0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özgür şahin kardeşim öncelikle geçmiş olsun tavsiyelerime uyduğun için teşekkürler yaklaşık 20 gün önce 2008 corolla d 4 aldım alırken neler çektim .aracın yağ çubuğundan girip egzos manifoldun dan çıktım hiç şüphen olmasın 20 günde ne sahtekarlar gördüm neler bak iyi dinle1-aracım yetkili servis bakmlı değip servis görmemiş araçmı istersin2-aracın kilometresi geri çekilmişmi istersin3-pert çıkmışmı istersin4-taksi çıkmasımı istersin5-aracımda 3 parça boya var değip komple boyalı çıkanmı istersin6-krankı vuranmı istersin8-daha 110000 bakımında ne yaptırdığını bilmeyen 120000 km yi geçmiş triger zincirinden bi haber olanmı istersin9-aracı ne zaman aldığını bilmeyen mi istersinneler neler ama sadece 1 tane corolla d 4 ü servise götürdüm çünkü kaporta boya az da mekanik bilgim vardı o yüzden servislerde expertiz için çok para harcamadım şu anda sahibi olduğum aracı sadece derindereye götürdüm ondada çok iyi emin olduğum için 128 tl verdim layık gördüm vel hasıl daha yeni araçlar olmasına rağmen çok çok çok dikkat et güzel kardeşim sabırlı ol gözün kestiği araba için benle de almadan önce irtibata geç ok?
özgür bey selam benim şahsi tercihim corolla olurdu 1.33 fakat bu alandaki en büyük handy cup ınınz benzinli bir araca sahip olmanız.yol bilgisayarına ve satıcı arkadaşlara km de ki yakıt tüketimi verilerine pek te itibar etmezseniz iyi olur genelde benzinli araçlar km de 40 kuruş yakmaktadır otomatik viteslerde bu yakıt daha da artar(şehir içi) fakat yakıt çok önemli değil çok yol yapmam derseniz corolla nın test sürüşünü bir deneyin derim..test sürüşünde kafanıza yatmazsa almazsınız çekiş gücü kaçış atakmı nasıl bir tecrübe edin. gelelim astra cdtı modeline.size astra cdtı marka aracı kesinlikle tavsiye etmiyorum.bunun sebebi 1.3 dizel araçlarda kronik olarak egr valfi ve turbosunun sorunlu oluşu amortisör sisteminin sert olması h kasa olmasıdır debriyaj setleri volan aynası temperli olup müthiş fiyatlarda debriyaj setleri değişmekte yedek parçaları son derece pahalı olmakta buda kullanıcısın biraz üzmektedir fakat alman otomobili oluşu karoseri sağlamlığı vergisinin çok düşük oluşu ilgi çekici faktörlerdir.eğer astrayı 0 km alıcaksanız olabilir ama 2. el düşünmeyin derim. ben corolla d 4 füme metalik aracımı 64000 km de 33500 tl ye aldım bence sizde sabredin araçtan soğumayın isteğiniz bu yönde olsun derim ve sizi asla pişman etmez.yaşadığınız üzücü deneyim sizi anlaşılan soğutmuş özgür bey.fakat soğuk kanlı bir şekilde işi bilen bir arkadaşınızla yaz gelmeden fiyatlar uçmadan servis kontrolüyle satın alırsanız memnun kalırsınız toyota marka araçlar elektronik ve mekanik olarak nispeten diğer araçlara göre minimum sorunlu araçlardır ve japon ların geneli böyledir fakat toyota türkiyede daha basiretlidir d-4 alırsanız memnun kalacağınıza eminim soğuk kanlı bir şekilde arayışınızı sürdürün benim size maddeler halinde verdiğim tavsiyeleri de uygulayın iyi akşamlar