0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BMW tamam da Lada süper olmuş ))))))))
güzel paylaşım sağol emre
audi yi vw in yaptığını bilmek ve buna inanmak nası zor bi durum..
Toyota Türkiyede fakir donanımdan kayıp ediyor.
dayıyı bezdirmişler http://www.youtube.com/watch?v=AuA8pjU0-4c#t=12
GaziantepLi Birinin TurkceLe SesLi Mesaj Bırakması
Lexus'ta Toyota'nın , tabiki bir çok kişi Audi'yi tercih eder fakat Lexus'ta gayet iyi bir marka Audi'nin R8'i varsa Toyota'nın Suprası,AE86'Sı Lexus'un LFA modeli var ve özellikle Supra zamanının en iyi arabası bile denebilicek kadar iyi bir araba , Volkswagen'in şuana kadar devrim yaratan arabasını ben daha duymadım açıkçası bu daha genç olduğumdanda kaynaklı olabilir ve Audi her ne kadar Volkswagen'in olursa olsun şuan otomotiv şirketleri sıralamasında 1.sırada Toyota var. Yani ben şuan bunu size tepki olarak söylemedim tabi genel olarak herkese söylüyorum çünkü Toyota hiç güzel bir marka olarak görülmüyo özellikle Türkiye'de ben bunu anlayamıyorum Toyota gerçekten çok iyi bir marka...
kim demiş toyota güzel marka değil diye.. toyota fiyat + performans olarak en iyi markadır bence... ikinci elde serviste ekonomide ulaşılabilirlikte daha iyisi varmı???
Aynen benim demek istediğimde bu işte kim demiş toyota güzel marka değil diye etrafımdaki birçok kişi güzel bulmuyor toyota'yı ama bana kalırsa gerçekten de çok iyi bir marka kesinlikle, motor gücünüde zaten 2014'te verso'ya bmw motoru takarak arttıracağını düşünüyorum, fiyat ve servis konusunda da size katılıyorum...
benim etrafımda da var toyota ya binmem diyenler..mesela biri megane 1 kullanıyordu toyotayı beğenmedi tsi jetta aldı... diğeri c3 kullanıyordu adamı ikna edemedik toyotaya binmem dedi cruze aldı... ikisine de hayırlı işler.bu iki arkadaşımın senelik kilometreleri kadar benim markete gidip gelmişliğim var... bu işin ekonomi tarafı..cruze ve jettayı toyotaya rakip bile görmediğim için aralarındaki farkları buraya uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum