0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay cuma gecesi çık gel c.tesi buluşalım c.tesi geceside birlikte ankaraya dönelim pazar gunu bende Duygu ile görüşmüş olayım
valla Tunç konuştuğumuz gibi benim sadece CUmartesim var pazar günü kayınvalde ve kayın pederi karşıya götürücem avrupa yakasına
tamam abicim buraya gelmişim seni görmeden gitmem c.tesi buluşma plan programı yapalım, gerçi hava 2 gundur çoook soğuk ve yağmurluHakan abi bugun konuyu şekillendirir.
Peki, Ankara ekibi durumunu netleştirsin. Çok zorlamaya gerek yok, olmaz ise başka haftasonu da gelebilir Ankara ekibi ama işte bu hafta Tunç'da burada. Muhammet, senin için de uygunsa şöyle midye tava vs. nasıl olur cumartesi akşamı Taksim'de? İstanbul tayfasından kimler katılır böyle bir deniz mahsulü buluşmasına? Olmazsa başka biryer de olur, o zaman Muhammet seni evden ben alırım araç ile ama Avrupa yakası tercihim heleki cumartesi.
şöyle midye tava vs. nasıl olur
cumartesi bana uygundur, lakin gidilen yerde midye haricinde de yiyecek birşeylerin olmasını temenni ederim yada tok gelirim )))
kayınvalideleri bırakıp görüşürüz... bu arada avrupa turu da yapmış olursun )))
Hadi canım, neler kaçırdığını bilmiyorsun ama kokoreçde vardır oralarda, kalamar falanda. Şimdiden canım çekti şöyle kalamar, midye dolma, midye tava
Oyh midye mi tava mı dolma mı Çok canım çekti yahu. Plan nedir şimdi? Cumartesi akşam mı Pazar gündüz mü? Midyeden vazcayanın kaşığı kırılsın.
ben gelemiyorum büyük ihtimalle... günü birlik olursa çok yorgunluk olur benim için...
Sayın fizikçim çok acımasızsın lütfen yanii
Senin yerine de yirim merak etme canım