0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi bak burada yönetimsel bir yanlış var ve bu insanlara antipatik geliyor...Siz burada ''Size göre öyle olabilir, ama forum kuralları gereği, yada forum düzeni açısından daha hoş olur' gibi yazabilirsiniz Çünkü benzer bir meselede bizde sizinle tartıştık ve bu tavrınız daha çok tartışmalara mahal verecektir emin olun... Kaldı ki 'Sizce her youtube videosu için konumu açılmalı?' Gibi bir yaklaşımda yanlış sanki arkadaş peşpeşe 3 5 tane konu açıp hiçbirine yorum yapılmamış gibi, aksine tek bir konu ve gayette ilgi görmüş bir konu olmuş....Velhasılı kelam iyi şeyler yapmak isterken üslubunuzla yanlış anlaşılıp kırıcı ve devamında itici olmayın lütfen...
bu adam ne diyo ? Why Not To Buy A Mercedes
Yağ ve yakıt filtresi değişimi için 900 küsür dolar almış mercedes servisi
Plakada güzelmiş.[attach=1]
genelde hepsinin kullandıgı plakanın bir anlamı var abi.enson kısmıda genelde 320-325-330-316 gibi seçmeye özen gösteriyorlar. o arabayıda harcadılar bu arada.eskiden keşke satılsada alsak diyorduk şimdi alıcısını bulamıyor bile
Artık plakalar ikamet adresine göre verildiği için beğendiğiniz plakayı almak zorlaştı. Ben "HUT" plaka talep etmiştim, Kadıköy'e ait çıktı ikametinizi taşımanız lazım dediler uğraşmadım.
son zamanlardaki olaylardan haberim hiç yok aytaç abi piyasadan epey uzaklaştım ama zamanında bende özel olarka talep ettim plakamı.gene adamı buluyorsan yapıyordur herhalde diye düşünüyorum.bmw ciler için ankarada birşey degişmedi yani.enson arkadaşım işte özel talep etti aldı.adamını bulursan gene yapıyorsun sanırım.ama çok hoş olurmuş gerçekten fikrin.
Ogün bence Ahmet abi plakanın harf kısmını vurgulamış Malum anGaralılar hep 'goyum' diyolar