0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lambda sensorunun ariza isigi kesinlikle onemlidir lpg nin gerekli ayarlari dogru yapilirsa soner ancak onemli degil deyip yanik birakiliirsa gercek arizalarda farkina varmaz ve ciddi masraflar odemek zorunda kalabiliriz
bende oluyor servise gösterdim yakın çıkışının oksijen değerleri ile alakalı olduğunu bir sorun olmayacağını belitiler içim rahat etmedi lpg servisine gittim fakir zengin ayarından dediler makinaya taktılar şuan bir sorun yok
2003 model corolla terra aracım var arabaya tüp taktırdıktan sonra motor arıza ısıgı yanmaya basladı bu normal bi durum mu arada sönüyor ?
+1Abi hayırlı olsun lpg. Sonunda sende elpici team a katıldın.
sağol emre doğrusu ben pek lpg yanlısı değilim ancak corollamı 17 /08/2010 aldım ve şimdi km 12500 de haliyle benzin beni fena üzüyor.Brc seçtim ve şimdilik memnunum.Derince de Fs otogaz da uygulandı
Arıza ışığı yanması nasıl normal bir durum olabilirki!! mutlaka servise götürün sorun büyümeden.
söyle bi normal durum olabilir aracı orijinal yakıtında kullanmıyosun bunu sensör arıza olarak algılayabilir ondan sordum normal bi durum mu diye.