Gönderen Konu: KGS ve OGS tarih oluyor...Yerine HGS geliyor  (Okunma sayısı 4024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: KGS ve OGS tarih oluyor...Yerine HGS geliyor
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2011, 13:15:53 »
en güzeli otomatik döner plaka, gişelerden geçerken bas düğmeye çevir plakaları ; geçtikten sonra yine asıl plakaya dön

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2011, 13:15:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2011, 16:01:47 »
en güzeli otomatik döner plaka, gişelerden geçerken bas düğmeye çevir plakaları ; geçtikten sonra yine asıl plakaya dön

:alkis: :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2011, 11:52:24 »
Hazır burada konusu geçiyorken, bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim. Haftasonu İstanbul'a geleceğim, daha önce KGS kartı almıştım ama içinde ne kadar var bilemiyorum, Bolu Gerede'den İstanbul'a kadar otoyolu kullanmayı düşünüyorum. Otoyol girişinde veya çıkışında KGS doldurulabilecek bir yer var mıdır?
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2011, 11:56:23 »
Hazır burada konusu geçiyorken, bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim. Haftasonu İstanbul'a geleceğim, daha önce KGS kartı almıştım ama içinde ne kadar var bilemiyorum, Bolu Gerede'den İstanbul'a kadar otoyolu kullanmayı düşünüyorum. Otoyol girişinde veya çıkışında KGS doldurulabilecek bir yer var mıdır?
istanbulda gişelerde pişmaniye satan elemanlar vardı onlarda oluyor kgs.. bir de istanbul gişelerde kgs ile uğraşmanızı tavsiye etmem ana baba günü oluyor... girerken doldurmanızı tavsiye ederim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2011, 19:12:07 »

Shell istasyonlarında dolum yapılıyor.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...