0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah Allah çok enteresan yahu Suraycım aynı TR deki arabalardaki gibi aynada asılı birşey var rengide seninki ile aynıymış ya direk senin arabadanmı esinlendiler neyaptılar
Bu benuzin zamlarından sonra zor satar bu Benuzin
Suray bu şaka filan olmasın ya ne biçim araba bu ?
Hem dizel, hem benzinli hemde elektrikli sanırım.
+ elips şeklinde ki arka tekerlek nasıl dönüyor merak ettim doğrusu Zaten adıda ofsayt.Benuzin=benzin
"abi baksana gavurlar yapmış" diyeceğim olmayacak,ucu çekersen suraya kadar gidecek:))) suray arka stopları şekilli olan yokmu?
Bunu bir yerden gözüm ısırıyor ama çıkaramadım bir türlü
e12 boy atmış
bu aracı biliyorum ben daha önceden görmüştüm 2.30 boyundaki basketbolcular için üretiliyor o kadar büyük ön koltuğu var ki benim 1.82 boyum ile koltuğu en öne çeksem bile yetişemem. 3 deponun sırrıda 1 normal depo 2si yedek depo adamlar zengin hiç durmadan benzin almaya mı gidecekler gittiler mi 3 ünü birden dolduruyorlar. elleri büyük olduğu için öyle kocaman bir kapı açma kolu yapmışlar, arka koltuklarda çok geniş bu araca 5 basketci birden binebiliyor. tek kötülüğü 1.6 110hp benzinli ve 1.4 90hp diesel seçeneği var.
bana fotoshop gibi geldi .2003 -2007 arasındaki hp kasayı uzatıp 3 tane depo kapagı kopyalamışlar .mantık lı olun benzinli bir motor nasıl dizel yakıt ile çalışır.hadi elektrik neyse veya dizel bir araç lpg ile nasıl çalışır .o kadar yakır deposunu nereye koyacak bu adamlar .Biri bizle kafa buluyor
Emre abi ben şahsen bizzat kendim bu aracın durduğu garajı biliyorum. Ortağım ol kaldıralım şu arabayı Bak her yiğide nasip olmaz hem benzim hem dizel hem elektrik
vaay be...süper olmuş ben en çok o üç depo kapağı olayını sevdim, birini söker pisuvar koyarım ben oraya...
Ek vergi almasınlar bari hepsi için ayrı ayrı Suray.
..yanlış hatırlıyo olmayasın Sefa .bu araç daha hazırlık aşamasındaymış.birdaha ki zamlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor ...
inanmadım feyk bu fotoğraf
Türkayyy
yoksa sen inandın mı abi
Allahım hiç güleceğim yoktu arada bikaçtane yorum var koptum resmen ya photoshopmu bu Len Süray arabanı Photoshopta bi uzattın forumu alt üst ettin len
yorumlarımı okurmusun lütfen
mesut abininki de feyk..üstelik fotoşopu daha belli oluyor, arka kapının kolunun hizasında bariz hata var, paintle seçip uzatılmış gibi olmuş. yemedim