hmm peki şuanki amortisörlerin nesi var arabadaki ?sen yeni amortisör takıosun ? ayrıca 6-7 yılda nasıl öldürdün amortisörleri yahu
+80 yapınca ses yapıyo sanırsam gazı bitmiş hemde çok eskidi bence

ayrı bi bakış tarzıda şu zaten arabaya yavaştan giriyorum o yüzden yapabilceğim en büyük ve farklı şeyi yapmak için
s.a Arkadaşlar Konuyu sonradan fark ettım..coıLover ı eger manuel Istersenız uygun fıyatda yapacak yer Bılıyorum..Kı Kendımızde yapdık suan memnunuz..Çukurlar hariç..!
sağol abi ama benimkiler yolda zaten gelio

önericein yeride az çok takmin ediyorum zaten...
hayırlı olsun takılmış resimleri de görelim ufuk
Ufuk, son durum ne? Ne marka aldin, memnun musun?
valla güzel düşmüş harika gözükyo daha canlı fotolar olursa seviniriz ve jant alman lazım diye düşünüyorum ne kadara geldi bunlar hocam tüm e11 leri modlayalım piyasada fazla yok mod. lu bende yazın başlıyorum muayeneden sonra inş.
son durum memnunum markası ksport ve bütün e11lere oluyo.....tampon ekinide alıp tamponu boyadığım zaman prof olarak resimleri çekicem......jant daha almayı düşünmüyorum daha arka kampanayı diske çevercem 250$ gibi bişi topluyom daha......fiyatta 1500$ ama sonuna kadar hak ediyo.....günlük kullanımda sorun yok...şuan resimlerden 3-4 cm daha aşağıda....ama limitleri zorladığın zaman bile araba çok rahat tepki veriyo....barış boşver yaa çok olmasınlar zaten yoksa 206 civic focuslara benzer o yüzden zaten bu modelde ısrarlıyım
arka kampanayı nasıl diske çevirceksin :S ah keşke sen izmirde olsaydın
harun taaa malezyalardan jdm ae92 parçaları getirtiyom.......ahh ahh hayatım corollayı adam etmekle geçiyo

yaza doğru gelmeyi planlıyorum izmire ama bakalım kısmet
son durum memnunum markası ksport ve bütün e11lere oluyo.....tampon ekinide alıp tamponu boyadığım zaman prof olarak resimleri çekicem......jant daha almayı düşünmüyorum daha arka kampanayı diske çevercem 250$ gibi bişi topluyom daha......fiyatta 1500$ ama sonuna kadar hak ediyo.....günlük kullanımda sorun yok...şuan resimlerden 3-4 cm daha aşağıda....ama limitleri zorladığın zaman bile araba çok rahat tepki veriyo....barış boşver yaa çok olmasınlar zaten yoksa 206 civic focuslara benzer o yüzden zaten bu modelde ısrarlıyım 
aynen takılıyorum benide bu arabadan vazgeçmememin sebebi fazla mod.lusu olmaması az olan her zaman kıymetlisir.muayeneden sonra bende bomba gibi geliyorum inş. coilover olmaz ama 3.5 4 cm yay ve inş. 16 jant,film, ön panjur değişimi,sisi farı gibi bişeyler yapıcam
yani yapınca tek olucan ki bi anlamı olsun

ne kadar var muaniyeye....bu arada yayla birlikte amortisörüde sertlerştir bence yoksa sürtme gibi sıkıntılar çekersin barış......bilyosun ufacık sorunlar bile insanın moraalini bozuyo :S
ağustosta muaniye hem şu an okulla uğraşıyom çok sıkıntılı bi dönem

inş. yazın yapıcam bişeyler
hmm kolay gelsin barış hadi baklım bekliyom senden güzel bişiler...bu arada sıkıntın olursa elimden geldiğince yardım ederim sana

hatta sana özleden msn yazcam ekle istersen