Gönderen Konu: 2004 vvti lerde de yağ yakma sorunu var mı? + Teyp + Jant değiştirme  (Okunma sayısı 5572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Zeynel kardeşim arabanın çekişine kalkışına hayran kalırsın ama eğer efsanen temiz ise çok geçmeden acaba satmasa mıydım demeye başlarsın.En azından bende öyle oldu.
2006 corolla sol A/T LPG

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
2004 te makyajlandı ama motorda bir değişikli var mı bilmiyorum.

bir siteden alıntıdır..

2004 makyajsız -2005 makyajlı arasındaki farklar.

1- Ön panjur değişti avensise benzetildi ,tampon burunlu hale getirildi ve sis farları yuvarlak yapıldı.
2-Arka stopların sinyal ve geri vites kısmı ,yuvarlak lens haline getirildi.
3-Ön çamurluklardaki WWTİ logoları kaldırıldı.
4-Dikiz aynalarının tipi değişti.

İÇ DEĞİŞİKLİKLER.

1- Direksiyon tipi değişti.
2-Kalörifer iç -dış hava sirkülasyon düğmesi değişti. Eskilerde sürgülüydü şimdi tuşlu.
3-Arka camlar otomatik oldu .
4-Motordaki Gaz teli yerini elektronik sisteme bıraktı.
Bence önemsiz değişimler makyajsız almanı tavsiye ederim tipi daha hoş arka stoplar hariç.
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
  • Kan Grubu: 0+
Bu yağ yakma sorunu sadece efsane kasadan sonra çıkan kasalarda varmış ondan sonrasında bir sorun yok.

Evet Hasan öyleymiş teşekkürler.
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Zeynel kardeşim arabanın çekişine kalkışına hayran kalırsın ama eğer efsanen temiz ise çok geçmeden acaba satmasa mıydım demeye başlarsın.En azından bende öyle oldu.

İki arada bir deredeyim Murat Abi. Bu benim 3. efsanem gerçi kısa zamanda oldu ama bu arabada çok hoşuma gitti. Bakalım kısmet artık.
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bir siteden alıntıdır..

2004 makyajsız -2005 makyajlı arasındaki farklar.

1- Ön panjur değişti avensise benzetildi ,tampon burunlu hale getirildi ve sis farları yuvarlak yapıldı.
2-Arka stopların sinyal ve geri vites kısmı ,yuvarlak lens haline getirildi.
3-Ön çamurluklardaki WWTİ logoları kaldırıldı.
4-Dikiz aynalarının tipi değişti.

İÇ DEĞİŞİKLİKLER.

1- Direksiyon tipi değişti.
2-Kalörifer iç -dış hava sirkülasyon düğmesi değişti. Eskilerde sürgülüydü şimdi tuşlu.
3-Arka camlar otomatik oldu .
4-Motordaki Gaz teli yerini elektronik sisteme bıraktı.
Bence önemsiz değişimler makyajsız almanı tavsiye ederim tipi daha hoş arka stoplar hariç.

Teşekkürler Emrah Bey. Aynalar ve gaz teli haricindekileri biliyordum. Bunları da öğrendiğim iyi oldu. Ben hepsine tamamımda cd çalar olsaydı iyiydi. :) Sonradan cd çalar takmak ta pek mümkün değil herhalde. Ah birde aynı kasa üzerindeki bu kadar çok değişikliğin Toyota nın müşterilerine yaptığı haksızlık olarak görüyorum. Kasa değiştirse eyvallah. Ama arabayı alıyorsun 1 ay sonra aynı kasanın bir sürü artı özelliği olanı çıkıyor. Ben sıfır araç alıpta böyle bir duruma düşsem çok kızardım.
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Teşekkürler Emrah Bey. Aynalar ve gaz teli haricindekileri biliyordum. Bunları da öğrendiğim iyi oldu. Ben hepsine tamamımda cd çalar olsaydı iyiydi. :) Sonradan cd çalar takmak ta pek mümkün değil herhalde. Ah birde aynı kasa üzerindeki bu kadar çok değişikliğin Toyota nın müşterilerine yaptığı haksızlık olarak görüyorum. Kasa değiştirse eyvallah. Ama arabayı alıyorsun 1 ay sonra aynı kasanın bir sürü artı özelliği olanı çıkıyor. Ben sıfır araç alıpta böyle bir duruma düşsem çok kızardım.

birşey değil zeynel bey... söylediğiniz nerdeyse söyle bizim başımıza geliyordu... 2005 model sol aldık ...  sonra nette gezinirken bu yazıya denk gelince farkettim makyajlandığını :)... eskisinden almış olsak üzülürdüm açıkcası
94' reno broadway :)