Emeginize saglik, guzel olmus.
Karsidan geleni uyarmanin disinda baska bir mantigi var mi farlarin gece gunduz acik olmasinin? Ne kadar uzun sure yanarsa o kadar erken degisim gerekiyor.
Osman bey elinize sağlık, ilgimi 2007 model aracınızda far yıkama plastiğinin olması dikkatimi çekti.Süs olarak mı taktınız?
Araç Xenon+VSC modeli, yani orjinal xenon ve far yıkama var .
Güzel ,olmuş, Otomobil Dünyasından Haberler bölümümüzdeki Porsche Tornado'nun gündüz farlarına benzemiş diyebilirim sanırım. Hem güzel hemde faydalı olmuş bence.
yanma şekilleri güzel araca da yakışmış. bu kasalarda sis farlarının kapağında yeteri kadar yer olmaması kötü. bende geçen günlerde 9$ verip bi tane daha aldım ama bununla alakası yok. bu bana bir fikir verdi yalnız ben en iyisi onun çalışmalarına başlıyayım
yanma şekilleri güzel araca da yakışmış. bu kasalarda sis farlarının kapağında yeteri kadar yer olmaması kötü. bende geçen günlerde 9$ verip bi tane daha aldım ama bununla alakası yok. bu bana bir fikir verdi yalnız ben en iyisi onun çalışmalarına başlıyayım 
bekliyoruz uygulamalarınızı.
Emeginize saglik, guzel olmus.
Karsidan geleni uyarmanin disinda baska bir mantigi var mi farlarin gece gunduz acik olmasinin? Ne kadar uzun sure yanarsa o kadar erken degisim gerekiyor.
Bunun için işte gündüz farı kullanıyoruz, gündüz farları normal farların gündüz kullanımını azaltıp ömrünü artıyor, faydalı kesinlikle, birde galiba yakında gündüz farı kullanımına zorunluluk gelecekmiş...
Osman bey,
Resimde ki DRL projesinden vazgeçme sebebinizi öğrenebilir miyim? Esnek ledli far satın almadan önce tecrübenizden yararlanmak isterim.

Uploaded with
ImageShack.us
ben ortaya konumlanan ışıkların aracı şişman gösterdiğini düşünüyorum, bu ışık gibi, megane II sis lambası gibi, ae101lere sonradan takılan sisler gibi.. bence mümkün olduğunca aracın dışına doğru yerleştirilip yavyan bir görüntü verilmeli (mesut abinin uygulaması gibi)
benim de aklımda olan bir plan bu ancak ben sis farı üzerine yerleştirmeyi düşünüyorum
Osman bey,
Resimde ki DRL projesinden vazgeçme sebebinizi öğrenebilir miyim? Esnek ledli far satın almadan önce tecrübenizden yararlanmak isterim.

Uploaded with ImageShack.us
En müsait yer burasıydı, tamponu delecek ve oraya montaj yapacak iyi bir sanatkar usta bulamadım, bu montajı bile 5-6 saatte ustanın başında tarif ede ede beraber yaptık, pratik zekalı sanatkar bir usta bulursanız niye olmasın !
ben ortaya konumlanan ışıkların aracı şişman gösterdiğini düşünüyorum, bu ışık gibi, megane II sis lambası gibi, ae101lere sonradan takılan sisler gibi.. bence mümkün olduğunca aracın dışına doğru yerleştirilip yavyan bir görüntü verilmeli (mesut abinin uygulaması gibi)
benim de aklımda olan bir plan bu ancak ben sis farı üzerine yerleştirmeyi düşünüyorum
Kesinlikle sana katılıyorum, uygulamanızı bekliyoruz
Kesinlikle sana katılıyorum, uygulamanızı bekliyoruz 
98 corollayı "maymun ettiğim" için 2009u ellemem yasak

modifiye anlamında ellemem yani
(60 tl (led) +30 tl (sürücü) = 92 tl +kargo (5 tl)+25 tl (ustaya)
toplam 122 tl
Çok güzel olmuş yerleri de uygun güle güle kullanın kazasız belasız bende düşünüyorum ama o kadar çok model ve seçenek varki içinden çıkılması zor gerçekten karbon görünümlü 3m şerit ledler var far içine uygulamak istiyorum ledleri nereden temin ettiğinizi yazarsanız memnun olurum
Gerçekten çok yakışmış. Güle güle kullanın...
Arkadaşlar Bursa Çavdarlı toyotada gündüz farı gelmiş, sis lambaların çevresinde bulunan plastiğe orjinal olarak yerleştirmişler, harika da gözüküyor. yanlış görmediysem fiyatı 275 civarı orjinal gibi mükemmel.
güzel olmuş sis farlarınada led ampül takarsanız daha hoş durur
toyotaya yakıstıramıyorum gündüz farını.
ikinci resimdeki guzel bencede