu sordular. valla pes dedim içimden daha önce vw passat için gitiiğimde muhatap bulmak ona buna gidiyorduk biraz bekleyin deyip bekleye bekleye hal olduğumuz günleri bilirim.

ayrıca dikkatimi çeken en büyük olay serviste araç yok denilecek kadar az. vw de arabayı çekecek yer bulamıyorsun bence bu durum araç çokluğundan ziyade araçın sorunsuzluğundan olsa gerek diyorum (tabi kendi kendime)

serviste bagaj havuzuna 170 dolaylarında para dediler aynı şekilde paspaslarada 120 civarı... ben japon pazarından 40-65 arasında paspas 135 lirayada kılıf buldum. kılıf hava yastığına uyumluymuş ancak havuz bulamadım. pzt kemal abinin verdiği adrese tel edeceğim 2011 avensise yokmuş internette gözükmüyo ama ben genede arayacam

araçı gece test ettim eksik yerleri söyleyeyyim;
araç cam otamatik düğmelerinden sadece bir tanesi yanıyor diğer3 tanesini karanlıkta göremiyorsun aynı şekilde far ayarı-dikiz aynası kapatma düğmeleri görünmüyor içine aydınlatma konulabilirdi. octavida bile vardı.