0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bende yüksek süratlerde aurisimde biraz çarpıntı yaşıyorum. acaba 3.5 yay operasyonu yol tutuş açısından ne kadar avantaj sağlar? kullananlar konu hakkında bilgi verebilir mi? ben biraz arabayı sert kullanıyorum ve ani sağ-sol hareketlerini seviyorum da
ne bu üslup mahalle arasında mıyız yaa?
Emre düşüncelerini yanlış buluyorum, kanı deli akman ne demek ? neyse deyimleri geçelimde konuya dönelim, kötü örnek oluyorsun, daha bu akşam ana haber bültenlerinde makas atarak giden vbir sürücünün bir aracı sıkıştırması ve o aracın bariyerlere çarpmasını arkasındanda zincirleme 4 5 aracın birbirine girmesini gösteriyordu ve işin en ilginç yanı ise makas atan sürücü arkasına bakmadan kaçıp gitmiş.bence yanlış bunlar kendini düşünmüyorsan çıkarsın bir araziye arabanı istediğin gibi test eder hor kullanırsın, ama trafikte yapmayın kardeşim yapmayın, kafanızmı almıyor anlamıyorum, makas atarken SERT kullanırım dediği şekilde araç kullanırken içinde çocuk olan bir araca dokunsan o araç kaza yapsa takla atsa veya araçta çocuk olmasada sürücünün evde bekleyen anası babası çocuğu karısı varsa ? yapmayın kardeşim yapmayın, yapıyorsanda BURDA BU ORTAMDA bunları dile getirip ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARTMAYIN..
sonuç olarak kimsenin hayatına kastetmek riske atmak gibi bir niyetim yok olanlara da ben de aynı tepkileri gösteriyorum.
Önemli olan bunu duymak ve sorumluluklarımızı belirtmek, doğru örnek olmak. Araca elbetkide yol tutuşu bir nebze arttırmak için spor yay uygulanabilir. Fakat bu aracın binek bir araç olduğunu ve spor olmadığını da unutmamak gerekir bence. Sonuçta Auris pek alçak bir araç da değil.
peki Aurise bu yay kullanimi sonucu yakit sarfiyatinda bir degisme olur mu? jantlar buyuyunce yakit sarfiyati degisiyor, acaba yaylari 3.5 yapinca da yakit sarfiyati artiyor mu?
mesut yakıt değerlerin super ya.Bende brc var ve aracı ne kadar düzgün kullanırsan kullan 38 litre gaz ile 380 km aşamadım şehir içi.şehirler arası 420 km filan.