0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi starcarft ı kaldırcak pc mi kaldı bende ne dersin ? oyunun sistem gereksinimleri nedir?
abi hazır elin değmiş konu açılmışken senden rica etsembana;2gb ekran kartı marka,model,kod mod ne varsa artık önerebileceğin ve de fiyat,bikaç seçenek sunabilirmisin kardeş.hani konuşmuştuk ya bide ram aynı şekilde senden ricam özelden de atabilirsin....
Abi 1/43 Hilux, 1/32 eski yeni kasa rav 4 1/18 Land Cruiser var yanlış olmasın, Senin Rav 4'ün etrafında öbeklendirmiyim aletleri
vedat bak shellden aldığım ferrarilerin resmini eklemeye başlarsam sonu nasıl olur bilemiyorum yani..
bende telefondan gördüm konuyu resimleri görmeyince yeni araba almış dedim
Vedat sen ne yaptın be kardeşim? Hem Çin malı hemde soldan direksiyonlu almışsın.İstanbul trafiğinde nasıl kullanırsın bilemem artık Buldun garibim Vedat'ı sıkıştırıyorsun.Sıkıysa gel benimle kapış Tuncaayyyy (Vedat arkandayım,korkma kardeşim)aşağıdaki linkte Atilla'nın arabaları var.Fotolara bakınca,Tuncay ne senin nede benimkiler Atilla'nın yanından geçemezler.Bu arada Ferrariler çoğaldı bendehttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=17350.0
Operasyon completed :DAcemilik zamanıma geldi Özcan Abi .Abicim, Ağaoğlununda arabası var benimde. O hesap olmuş
Aklıma o geldi Özcan Abi. Yanlış anlaşılma olmasın
bu arada kurbanı ne zaman keseceksin? Çadır kampında mı yoksa yaylada falan mı?
Allah kaza bela vermesın. Hayırlı olsun vedatım gule gule eskıt.Elının altında paralansın Bende okuyunca cıddı cıddı
ne kadara patladı Vedat abi bu iş sana