Gönderen Konu: Auris Arka Tampon Eki Ve çift Çıkış Eksoz  (Okunma sayısı 15197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Arka Tampon Eki Ve çift Çıkış Eksoz
« Yanıtla #20 : Mart 10, 2011, 01:13:13 »
izmit kocaelide bu tür uygulama yapan biyer varmı?bilen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 10, 2011, 01:13:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 10, 2011, 02:18:40 »
  maslak oto sanayınde tunıng garage var. 2.kısımda toyota servısı ust sokagında.kullanılan malzeme ve ıscılıklerı cok ıyı.audı bmw mercedes gıbı markalara dıfuzor yapıyor adam.ben spoılerı orda yaptırdım. e46 spoılerı kesıp duzelterek bnm araca uygun hale getırdı ve super oldu..
eğer orjinal spoyleri kesip biçip uydurduysa helal olsun çünkü plastik ve kaliteli malzeme anlamına geliyor...ama fiberse ben gene çok önermem...ne kadar güzel de dursa azıcık boyadan anlayan biri yada sıradan bir vatandaş bile dikkatli bakarsa fibere atılan boyadaki dalgaları görür....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Supra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 12, 2011, 17:19:53 »
Cift egzos hakinda daha fazla bilgisi olan var mi? Sanayi de takdirabilirmiyiz vs vede maliyet ne kadar tutar vede kocaeli yada izmir bolgesinde yapanlar var mi bildiginiz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Supra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Haziran 07, 2011, 02:03:02 »
Arkadaslar bu konuda fikri olanlar var mi? Birde bugun egzoscuya ugradim altda kapaklar felan var sanirim onlar cikmasi gerekiyor felan dedi. Cift egzosun altdan baglantilari nasil bilen var mi? Resimde olursa mukemmel olur...