0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@oğuzhan; ya oğuzhan bi ara benim motor kapağını söküp boyayalım mı, motorda bir dünya yeri boyayasım var.. beyaz yapcam her yeri.. kırmızı ve beyaz
Güzel olur "nam-ı diğer Murat 124", boyayalım Hatta simetrik olsun, yarısı kırmızı yarısı beyaz.. Olmadı motor blogunun üzerine Türkei yazalım
ercü motor kapağına da el at bence daha canlı olur. ama önce motoru bi temizle
Ercü bende yapıcaktım benim siyahta dediğin gibi oldu havalar düzelsin yaparım diyordum eline sağlık güzel olmuş benim aklımda bikaç şey daha var ama bu yaz yapınca görürsün sende yaparsın
Ercü çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim abicim Ozaman arka bahçede yapılcaklar listesine buda eklendi senin araba için
Ha yaşa Ercü, sen yazıyorsun dimi ben not almıyorum bak geldiğimde rulo gibi kağıdı açıp sırayla okumak istiyorum, hatırlamak istiyorum yapılacakları Jant kapakların boyanması var ilk işlerden birinci sıraya yaz sen bu işi
Kesinlikle hazır bir çok şey
bu boya belki affedilir ama yağ da yaktığından 6bin vereyim en son
Tamam bakalım havalar pırıl pırıl olsun bakalım o listeye
kırmızı kurdele takılmış gibi olmuş Emeğine sağlık...
uvvv oradada boya var bende anca 5 veririm eecü kusura bakma.Bİrde alkol sorunu vardı
küçük ama etkili modifiye olmuş insan nasıl mutlu oluyo böyle küçük değişikliklerle dimi ama ? sanki arabayı ben yaratmış yada en mükemmel yeri orasıymış gibi geliyo insana
beyaz yapcam her yeri.. kırmızı ve beyaz
demek sende gizli bi sivasspor taraftarısın haa beyaz arabaya kırmızı şerit çekmenden anlamalıydım daha önce Ercü bu olayı bende yapacaktım hani öyle anlaşmıştık senle...hiç haberde vermiyon sessizce bitirmişsin olayı ama araban beyaz olduğu için güzel olmuş...benimkinde alakasız olur kırmızı...